Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

Aireda, navy baltos jos. Pirstukai vos vos gal matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 04 11, 11:01)

Tai dar graziau negu juodai-baltos ir prie dzinsu idealiai tuomet tinka, itariu, kad ir rankine melyna wub.gif Labai paprastas ir mielas derinys smile.gif

Rasydama paprastas, turejau omenyje skoningas ir labai isbaigtas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 11 balandžio 2013 - 10:09
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 04 11, 12:01)

Kokį dydį pirkot?
Man su 23 cm pėda - 6 dydis tiktų g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 04 11, 10:05)
Tai dar graziau negu juodai-baltos ir prie dzinsu idealiai tuomet tinka, itariu, kad ir rankine melyna wub.gif Labai paprastas ir mielas derinys smile.gif

Rasydama paprastas, turejau omenyje skoningas ir labai isbaigtas.

Rankine juoda.. Prie plauku biggrin.gif
Mano derinys, tai pirmi is spintos istraukti virsuje buve drabuziai. Nes nauji visi biggrin.gif
Ai, bet kad as tik tokius paprastus derinius ir megstu... wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Perfecta @ 2013 04 11, 10:20)
Kokį dydį pirkot?
Man su 23 cm pėda - 6 dydis tiktų  g.gif ?

7 dydis su 24 peda. Manau jums 6 tiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 04 11, 11:01)

labai gražios balerinkės, aleja.lt wub.gif wub.gif jaučiu minkštutės? bigsmile.gif
puikiai atrodai wub.gif
Atsakyti
Aleja.lt, bet tame paprastume ir slypi grozis ir stilingumas mirksiukas.gif As labai megstu tokius paprastus ir patogius komplektus, nes daznai "uzsiciklinu" ant spalvu ir gaunasi kazkokie imantrus deriniai doh.gif

Juoda rankine irgi gerai biggrin.gif As visai neseniai atradau melyna spalva, niekada jos nemegau, bet pasirodo ji puikiai visur dera, o navy gali pakeisti ir juoda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2013 04 11, 11:20)
Kokį dydį pirkot?
Man su 23 cm pėda - 6 dydis tiktų  g.gif ?

Turiu tokias pat tik zalia su melynu, tai labai patinka. Mano 36 dydis, tai 6 idealiai. Man apskritai balerinos su aplink einanacia gumele labai patogios, o situ dar odyte tokia minksta wub.gif

Aleja, puikiai kaip visada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 04 10, 23:29)
Zmogiuke, maciau paltuka parduodat - DOUBLE-CLOTH METRO COAT WITH THINSULATE.
Spalva Vintage Berry, dydis 4.
Kaip supratau didelis? ar labai? As pradejau mastyt kai iskritikavot del skeltuko peacoato, kad skecia  doh.gif kad gal man dydziu didesnio reiktu, t.y. 4, bet jeigu Jums didokas tai tada tikrai nereik didesnio ir man  schmoll.gif

Zinokit as pati mazesnio nepirkciau, 4 man geras dydis, bet cia modeliukas toks, maziau liemenuotas, man gal noretusi maziau laisves apatineje kuno dalyje smile.gif Jei domina dydis, uzsukit, pasimatuosit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aireda @ 2013 04 11, 10:04)
Dideja, tas pirmas variantas turetu buti toks, nes jis labiau isbaigtas. O del kritikos, tai jeigu ji konstruktyvi, argumentuota, tai tikrai naudinga. Labai naudinga pamatyti save is sono mirksiukas.gif

O, va sits variantas man irgi labiausiai. Puikiai atrodo!
Papildyta:
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 04 11, 10:44)
Parodau mila ballet flats:

Navy + balta - mano megstamiausios vasaros spalvos smile.gif Labai dailus batai. Ir is viso, derinukas labai mano skonio biggrin.gif Tai man labai labai grazu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aireda @ 2013 04 11, 11:37)
... o navy gali pakeisti ir juoda mirksiukas.gif

Man, kai juoda labai netinka (labai isblyskina, atrodau lyg per laidotuves, jei apsirengiu ka nors juodo), tai tik navy arba tamsaus sokolado gelbeja, kai reikia tamsesnio rubo.
Atsakyti
Lyn, Aireda, dekui uz atsakyma del sijonuko spalvos 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Aireda @ 2013 04 11, 07:14)
Tas avietinis tippis man per mazas, jis tikras xs

jeigu jis tikras XS tai man netiks tada verysad.gif jau buvau pradejus mastyt kad man jo reikia biggrin.gif
Grazus buvo Jusu derinukai 4u.gif

QUOTE(Dideja @ 2013 04 11, 09:28)
Na, bet kazi kodel kai kurias cafe capri storina g.gif Nuo ko cia priklauso  g.gif

As ir vis dvejoju del siu kelniu - reik man ju ar ne. Kiek ziuriu tikrai graziausiai atrodo aukstesnem ir nelabai apvaliais uzpakaliukais rolleyes.gif ir aisku su aukstakulniais wub.gif

QUOTE(Aleja.lt @ 2013 04 11, 09:44)
Parodau mila ballet flats:

Grazu, pakvipo vasara biggrin.gif
O sakykit tos gumos neisirezia i koja? man jie labai grazus, bet negaliu visai tokio tipo user posted image
batu nesioti, pjauna koja doh.gif jau 3 skirtingus isbandziau ir net dydziu didsnius ir vis tiek tas pats, idomu ar su siom nebutu panasiai g.gif

QUOTE(Zmogiuke @ 2013 04 11, 11:22)
Zinokit as pati mazesnio nepirkciau, 4 man geras dydis, bet cia modeliukas toks, maziau liemenuotas, man gal noretusi maziau laisves apatineje kuno dalyje smile.gif Jei domina dydis, uzsukit, pasimatuosit   4u.gif

dekui uz pasiulyma 4u.gif apsvarstysim biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 04 11, 10:28)
Na, bet kazi kodel kai kurias cafe capri storina g.gif Nuo ko cia priklauso  g.gif

Sakyciau, kad nuo ugio, bet someday mano ugio , t.y 172 cm, buvo imetusi foto ir rase, jog ir ja storina g.gif  As tai nesijauciu nei kiek pastorinta su jomis lotuliukas.gif  nors ir siaip su visais kitais drabuziais nesijauciu , kad storintu biggrin.gif

Tai CIA su tuo storinimu pas mane dar ir siaip visad.. doh.gif Mazai kelniu yra, kurios mano akim man tiktu. Visada tik sijonus dvedavau. Bet kai atsirado vaikuciai, nebepatogu su jais lankstytis. Tad vis daugiau spintoj kelniu. Kas del Cafe Capri, as jau net pradejau svarstyt ar nereiktu parduot.. Is sono paziuriu, Nu tikrai storina... Zodziu pasimetus. doh.gif

P.s. Jums Dideja, jos tikrai dailiai atrodo. wub.gif
Atsakyti
Enura, sitos mano neisirezia. Turiu kitas (ne crew), tai labai nepatogu..
Atsakyti

Aleja, l graziai atrodai! Viskas t paprasta, bet l su cinkeliu. wub.gif
O maikute CREW? As kiek matau ir bandau isiwaizduoti esi smulkute, bet viskas taip graziai perteikta - thumbup.gif

Aireda, Dideja - mano mintis Aireda perteikei, tik vakar nutylejau. Nors siaip man patiko Didejos derinukai. 100% pritariu, kad kelnes graziau ziurisi su aukstakulniais. Siaip, kiek lengviau su storu kulnu eiti, Dideja. Juk Crew irgi tokiu turi.
Bet kiekviena renkames sau patogia awalyne ir tikrai nereikia sawes priewartauti! mirksiukas.gif
Atsakyti