[COLOR=purple]Aireda man irgi su aukstakulniais sios kelnes geriausia ziurisi
Uzsidejau i darba siandien ta languota Jcrew sijonuka mergaites isgyre,kad gerai man tas ir 2 dydis,tai nesiosiu siaip labai labai smagus bus jauciu vienas is mylimiausiu gal vakare bus foto,nes turim cia toki rengini,gal padarys foto bendradarbe.
QUOTE(Aireda @ 2013 04 11, 09:50)
Inga, spalviskai gal ir dera trecias variantas, tik as kaip tik norejau parodyti, kad tie uzdari batai man nesiziuri prie tokiu kelniu. Pirmi aukstakulniai aisku nedera prie tokio virsaus, tik su kelnemis gerai atrodo. Zodziu, nevykusiai padariau nuotraukas
taip man svarbu spalvos, kaip dera, jei jau apie derinukus kalbam
jo sutinku, kaip ir rašiau prie capri gražiausiai aukštakulniai,
o trečias variantas dėl spalvų suderinamumo, bendra visuma,
žinok dera puikiai tie bateliai, kadangi šviesūs, būtų tamsūs, vaizdas būtų visai kitas, aplamai prie šviesaus viską lengviau derinti, ypač prie batų
o foto gerai labai padarytos
QUOTE(Aireda @ 2013 04 11, 10:04)
Dideja, tas pirmas variantas turetu buti toks, nes jis labiau isbaigtas. O del kritikos, tai jeigu ji konstruktyvi, argumentuota, tai tikrai naudinga. Labai naudinga pamatyti save is sono
Grazu, Aireda Koks cia megztukelis, ne jackie pullover?
QUOTE(inga_ @ 2013 04 11, 10:07)
taip man svarbu spalvos, kaip dera, jei jau apie derinukus kalbam
žinok dera puikiai tie bateliai, kadangi šviesūs, būtų tamsūs, vaizdas būtų visai kitas, aplamai prie šviesaus viską lengviau derinti, ypač prie batų
As puikiai supratau, Inga, ka turejai omenyje ir pritariu Tik cia buvo ne deriniai, o daugiau i batu tema medziaga
Tai, manau, tas paskutinis variantas bus uzskaitytas ir kaip derinys
Dideja, cia eilinis tippis, vienas is pirmuju pirkiniu is jcrew, jis tamsiai zalias
[quote=Dideja,2013 04 11, 09:53]
1. kazkas cia pirma mums zadejo su kriause skirtingu dydziu pasirodyti nezinai kas, inga_
2. zinau jei bijociau kritikos, taigi nedeciau cia foto tikrai labai gerai,kai is kitu gauni pastabu, jei yra noro , galima pasidaryti isvadas, pasiderinti ir pasikoreguoti ka as ir zadu padaryti
Aireda, na isties labai graziai ziurisi sitas komplektukas kartu
Ir , ko gero, graziausiai vistik su aukstakulniais....na, bet visa apranga , manau ,su aukstakulniais graziausiai atsiskleidzia, ar tai sijonukas, ar tai suknele, nes ir pati moteris tuomet gracingumo ir elegancijos igauna
mieloji, nepamiršau, žinok viena foto senia padaryta su xs tikS neprisiruošiu padaryti, nes kaip rašaiu man reikia įkvėpimo, tokiems persirenginėjimams,
aš pati dar net neužsidėjau tų rudų batelių su minnie kelnėm šokoladinės spalvos, kaži, kaip dera , tai va spėju, kad man per tamsūs jie bus prie tų minnie kelnyčių
1. kazkas cia pirma mums zadejo su kriause skirtingu dydziu pasirodyti nezinai kas, inga_
2. zinau jei bijociau kritikos, taigi nedeciau cia foto tikrai labai gerai,kai is kitu gauni pastabu, jei yra noro , galima pasidaryti isvadas, pasiderinti ir pasikoreguoti ka as ir zadu padaryti
Aireda, na isties labai graziai ziurisi sitas komplektukas kartu
Ir , ko gero, graziausiai vistik su aukstakulniais....na, bet visa apranga , manau ,su aukstakulniais graziausiai atsiskleidzia, ar tai sijonukas, ar tai suknele, nes ir pati moteris tuomet gracingumo ir elegancijos igauna
mieloji, nepamiršau, žinok viena foto senia padaryta su xs tikS neprisiruošiu padaryti, nes kaip rašaiu man reikia įkvėpimo, tokiems persirenginėjimams,
aš pati dar net neužsidėjau tų rudų batelių su minnie kelnėm šokoladinės spalvos, kaži, kaip dera , tai va spėju, kad man per tamsūs jie bus prie tų minnie kelnyčių
QUOTE(Aireda @ 2013 04 11, 10:10)
Dideja, cia eilinis tippis, vienas is pirmuju pirkiniu is jcrew, jis tamsiai zalias
Aisku. As tokios spalvos jackie pullover turejau , bet per maza dydi buvau pasiemus, tai teko parduot.
Papildyta:
QUOTE(inga_ @ 2013 04 11, 10:17)
aga, idomu butu zvilgtelt kaip atrodo
Tai linkiu greiciau Tau to ikvepimo ir lauksim foto
QUOTE(Aireda @ 2013 04 11, 10:10)
As puikiai supratau, Inga, ka turejai omenyje ir pritariu Tik cia buvo ne deriniai, o daugiau i batu tema medziaga
puiku, kad supratot ką norėjau parašyti,, tai tą ir diskutavom, kad va trys variantai ir kaip sunku prie tų cafe caprių derinti, man tas pats yra mauti viena, netinka kitas ir t.t todėl pas mane jos vienos ir su klaustuku dar retro jade spalvytė su etiketėm spintoj stovi esu doto tarp kitko su ta kriause xs pasidarius tai mane storina cafe capri kelnės, dėl to ir klaustukas?
Na, bet kazi kodel kai kurias cafe capri storina Nuo ko cia priklauso
Sakyciau, kad nuo ugio, bet someday mano ugio , t.y 172 cm, buvo imetusi foto ir rase, jog ir ja storina As tai nesijauciu nei kiek pastorinta su jomis nors ir siaip su visais kitais drabuziais nesijauciu , kad storintu
Sakyciau, kad nuo ugio, bet someday mano ugio , t.y 172 cm, buvo imetusi foto ir rase, jog ir ja storina As tai nesijauciu nei kiek pastorinta su jomis nors ir siaip su visais kitais drabuziais nesijauciu , kad storintu
QUOTE(Dideja @ 2013 04 11, 10:28)
aš kiek pastebėjau narių, jos gražiausiai atrodo aukštesnėm virš 170 cm. tame tarpe tu dideja, jūs esate ilgom kojom ir dėl to nestorina,
ir dra jos nelabai kas su platesniais klubais tame tarpe aš su šiknute, tai va ir visas atskymas, čia jos man gražiausiai atrodo aukštaūgėms arba 88- 90 cm klubais, tada atrodo
QUOTE(inga_ @ 2013 04 11, 10:35)
aš kiek pastebėjau narių, jos gražiausiai atrodo aukštesnėm virš 170 cm. tame tarpe tu dideja, jūs esate ilgom kojom ir dėl to nestorina,
ir dra jos nelabai kas su platesniais klubais tame tarpe aš su šiknute, tai va ir visas atskymas, čia jos man gražiausiai atrodo aukštaūgėms arba 88- 90 cm klubais, tada atrodo
na, gal ir taip , as daugiau berniukiskos figuros, tai ir nejauciu tu storinimu
Parodau mila ballet flats:
QUOTE(Dideja @ 2013 04 11, 10:09)
Grazu, Aireda Koks cia megztukelis, ne jackie pullover?
QUOTE(Dideja @ 2013 04 11, 10:28)
Man irgi kartais atrodo, kad storina tos cafe capri, labai jau toks moteriskas modelis. Tai aukstakulniai prie ju bent kiek pailgina kojas, jos atrodo lieknesnes
Aleja.lt, super Labai grazu, laukiam vasaros arba traukiam i siltus krastus Balerinos baltai juodos, ar labai atviros kaip dauguma jcrew, pirstu lyg nesimato?