Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

QUOTE(Noya @ 2013 04 10, 22:44)
realiai jos ir yra beveik identiskos. Maciau gyvai abi, po to tik issiaiskinau, kad ten skirtingos spalvos buvo.

Nu jau nu jau... As turiu vintage kelly kasmyriukus ir dublin green perfect fit maikyte, tai dublin green saltesne tamsesne. O vintage tokia skaniai ryski wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 04 10, 22:56)
Nu jau nu jau... As turiu vintage kelly kasmyriukus ir dublin green perfect fit maikyte, tai dublin green saltesne tamsesne. O vintage tokia skaniai ryski  wub.gif

as tippius turejau
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 04 10, 22:54)
del puspaltuko, kiek as pragoglinau beveik visom skiecia, man atrodo, kad toks modeliukas, kai gerai isiziuri jie toks uzsiuvimas mano supratimu padarytas biskuti kvailas, ir visoms atrodo kad skiecia , pati jo neturiu,tai ir sulaike tas iskirpimas, toks neiaskus, siaip jis labai grazus modeliukas smile.gif  wub.gif
o kokia pas jus spalvytė? mirksiukas.gif

na as irgi ir taip ir taip ziurejau ir nusprendziau, kad jis tam ir padarytas matyt kad skestusi biggrin.gif ai as tai nesioju, neimu i galva labai rolleyes.gif bet va ateiciai jau pradejau galvot kad gal 4 dydzio reiktu...
pas mane frosted citrus, atrodo taip vadinasi spalva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 10 balandžio 2013 - 23:14
QUOTE(inga_ @ 2013 04 10, 23:26)
na šaunuole, tiek variantų blink.gif
pirmas ir man variantas, bet dideja aš nedėčiau tų batukų prie cafe  capri in wool, schmoll.gif  per tamsūs jie prie tavo kelnyčių ir viršaus, man iš vis capri sunkiai derinasi kaip kelnės, g.gif  ax.gif  stovi jos pas mane naujos su etiketėm dar vis retro jade verysad.gif  praeitais metais keturiu dydžius išband-iau bright dahlia ir nepamenu kaip ta melyna blue dar buvo tokia spalvytė ir gi netiko dydžiai doh.gif  doh.gif

joms tinka balerinkės arba jau aukštakulniai idealiausias  cafe capri in wool.

na, man visgi graziai ziurisi tie batukai ax.gif smile.gif , na , kad ir pirmame variante, graziai susisaukia ta batuku-dirzo-tases melyna smile.gif

nusipirkau ir balerinkes tokios kakavines spalvos kaip tase, reiks su jom pameginti uzsideti mirksiukas.gif , kad jau isbrokijai mano batukus tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(Noya @ 2013 04 10, 20:40)
Foto necituojam  4u.gif

XS dydis. Viska is Jcrew perku XS. Dydis kaip tik. Jis nera siauro modelio, sonai laisvoki ,bet man nemaiso, sitoj foto labai platus atrodo, nes ranka pakelta, realiai toks platus nera.
Labai grazus ir mielas. Nekanda.

man grazus sio megztuko rastas ir spalvos, bet pats modeliukas ne, del to , kad sonai laisvoki ir trumpokas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 11 balandžio 2013 - 06:09
QUOTE(enura @ 2013 04 10, 23:29)
Paskutinis klausimas del raudonos  blush2.gif  biggrin.gif
Ar buna Classic mini in double-serge cotton
user posted image
raudonos spalvos?

ne 4u.gif
Atsakyti
Labai rytas, merginos, o si palaidine nera didinta? Labai jos noriu, bet yra tik XS. Kaip cia su dydziais? Aciu is anksto 4u.gif PAINTER TEE WITH BUTTONS
http://www.jcrew.com...p;bmUID=jTuLKLs
Atsakyti
QUOTE(InOut @ 2013 04 11, 07:31)
Labai rytas, merginos, o si palaidine nera didinta? Labai jos noriu, bet yra tik XS. Kaip cia su dydziais? Aciu is anksto 4u.gif PAINTER TEE WITH BUTTONS
http://www.jcrew.com...p;bmUID=jTuLKLs

man atrodo sitoj temoj jau buvo kalbeta apie sia palaidine ir net ismatavimus mergaites surasiusios buvo.
susidariau ispudi, kad nedidinta sita, o atitinka dydi g.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 04 10, 23:26)
na šaunuole, tiek variantų blink.gif
pirmas ir man variantas, bet dideja aš nedėčiau tų batukų prie cafe  capri in wool, schmoll.gif  per tamsūs jie prie tavo kelnyčių ir viršaus, man iš vis capri sunkiai derinasi kaip kelnės, g.gif  ax.gif  stovi jos pas mane naujos su etiketėm dar vis retro jade verysad.gif  praeitais metais keturiu dydžius išband-iau bright dahlia ir nepamenu kaip ta melyna blue dar buvo tokia spalvytė ir gi netiko dydžiai doh.gif  doh.gif

joms tinka balerinkės arba jau aukštakulniai idealiausias  cafe capri in wool.

Ir man kazkaip tie batukai nesiderina, bet ne tiek del spalvos, kiek del modelio gal, gal del kelniu ilgio (jos nei trumpos nei ilgos). Ir man tos kelnes sunkiai derinasi, ypac prie batu. Tai pritariu Ingai, arba balerinos arba aukstakulniai (ne butinai super aukstas kulnas, bet ne uzdari batai).

QUOTE(enura @ 2013 04 10, 23:29)
Paskutinis klausimas del raudonos  blush2.gif  biggrin.gif
Ar buna Classic mini in double-serge cotton
raudonos spalvos?

Zmogiuke, maciau paltuka parduodat - DOUBLE-CLOTH METRO COAT WITH THINSULATE.
Spalva Vintage Berry, dydis 4.
Kaip supratau didelis? ar labai? As pradejau mastyt kai iskritikavot del skeltuko peacoato, kad skecia  doh.gif kad gal man dydziu didesnio reiktu, t.y. 4, bet jeigu Jums didokas tai tada tikrai nereik didesnio ir man  schmoll.gif

Aireda, o tas tipis avietinis kur parduodat pagal Jus irgi salto atspalvio gal  g.gif  rolleyes.gif

Enura, man atrodo nebuna to sijono raudonos spalvos, nesu maciusi.

Del palto, tai gali buti kad toks modelis. Turiu panasu trumpa is jcrew net 6 d. (per didelis jis man, bet labai norejau), tai kazkaip irgi skeltuka skiecia.

Tas avietinis tippis man per mazas, jis tikras xs, is tikruju tai man atsiunte kita tippi vietoj mano uzsakyto. Matyt is senu kolekciju, nes jis kaip tippi, bet dydis mazesnis, nei kiti xs tippiai, yra sagutes ant rankogaliu ir spalva nereali. Nepasakyciau, kad salta, bet labai sodri, tokia tamsi aviete, tik nuotraukoje ji sviesesne gavosi.

QUOTE(Noya @ 2013 04 10, 23:44)
realiai jos ir yra beveik identiskos. Maciau gyvai abi, po to tik issiaiskinau, kad ten skirtingos spalvos buvo.

Teisi Aleja.lt tos spalvos vis delto skiriasi, ka tik palyginau: vintage kelly skaisciai zalia, gryna zalia, o dublin green saltesne, kiek tamsesne, turi gal kiek melynos. Nors kai nebuvau palyginus man ta dublin green tokia skaisti skaini zalia atrode, o pasirodo vis delto turi kazkokiu priemaisu.
Atsakyti
Paciai smalsu pasidare, tai imetu palyginimui vaizdine medziaga, tik nuotraukos labai prastos gavosi doh.gif Bateliu nederinau, tai nekreipkit demesio i pacius batus blush2.gif Bet mano manumu su aukstakulniais geriausiai atrodo tos kelnes, dar balerinos nieko, o paskutiniai tai nelabai
g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=Dideja,2013 04 11, 07:06]
na, man visgi graziai ziurisi tie batukai ax.gif smile.gif , na , kad ir pirmame variante, graziai susisaukia ta batuku-dirzo-tases melyna smile.gif

nusipirkau ir balerinkes tokios kakavines spalvos kaip tase, reiks su jom pameginti uzsideti mirksiukas.gif , kad jau isbrokijai mano batukus tongue.gif
būtinai, pasirodyk blink.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif nes tikra pamatysi pati visai kitas vaizdas bus su balerinkem, čia mano tik vienas iš variantų, gražiau atrodančių.
gi aš pati turiu kaip tavo batelius, jei padaryčiau foto ir įdėčiau,tai pamatytum, kaip iš šono, tie bateliai man prie skinny džiusiukų ir viskas kas siaurėja, o sakau patikėk mieloji, kad man pačiai uždavinys prie cafe capri, kaip prie jų sunku pridrinti tinkamus batelius, nepasakyčiau, kad tokios paprastos kelnės, bet reikalauja va kaip tokiu cece balerinkiu ir panašių, o ypač man prie aukštakulnių, kurių aš nedėviu g.gif ax.gif
nebrokiju tavęs, wub.gif wub.gif
Papildyta:
[quote=Aireda,2013 04 11, 09:37]
Paciai smalsu pasidare, tai imetu palyginimui vaizdine medziaga, tik nuotraukos labai prastos gavosi doh.gif Bateliu nederinau, tai nekreipkit demesio i pacius batus blush2.gif Bet mano manumu su aukstakulniais geriausiai atrodo tos kelnes, dar balerinos nieko, o paskutiniai tai nelabai

va čia tai foto labai gerai padarytos, tą ką ir rašiau didejai, man elegantiškiausia cafe capri ant aukštakulnių, thumbup.gif aireda, puikiai gera garstyčių spalva su jūsų bateliais, tik viršų reiktų keist, aš bent jau taip daryčiau, pirmam variante, super atrodai
antras, variantas, sportiškesnis,
o va trečias variantas man geriausias, ką ir minėjau didejai, kad prie prie garstyčių kelnių tokių reikią šviesesnių batelių wub.gif wub.gif
aireda aš balsuoju už trečią varinatą ir sveikinu, labai gražūs bateliai, wub.gif wub.gif ir derinukas, visas dera puikiai ir marškinukai ir kelnės ir bateliai, aš balsuoju už trečią tavo variantą, wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Inga, spalviskai gal ir dera trecias variantas, tik as kaip tik norejau parodyti, kad tie uzdari batai man nesiziuri prie tokiu kelniu. Pirmi aukstakulniai aisku nedera prie tokio virsaus, tik su kelnemis gerai atrodo. Zodziu, nevykusiai padariau nuotraukas doh.gif
Atsakyti
Dideja, tas pirmas variantas turetu buti toks, nes jis labiau isbaigtas. O del kritikos, tai jeigu ji konstruktyvi, argumentuota, tai tikrai naudinga. Labai naudinga pamatyti save is sono mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti