[quote=Dideja,2013 04 11, 07:06]
na, man visgi graziai ziurisi tie batukai
, na , kad ir pirmame variante, graziai susisaukia ta batuku-dirzo-tases melyna
nusipirkau ir balerinkes tokios kakavines spalvos kaip tase, reiks su jom pameginti uzsideti
, kad jau
isbrokijai mano batukus
būtinai, pasirodyk
nes tikra pamatysi pati visai kitas vaizdas bus su balerinkem, čia mano tik vienas iš variantų, gražiau atrodančių.
gi aš pati turiu kaip tavo batelius, jei padaryčiau foto ir įdėčiau,tai pamatytum, kaip iš šono, tie bateliai man prie skinny džiusiukų ir viskas kas siaurėja, o sakau patikėk mieloji, kad man pačiai uždavinys prie cafe capri, kaip prie jų sunku pridrinti tinkamus batelius, nepasakyčiau, kad tokios paprastos kelnės, bet reikalauja va kaip tokiu cece balerinkiu ir panašių, o ypač man prie aukštakulnių, kurių aš nedėviu
nebrokiju tavęs,
Papildyta:
[quote=Aireda,2013 04 11, 09:37]
Paciai smalsu pasidare, tai imetu palyginimui vaizdine medziaga, tik nuotraukos labai prastos gavosi
Bateliu nederinau, tai nekreipkit demesio i pacius batus
Bet mano manumu su aukstakulniais geriausiai atrodo tos kelnes, dar balerinos nieko, o paskutiniai tai nelabai
va čia tai foto labai gerai padarytos, tą ką ir rašiau didejai, man elegantiškiausia cafe capri ant aukštakulnių,
aireda, puikiai gera garstyčių spalva su jūsų bateliais, tik viršų reiktų keist, aš bent jau taip daryčiau, pirmam variante, super atrodai
antras, variantas, sportiškesnis,
o va trečias variantas man geriausias, ką ir minėjau didejai, kad prie prie garstyčių kelnių tokių reikią šviesesnių batelių
aireda aš balsuoju už trečią varinatą ir sveikinu, labai gražūs bateliai,
ir derinukas, visas dera puikiai ir marškinukai ir kelnės ir bateliai, aš balsuoju už trečią tavo variantą,