Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

QUOTE(Aireda @ 2013 04 10, 22:03)
As tai nieko neturiu maraschino cherry spalvos, tai man ji is nuotrauku tokia atrodo, labai ryski, gal net su violetines priemaisa, todel atrodo salta. As tokiu prisibijau, nes isbalina isblukina mane unsure.gif

Hm, bet zinokit dar ir kompai skirtingai rodo. Man jusu pavyzdziuose ta modern red atrodo tokia kiek oranziniai raudona. O va ta maraschino labai graziai ramiai raudona, bet visai be violetines g.gif Jei reiketu balsuoti pagal foto kompe, tai buciau uz maraschino biggrin.gif Bet visumoj tai taip - labiausiai reikia ziuret, kas prie veido tinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Linamoq 4u.gif Pagal veliurini svarka supratau, kad ji tokia irgi prie neoniniu raudonu, nieko panasaus i krauja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zmogiuke @ 2013 04 10, 21:13)
O va ta maraschino labai graziai ramiai raudona

vat butent ji grazi, bet NErami biggrin.gif

ir kad kompai rodo ir dar pacios netines nuotraukos neperteikia naturalios drinks_cheers.gif del to ir klausinejuos, kad nebutu siurprizo
Atsakyti
Merginos, koki dzinsu dydi imt su 95-96 cm per klubus? 27? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 04 10, 22:12)
Aireda, nera ji i violetine, bent jau man. Ji grynai raudona, bet tokia man nenaturaliai per ryski, lyg neono turetu, net nezinau kaip nupasakot tiksliau  rolleyes.gif pabandysiu prie progos nufotkinti, ikelsiu jeigu pavyks isgauti tikra spalva

QUOTE(Zmogiuke @ 2013 04 10, 22:13)
Hm, bet zinokit dar ir kompai skirtingai rodo. Man jusu pavyzdziuose ta modern red atrodo tokia kiek oranziniai raudona. O va ta maraschino labai graziai ramiai raudona, bet visai be violetines  g.gif Jei reiketu balsuoti pagal foto kompe, tai buciau uz maraschino biggrin.gif Bet visumoj tai taip - labiausiai reikia ziuret, kas prie veido tinka  drinks_cheers.gif

Enura, kadangi dar ir paraset, kad labai ryski lyg su neonu, tai ir sprendziu, kad saltas atspalvis, gal ir klaidingai mastau, bet zinau, kad ir kokia ji grazi bebutu, man ji netiktu.

Zmogiuke, modern red tikrai turi oranzinumo, bet ji tokia pomidoro, silta. O be to gal ir mes skirtingai matom. As kartais su vyru gincijuosi, jam atrodo zalia o man zydra, kai atspalvis ant ribos biggrin.gif

Dar yra roccoco red ir rich red pas Jcrew, bet cia gal is senesniu kolekciju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 10 balandžio 2013 - 21:33
QUOTE(enura @ 2013 04 10, 22:18)
Linamoq  4u.gif Pagal veliurini svarka supratau, kad ji tokia irgi prie neoniniu raudonu, nieko panasaus i krauja  biggrin.gif
Papildyta:
vat butent ji grazi, bet NErami  biggrin.gif

ir kad kompai rodo ir dar pacios netines nuotraukos neperteikia naturalios  drinks_cheers.gif del to ir klausinejuos, kad nebutu siurprizo

Na jo, apskritai pastebejau, kad labai sunku nufotografuoti taip, kad gautusi panasi spalva. Cia bandziau ta sijonuka vivid jade fotografuoti - visiskai nesigavo! Lyg kita spalva butu. O ka jau kalbeti apie skirtingus atspalvius doh.gif
Atsakyti
Vat zalios spalvos crew man isvis dazniausiai neatitinka realybes unsure.gif tik mint spalva kaip supratau is rodytos vaizdines medziagos mint ir bus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(matrioskiukas @ 2013 04 10, 21:20)
Merginos, koki dzinsu dydi imt su 95-96 cm per klubus? 27? 4u.gif

toothpick spalvotus imciau 27, kitu neturiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 04 10, 20:25)
Aciu, mergaites ,uz nuomones, labai smagu isgirsti poziuri is salies 4u.gif
Aireda, Jums asmeniskai 4u.gif , kad taip issamiai viska argumentavot smile.gif

Man paciai asmeniskai irgi pirmas variantas graziausias smile.gif

na šaunuole, tiek variantų blink.gif
pirmas ir man variantas, bet dideja aš nedėčiau tų batukų prie cafe capri in wool, schmoll.gif per tamsūs jie prie tavo kelnyčių ir viršaus, man iš vis capri sunkiai derinasi kaip kelnės, g.gif ax.gif stovi jos pas mane naujos su etiketėm dar vis retro jade verysad.gif praeitais metais keturiu dydžius išband-iau bright dahlia ir nepamenu kaip ta melyna blue dar buvo tokia spalvytė ir gi netiko dydžiai doh.gif doh.gif

joms tinka balerinkės arba jau aukštakulniai idealiausias cafe capri in wool.
Atsakyti
Paskutinis klausimas del raudonos blush2.gif biggrin.gif
Ar buna Classic mini in double-serge cotton
user posted image
raudonos spalvos?

Zmogiuke, maciau paltuka parduodat - DOUBLE-CLOTH METRO COAT WITH THINSULATE.
Spalva Vintage Berry, dydis 4.
Kaip supratau didelis? ar labai? As pradejau mastyt kai iskritikavot del skeltuko peacoato, kad skecia doh.gif kad gal man dydziu didesnio reiktu, t.y. 4, bet jeigu Jums didokas tai tada tikrai nereik didesnio ir man schmoll.gif

Aireda, o tas tipis avietinis kur parduodat pagal Jus irgi salto atspalvio gal g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
toothpick spalvotus imciau 27, kitu neturiu 4u.gif
[/quote]
Dekui 4u.gif as apie burbuluotus galvoju, gal ir ju 27 tiks
Atsakyti
QUOTE(matrioskiukas @ 2013 04 10, 22:36)
Dekui 4u.gif as apie burbuluotus galvoju, gal ir ju 27 tiks

Tie kaip supratau dydziu didinti, bent jau as su 94-95cm imciau 26 taskuotuju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 04 09, 15:20)
Gitaaa, gerai atrodot, kelnes, sakyciau, tokios avangardines bigsmile.gif

Skani spalva "vintage kelly" wub.gif Idomu kuo ji skiriasi nuo "dublin green" g.gif Is pirmo zvilgsnio man jos atrodo identiskos.

realiai jos ir yra beveik identiskos. Maciau gyvai abi, po to tik issiaiskinau, kad ten skirtingos spalvos buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noya: 10 balandžio 2013 - 22:45
QUOTE(enura @ 2013 04 10, 23:29)
Paskutinis klausimas del raudonos  blush2.gif  biggrin.gif

Zmogiuke, maciau paltuka parduodat - DOUBLE-CLOTH METRO COAT WITH THINSULATE.
Spalva Vintage Berry, dydis 4.
Kaip supratau didelis? ar labai? As pradejau mastyt kai iskritikavot del skeltuko peacoato, kad skecia  doh.gif kad gal man dydziu didesnio reiktu, t.y. 4, bet jeigu Jums didokas tai tada tikrai nereik didesnio ir man  schmoll.gif

Aireda, o tas tipis avietinis kur parduodat pagal Jus irgi salto atspalvio gal   g.gif  rolleyes.gif

del puspaltuko, kiek as pragoglinau beveik visom skiecia, man atrodo, kad toks modeliukas, kai gerai isiziuri jie toks uzsiuvimas mano supratimu padarytas biskuti kvailas, ir visoms atrodo kad skiecia , pati jo neturiu,tai ir sulaike tas iskirpimas, toks neiaskus, siaip jis labai grazus modeliukas smile.gif wub.gif
o kokia pas jus spalvytė? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 10 balandžio 2013 - 22:55