Foto necituojam
XS dydis. Viska is Jcrew perku XS. Dydis kaip tik. Jis nera siauro modelio, sonai laisvoki ,bet man nemaiso, sitoj foto labai platus atrodo, nes ranka pakelta, realiai toks platus nera.
Labai grazus ir mielas. Nekanda.
QUOTE(Opensea @ 2013 04 10, 20:31)
Tall 2, su 172 cm ir 95 klubais
QUOTE(enura @ 2013 04 10, 20:33)
Dekui Aireda Noriu panasiausios i kraujo raudonuma raudonos. Bent jau si Thalita kur idejot tikrai nepanasi, ji tikrai su roziniu atspalviu. O vibrant flame labiau raudona, man raudonesne uz kaklaraisti Suabejojau kazkaip kad oranzine nebutu. O kokia dar yra raudona pas crew kazkaip tik sias dvi paskutiniu metu uzmatau
Yra dar modern red, cia sita, kur rodziausi su raudonom cafe capri, man ji tiesiog
Negalvojau, kad tokiu graziu raudonu spalvu buna
Man noretusi prie siu geltonu (baced citron?) cafe capri kelniu tokiu ryskesniu intensyviu spalvu kaip pirmu marskiniu arba artimu atspalviu kaip antru marskiniu
As turiu abi palaidines ir matau tokius derinius
Papildyta:
Man jos graziausios is raudonu jcrew, tokios siltos raudonos, ypac vibrant flame
Dar grazi "modern red". Ji labiau pomidoro raudonumo. Gal sita man ir graziausia:
O "maraschino cherry" man nelabai patinka, nes salta:
Dideja, tikrai modern red graziausia
Noya, patinka man kaip ant Jusu guli tas megztukas, prie tamsiai melynu dzinsu butu super
As turiu abi palaidines ir matau tokius derinius
Papildyta:
Dekui Aireda Noriu panasiausios i kraujo raudonuma raudonos. Bent jau si Thalita kur idejot tikrai nepanasi, ji tikrai su roziniu atspalviu. O vibrant flame labiau raudona, man raudonesne uz kaklaraisti Suabejojau kazkaip kad oranzine nebutu. O kokia dar yra raudona pas crew kazkaip tik sias dvi paskutiniu metu uzmatau
Man jos graziausios is raudonu jcrew, tokios siltos raudonos, ypac vibrant flame
Dar grazi "modern red". Ji labiau pomidoro raudonumo. Gal sita man ir graziausia:
Noya, patinka man kaip ant Jusu guli tas megztukas, prie tamsiai melynu dzinsu butu super
Aireda, Tavo idetu rubeliu foto, tikrai butu puikus deriniai
Bet pas mane kiek kitokia ta geltona, dark saffron vadinasi, ji kiek tamsesne, labiau garstyciu
Deja, tu palaidiniu neturiu
Bet pas mane kiek kitokia ta geltona, dark saffron vadinasi, ji kiek tamsesne, labiau garstyciu
QUOTE(Dideja @ 2013 04 10, 21:14)
Aireda, Tavo idetu rubeliu foto, tikrai butu puikus deriniai
As tik kaip pavyzdi jas ikeliau, kad butu aiskiau ka turiu omenyje Pvz. navy tamsiai melyna tikrai visur tinka
Taip ir galvojau, kad Tavo kelniu kita spalva, nuotraukose beveik tokia pat atrodo, grazi
QUOTE(Aireda @ 2013 04 10, 21:20)
As tik kaip pavyzdi jas ikeliau, kad butu aiskiau ka turiu omenyje Pvz. navy tamsiai melyna tikrai visur tinka
Taip ir galvojau, kad Tavo kelniu kita spalva, nuotraukose beveik tokia pat atrodo, grazi
Tai supratau
Turiu melyna factory cardigana, bet jau patingejau vilktis
O nebandei uzdideti tos geletos palaidines prie modern red cafe capri? Ar jau per tirsta butu
Kaip smagu, kad rodotes!
DIdeja, grazios kelnytes. Man irgi pirmasis variantas labiausiai patiko, bet ir kiti nesiblogeja.
Noya, koks fainas megztukas! Dailiai ant jusu ziurisi.
DIdeja, grazios kelnytes. Man irgi pirmasis variantas labiausiai patiko, bet ir kiti nesiblogeja.
Noya, koks fainas megztukas! Dailiai ant jusu ziurisi.
QUOTE(Dideja @ 2013 04 10, 21:26)
Tai supratau
O nebandei uzdideti tos geletos palaidines prie modern red cafe capri? Ar jau per tirsta butu
Tikrai tiktu, manau, nors nebandziau. Tos palaidines spalvos foto sodresnes negu realybeje. Realiai jos kiek labiau prislopintos, siltos, visos mano spalvos, as tokias megstu Ilka kazkada buvo idejusi labai grazia nuotrauka ju.
O del modern red, ir as nesitikejau, kad buna realiai toks grazus raudonos atspalvis. Bet mano lietpalcio modern red spalvos atspalvis gal kiek skiriasi nuo cafe capri raudonu Reikes rytoj palyginti
Zodziu, spalvu ir atspalviu atzvilgiu jcrew tikrai nepralenkiamas
QUOTE(Dideja @ 2013 04 10, 19:41)
Yra dar modern red, cia sita, kur rodziausi su raudonom cafe capri, man ji tiesiog
QUOTE(Aireda @ 2013 04 10, 20:09)
http://my.kyozou.com...12/14111920.jpg[/img]
http://4.bp.blogspot.....no+cherry.jpg[/img]
http://my.kyozou.com...12/14111920.jpg[/img]
http://4.bp.blogspot.....no+cherry.jpg[/img]
Labai Aciu mergaites ypac Airedai, kad nepatingejot su vizualine medziaga netgi pakomentuoti
maraschino cherry turiu perfect fit maike ilgom rankovem. galvojau nebegamina jau nieko sios spalvos. cia is pernai metu kolekcijos gal ji grazi, ryski, bet tokia nelabai naturali sakyciau. nors prie veido ji man labai tinka. niekad nebuciau pagalvojus kad ji salta spalva tai turbut man geriau tinka saltu atspalviu spalvos nei siltu
As tai nieko neturiu maraschino cherry spalvos, tai man ji is nuotrauku tokia atrodo, labai ryski, gal net su violetines priemaisa, todel atrodo salta. As tokiu prisibijau, nes isbalina isblukina mane
O kokia dar yra raudona pas crew kazkaip tik sias dvi paskutiniu metu uzmatau
Yra dar Poppy:
Aireda, nera ji i violetine, bent jau man. Ji grynai raudona, bet tokia man nenaturaliai per ryski, lyg neono turetu, net nezinau kaip nupasakot tiksliau pabandysiu prie progos nufotkinti, ikelsiu jeigu pavyks isgauti tikra spalva