[quote=Aireda,2013 04 10, 18:34]
Taip, Inga, teisingai supratai, neatsius jo. O juk tik si savaitgali uzsakiau, greitai jie apsigalvojo, net pasidziaugti nespejau
sugeba jie tokius variantus padaryti, mano draugei tall4 neatsiunte irgi lady raudono modeliuko pries koki men tai irgi nusimine labai, paliko be paltuko, kaip ir dideja laukime su deficitu tall4
Mergaites, gal zinot ar geras 27 dydis jcrew dzinsu taskuotu su 95-96 per klubus? ir apskritai, ar verta juos pirkti, ar grazus jie? gal kas turit smile.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/25197.jsp
http://www.jcrew.com...~~~~~/25197.jsp
Na, jei nera nuolaidu ir neperkam - pasidziaukim tuo ka jau turim
Gal greiciau pavasari prisauksiu, kiek gi gali kabot spintoj nedeveti
Taigi - geltonosios cafe capri ir 4 virsaus variantai
Fotosesijoj sudalyvavo mano taip laukti melynieji bateliai
http://images50.fotk...0402/043-vi.jpg ir TH tasyte labai gerai pritiko
Variantas 1
Variantas 2
Variantas 3
Variantas 4
Daugiau variantu daryti patingejau
Gal greiciau pavasari prisauksiu, kiek gi gali kabot spintoj nedeveti
Taigi - geltonosios cafe capri ir 4 virsaus variantai
Fotosesijoj sudalyvavo mano taip laukti melynieji bateliai
http://images50.fotk...0402/043-vi.jpg ir TH tasyte labai gerai pritiko
Variantas 1
Variantas 2
Variantas 3
Variantas 4
Daugiau variantu daryti patingejau
Dideja, gerai atrodot kaip visada visi variantai geri, bet man labiausiai patinka paskutinis
Merginos sakykit, o gyvai vibrant flame spalva tokia labiau i oranzine ir yra? neraudona? isivaizduoju kad turetu buti pionierisko kaklaraiscio spalvos (jeigu kas prisimenat)
o bohemian red bus tikra raudona?
Merginos sakykit, o gyvai vibrant flame spalva tokia labiau i oranzine ir yra? neraudona? isivaizduoju kad turetu buti pionierisko kaklaraiscio spalvos (jeigu kas prisimenat)
[quote=jolantaO,2013 04 10, 20:07]
[quote=Dideja,2013 04 10, 19:15]
Visi drabuziai puikiai tinka,tik del spalvu suderinimo as truputi suabejociau, bet naturoje gal spalvos kitaip ziurisi.
[/quote]
Neesu spalvu eksperte, bet mano supratimu sios spalvos tarpusavy dera
O kas konkreciai Jums nesiziuri?
[quote=Dideja,2013 04 10, 19:15]
Visi drabuziai puikiai tinka,tik del spalvu suderinimo as truputi suabejociau, bet naturoje gal spalvos kitaip ziurisi.
[/quote]
Neesu spalvu eksperte, bet mano supratimu sios spalvos tarpusavy dera
O kas konkreciai Jums nesiziuri?
dideja,pirmas variantas
Dideja, smagu, kad nepatingejai padaryti fotosesija Tikrai jau stogas vaziuoja nuo tos amzinos ziemos, o ir daugeli jcrew rubu nera kada deveti, per salta
Kelnes puikiai guli, kaip ir visa kita, rankine labai smagi, spalva grazi, o matyt ir bateliai smagus, prie visu spalvu deres Labai zaviuosi tvarkingumu visuose Tavo deriniuose
Sitos kelnes tokios spalvos mano irgi labai megiamos (tik man jos dar trumpesnes), bet turiu tik vienus batelius su kuriais man patinka ju ilgis.
Man patiko pirmas derinys, nes abi spalvos vienodo intensyvumo, o antram ir treciam man virsus per blankus.
Paskutinis variantas irgi smagus, bet man noretusi prie siu kelniu kiek kitokiu spalvu, gali buti, kad realybeje viskas siek tiek kitaip atrodo. Ir cia tik mano toks iskreiptas skonis
Zodziu, viskas patiko, o visa kita skonio reikalas
Papildyta:
Vibrant flame turiu kiek oranzinumo, bet ne daug, gal ir primena ta kaklarasti
O bohemian red nera visai raudona, o turi gal ruzavos priemaisu. Tokia kaip sitame blog'e realybeje, bent jau Talithos palaidines tikrai tokia spalva.
bohemian red
Vibrant flame kelnes:
vibrant flame
Kelnes puikiai guli, kaip ir visa kita, rankine labai smagi, spalva grazi, o matyt ir bateliai smagus, prie visu spalvu deres Labai zaviuosi tvarkingumu visuose Tavo deriniuose
Sitos kelnes tokios spalvos mano irgi labai megiamos (tik man jos dar trumpesnes), bet turiu tik vienus batelius su kuriais man patinka ju ilgis.
Man patiko pirmas derinys, nes abi spalvos vienodo intensyvumo, o antram ir treciam man virsus per blankus.
Paskutinis variantas irgi smagus, bet man noretusi prie siu kelniu kiek kitokiu spalvu, gali buti, kad realybeje viskas siek tiek kitaip atrodo. Ir cia tik mano toks iskreiptas skonis
Zodziu, viskas patiko, o visa kita skonio reikalas
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2013 04 10, 20:09)
Dideja, gerai atrodot kaip visada visi variantai geri, bet man labiausiai patinka paskutinis
Vibrant flame turiu kiek oranzinumo, bet ne daug, gal ir primena ta kaklarasti
O bohemian red nera visai raudona, o turi gal ruzavos priemaisu. Tokia kaip sitame blog'e realybeje, bent jau Talithos palaidines tikrai tokia spalva.
bohemian red
Vibrant flame kelnes:
vibrant flame
Aciu, mergaites ,uz nuomones, labai smagu isgirsti poziuri is salies
Aireda, Jums asmeniskai , kad taip issamiai viska argumentavot
Man paciai asmeniskai irgi pirmas variantas graziausias
Aireda, Jums asmeniskai , kad taip issamiai viska argumentavot
Man paciai asmeniskai irgi pirmas variantas graziausias
Dekui Aireda Noriu panasiausios i kraujo raudonuma raudonos. Bent jau si Thalita kur idejot tikrai nepanasi, ji tikrai su roziniu atspalviu. O vibrant flame labiau raudona, man raudonesne uz kaklaraisti Suabejojau kazkaip kad oranzine nebutu. O kokia dar yra raudona pas crew kazkaip tik sias dvi paskutiniu metu uzmatau
Dideja mano manymu viskas super ziurisi ,o ir figuras ladas TH tasyte irgi superine,dydis toks pats tas,anksciau kazkaip megdavau dideles rankines,o dabar kazkaip nebeturiu ka per daug det i dideles