Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

QUOTE(krista08 @ 2013 04 10, 12:37)
driu, labai graziai atrodo, priminkit savo matmenis  4u.gif

85-67-95 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 04 10, 13:40)
85-67-95  4u.gif

As su 89-70-98 laukiu jcrew xs svarkiuko, bet dabar bijau, kad bus mazas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 04 10, 12:42)
As su 89-70-98 laukiu jcrew xs svarkiuko, bet dabar bijau, kad bus mazas  unsure.gif

dzinsinio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 04 10, 12:47)
driu, gerai atrodo svarkelis. Nereikia jo siaurinti, juk tai dzinsinis svarkelis, o ne iliemenuotas elegantiskas svarkas. Be to is priekio kisenes gal kiek ispucia ji, o ir is nugaros labai dailiai atrodo, mano manymu tinka Jums smile.gif

nuotraukoje gal kiek geriau atrodo, bet apsirengus ir uzsisegus jis atstoja nuo liemens verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 04 10, 13:49)
nuotraukoje gal kiek geriau atrodo, bet apsirengus ir uzsisegus jis atstoja nuo liemens  verysad.gif

Tikiu, bet nuotraukose jis gerai atrodo. Gal verta taip isbandyti, o jeigu labai jau klius plotis ties juosmeniu, tai pasiaurinti. Nors kiek vargo su tuo siaurinimu doh.gif Nors dzinsinis matyt be pamusalo, tai gal ir paprasciau siaurinti.
Taip pat turiu is factory dzinsinius marskinius, tai per pecius ir krutine aptempti, o liemuo labai laisvas g.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 04 10, 13:30)
Rodausi is factory gauta dzinsini svarkiuka, dzinsas fainas, minkstas labai, dydis XS per pecius geras, bet per liemeni kazin ar nereiks siaurinti, kaip Jums aptrodo?  4u.gif
p.s. fotkinta darbe, truputuka nelabai su suknele  ax.gif

Nieko nereikia siaurinti, jis dzinsinis, neturi buti prisiplojes per visa silueta.
Atsakyti
Driu, gerai švarkas atrodo, nereikia siaurinti, jis laisvo stiliaus juk 4u.gif
Atsakyti
gavau vakar ''Factory Dorset satchel'' ir nesugalvoju grazi ji man, ar per paprasta g.gif oda tai ziauriai minksta,svelni nors ir neplona,fainesne uz "Factory Dorset hobo" dydis irgi toks universalus ir i ranka ir per peti tinka.
gal kitos turite atsiliepimu ir ikalbes mane, kad vis tik ji faina biggrin.gif
http://factory.jcrew...17054/17054.jsp
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2013 04 10, 14:54)
gavau vakar ''Factory Dorset satchel'' ir nesugalvoju grazi ji man, ar per paprasta g.gif oda tai ziauriai minksta,svelni nors ir neplona,fainesne uz "Factory Dorset hobo" dydis irgi toks universalus ir i ranka ir per peti tinka.
gal kitos turite atsiliepimu ir ikalbes mane, kad vis tik ji faina biggrin.gif
http://factory.jcrew...17054/17054.jsp

Laukiu jos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(LOCKETS @ 2013 04 10, 13:28)
as irgi naomi polka dot noreciau, bet 4 dydi dar esu maciusi, o 8 ne...

o siandien man rodos nebuvo jos g.gif

buvo 8-ukas prieš keletą dienų, o 4-ukas lyg šiandien turėjo būt. Bent taip rodė per filtrą g.gif
Papildyta:
QUOTE(krista08 @ 2013 04 10, 13:37)
As vakar pagavau vilnos leopardini be papildomos nuolaidos, o dar ir shipa susimokejau  doh.gif

Skaičiau ir baltai pavydėjau ax.gif
Nei vakar kai buvo leopardinis, nei šiandien kai buvo noami polka dot nebuvau per papildymą doh.gif
Papildyta:
QUOTE(zaRAza @ 2013 04 10, 12:00)
Grazuolis wub.gif

Gražus, bet reklaiminėje gražiau atrodo smile.gif
Kaži kaip to rašto džinsai realiai atrodo g.gif
Kuri tai mergina laukė parkeliaujat tokio rašto šalio, gal jau gavote, labai laukiam realios foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA7411: 10 balandžio 2013 - 14:44
driu,gerai gula svarkiukas 4u.gif juk ne visada vaisciuosit uzsisegus ax.gif
o ar dzinsiukas plonas,minkstas?
Atsakyti
Driu, svarkelis labai graziai atrodo. Tikrai nereikia siaurinti, nes cia juk Laisves stilius. Ir spalva labai grazi. Man tikrai patinka smile.gif thumbup.gif yess.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 04 10, 14:39)
kaip suprats , nesiųs? jau gavai patvirtinimą, kad neatsiųs, ar teisingai supratau tau tą lady camel spalvytės? g.gif  mirksiukas.gif

Taip, Inga, teisingai supratai, neatsius jo. O juk tik si savaitgali uzsakiau, greitai jie apsigalvojo, net pasidziaugti nespejau blink.gif

QUOTE(Dideja @ 2013 04 10, 14:41)
Tai galetu tada  j.crew ir mano zinutes del paltu, kad vis neturiu ir vargstu beieskodama skaityti, ir tinkama dydi ideti lotuliukas.gif

Galetu tikrai padaryti tokia staigmena istikimai klientei bigsmile.gif
Atsakyti