Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

ateinu labai pagirti cafe capri in pop art wub.gif atardžiau mankietą ir dar nelygintos, bet! jos TOBULOS biggrin.gif
00R dydis, 165-83-63-88 (turbūt). beje, čia ne derinys

user posted image
Atsakyti
Kas jau esat skalbusios kašmyrinį tee ar labai pasitraukė? Turiu XS, man jis kaip tik, bet jei pasitrauktų, tai jau per daug aptemptas būtų. Galvoju keistis į S, bet pagal išmatavimus kaip ir didokas būtų. Bet jei pasitrauks, gal bus pats tas g.gif
Ką daryyyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trolėmolė: 09 balandžio 2013 - 14:29
QUOTE(Trolėmolė @ 2013 04 09, 15:26)
Kas jau esat skalbusios kašmyrinį tee ar labai pasitraukė? Turiu XS, man jis kaip tik, bet jei pasitrauktų, tai jau per daug aptemptas būtų. Galvoju keistis į S, bet pagal išmatavimus kaip ir didokas būtų. Bet jei pasitrauks, gal bus pats tas  g.gif
Ką daryyyt?

Man pasitraukė, bet aš skalbiau skalbimo mašina.
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2013 04 09, 15:26)
Kas jau esat skalbusios kašmyrinį tee ar labai pasitraukė? Turiu XS, man jis kaip tik, bet jei pasitrauktų, tai jau per daug aptemptas būtų. Galvoju keistis į S, bet pagal išmatavimus kaip ir didokas būtų. Bet jei pasitrauks, gal bus pats tas  g.gif
Ką daryyyt?

skalbiau ir ne viena karta jau smile.gif
nepasitrauke anei kiek 4u.gif
skalbiu rankomis, vesiame vandenyje, dziovinau ant grindu patiesto ranksluoscio graziai istampiusi megztinuka:)

cia kaip ir su kriause, vienoms ji pasitrauke po skalbimo, o man nei kiek smile.gif
Papildyta:
gitaa, kelnes isties dailiai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 09 balandžio 2013 - 14:43
Gitaa,turiu ir as tokias- tikrai tikrai NEREALIOS bigsmile.gif
Labai faina medziagyte wub.gif Jums tobulai jos gula thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gitaaa @ 2013 04 09, 14:21)
ateinu labai pagirti cafe capri in pop art wub.gif atardžiau mankietą ir dar nelygintos, bet! jos TOBULOS biggrin.gif

man kazkaip lyg platokos atrodo ar cia stovesena kazkaip idomiai padaro g.gif
Atsakyti
Gitaaa, gerai atrodot, kelnes, sakyciau, tokios avangardines bigsmile.gif

Skani spalva "vintage kelly" wub.gif Idomu kuo ji skiriasi nuo "dublin green" g.gif Is pirmo zvilgsnio man jos atrodo identiskos.
Atsakyti
QUOTE(gitaaa @ 2013 04 09, 15:21)
00R dydis, 165-83-63-88 (turbūt). beje, čia ne derinys

https://lh4.googleus...0409_145736.jpg[/img]

O man jos ne kaip atrodo. Bet cia gal nuo stovesenos taip atrodo. Noretusi truputi, jog butu aptemptos. Bet gal jas islyginus atrodytu zymiai geriau. Taip, jos idealiai tinka dydziu, bet si gal nuotrauka tiesiog nevykusi g.gif
Atsakyti
driu, kelnės ir neturi būt aptemptos ties kojomis (mano manymu), čia gi cafe modeliukas g.gif
stovėsena yra tokia, kokia yra, nesureikšminam biggrin.gif

QUOTE(Vlastimila @ 2013 04 09, 15:26)
QUOTE(InOut @ 2013 04 09, 16:23)

InOut, paredaguokit žinutę, necituokit foto 4u.gif

uh, pamiršau parašyti, kad necituotų foto doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitaaa: 09 balandžio 2013 - 15:58
Grazuolis wub.gif

user posted image
user posted image

Atsakyti
Rodausi is factory gauta dzinsini svarkiuka, dzinsas fainas, minkstas labai, dydis XS per pecius geras, bet per liemeni kazin ar nereiks siaurinti, kaip Jums aptrodo? 4u.gif
p.s. fotkinta darbe, truputuka nelabai su suknele ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driu: 10 balandžio 2013 - 12:30
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 04 10, 13:21)
man irgi gaila pinigų, paprastai neperku be nuolaidų, bet labai jau noriu vilnos leopardinio šalio ir noami polka dot. Jų niekaip nepagaunu...

As vakar pagavau vilnos leopardini be papildomos nuolaidos, o dar ir shipa susimokejau doh.gif

driu, labai graziai atrodo, priminkit savo matmenis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krista08: 10 balandžio 2013 - 12:38