Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

Mergaites, buvo kalba , kad galima prailginti paltuko rankoves... ax.gif

As jau visai praradau vilti pagauti sau tinkama Tall 4 dydi doh.gif , galvoju gal man imti Regular 4 dydi, ir bandyti nesti siuvejai, kad prailgintu rankoves g.gif

Kiek ten realiai tos medziagytes lady ir metro modeliukuose vidinen rankogalio pusej palikta uzlenkimui? ar bus bent pora cm g.gif

Ir su 172 cm kazi kaip man ar normaliai ziuretusi tas regular ilgis, tarkim, lady modeliuko nebus itin aukstai juosmuo, kadangi ir taip paaukstintas g.gif

Esu didziausioj nevilty del tu paltuku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 09 balandžio 2013 - 06:18
Dideja, bent jau Lady modeliuko tai nepailginsit, ten rankovės su sagutėm, jos jau apsiūtos. Cocoon paltuko tai paprastos rankovės, ten paprasčiau...
Kas dėl liemens tai reikia pagal figūrą žiūrėti. Man 2 Lady modelio liemuo normaliai, nėra aukštai, bet mano kojos ilgos, liemuo aukštai išreikštas tai dėl to gal g.gif ties rankovės man jau kaip tik, bet mano rankos irgi ne iš trumpų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 09 balandžio 2013 - 07:40
QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 09, 08:36)
Dideja, bent jau Lady modeliuko tai nepailginsit, ten rankovės su sagutėm, jos jau apsiūtos. Cocoon paltuko tai paprastos rankovės, ten paprasčiau...
Kas dėl liemens tai reikia pagal figūrą žiūrėti. Man 2 Lady modelio liemuo normaliai, nėra aukštai, bet mano kojos ilgos, liemuo aukštai išreikštas tai dėl to gal  g.gif  ties rankovės man jau kaip tik, bet mano rankos irgi ne iš trumpų

nu va...pasirodo netikes mano planas del rankoviu pailginimo ax.gif
mergaites rase, kad regular 4 rankoves 62 cm, tai man trumpos...reiktu bent 64 cm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuti @ 2013 04 08, 21:42)
Zinoma,skonio reikalas ar tall,ar regular,bet ir atrodo tada visai stilistiskai kitaip.Jei jau kurejai Capri modeli kure,tai ir turetu atrodyt kaip capri. biggrin.gif  Nesiziuri kitaip. schmoll.gif

Visiškai pritariu - man irgi nesižiūri schmoll.gif , kažkaip matosi, kad ne toks jų ilgis turi būti, kur ilgos kelnės-ten ilgos-kur capri pasiūta-ten capri ir turi būt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 04 09, 08:58)
As ziuredavau ir be nuolaidu, bet mano norimo dydzio ir camel spalvos nebudavo... ax.gif
Jau audziu minti gal man bandyti siuvykloj pasisiuti palta, tik nezinau dar kiek kainuotu siuvimas ax.gif

Dideja, pasirodo ir Jus norit camel spalvos ax.gif As ta palta visai netycia pagavau, tik del spalvos ir Thinsulate ir susigundziau. Tas "lady" modelis labai jau elegantiskas, tai pradejau abejoti, ar man jis patiks g.gif

Kazkada esu siuvusi palta, tai labai vykes buvo. Man atrodo neapsimoka siutis, nebent norisi kazko labai isskirtinio. Siuvantis visuomet yra rizika, kad nelabai patiks galutinis variantas, bent jau man taip daznai budavo.
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 04 09, 10:21)
Dideja, pasirodo ir Jus norit camel spalvos ax.gif As ta palta visai netycia pagavau, tik del spalvos ir Thinsulate ir susigundziau. Tas "lady" modelis labai jau elegantiskas, tai pradejau abejoti, ar man jis patiks g.gif

Kazkada esu siuvusi palta, tai labai vykes buvo. Man atrodo neapsimoka siutis, nebent norisi kazko labai isskirtinio. Siuvantis visuomet yra rizika, kad nelabai patiks galutinis variantas, bent jau man taip daznai budavo.

Taip, Aireda, noriu ir jau labai seniai. Man ir modelis patiktu, megstu elegantiskus biggrin.gif Bet va beda del rankoviu ilgio...
As irgi esu siuvus kazkada labai seniai toki paltuka iki keliu, atrodo ir sakiau kokio noriu ir matavausi, bet rezultatas visgi nuvyle...Devejau ji kuri laika, bet po to brolienei atidaviau...

Bet tai ka daryti mano atveju, jei nupirkti tinkamo nepavyksta? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 09 balandžio 2013 - 09:26
QUOTE(Dideja @ 2013 04 09, 10:25)
Taip, Aireda, noriu ir jau labai seniai. Man ir modelis patiktu, megstu elegantiskus biggrin.gif Bet va beda del rankoviu ilgio...
As irgi esu siuvus kazkada labai seniai toki paltuka iki keliu, atrodo ir sakiau kokio noriu ir matavausi, bet rezultatas visgi  nuvyle...Devejau ji kuri laika, bet po to brolienei atidaviau...

Bet tai ka daryti mano atveju, jei nupirkti tinkamo nepavyksta?  unsure.gif

Sutinku, jeigu nepavyksta tinkamo nupirkti gal ir iseitis g.gif
Dieja, gal reiketu pasimatuoti patinkanti Jcrew Regular modeli, gal ir tiktu jo ilgis, o tokio kaip pvz. cocoonas rankoves tikrai galima atlenkti, su metro ir lady modeliais to padaryti, deja, nepavyktu.
Pas mane yra metro 4Regular, kvieciu pasimatuoti, tik aisku gal mazai naudos, nes modelis netinkantis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 04 09, 10:25)
As irgi esu siuvus kazkada labai seniai toki paltuka iki keliu, atrodo ir sakiau kokio noriu ir matavausi, bet rezultatas visgi  nuvyle...Devejau ji kuri laika, bet po to brolienei atidaviau...

Bet tai ka daryti mano atveju, jei nupirkti tinkamo nepavyksta?  unsure.gif

tikrai nesiučiau paltto,e su siuvusi, nepasiteisino, prieš kokią 15 metų blink.gif biggrin.gif ilgą siuvausi iš kašmyro, tai šiai dienai tikrai, pasiūlos yra, nieko nesiuvu, tik retsykiai pataisau schmoll.gif ax.gif šiai dienai paslaugos labai brangiai kainuoja,mano nuomonė g.gif ax.gif
rapojos atvejis taip pat 150- 120 lt. mokėti už taisymą, tai trečdalis palto kainos, ax.gif apytikriai aš čia sakau, taisyčiau tuo atveju jei jau tikrai be šansų daikto neperka ir stovėtų spintoje,
tikrai dideja rasi tu tą paltą sau, vasarą gal išmes tau tą dydį, mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 04 09, 10:47)
tikrai nesiučiau paltto,e su siuvusi, nepasiteisino, prieš kokią 15 metų blink.gif  biggrin.gif  ilgą siuvausi iš kašmyro, tai šiai dienai tikrai, pasiūlos yra, nieko nesiuvu, tik retsykiai pataisau schmoll.gif  ax.gif  šiai dienai paslaugos labai brangiai kainuoja,mano nuomonė g.gif  ax.gif
rapojos atvejis taip pat 150- 120 lt. mokėti už taisymą, tai trečdalis palto kainos,  ax.gif  apytikriai aš čia sakau, taisyčiau tuo atveju jei jau tikrai be šansų daikto neperka ir stovėtų spintoje,
tikrai dideja rasi tu tą paltą sau, vasarą gal išmes tau tą dydį,  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

Tikrai neskubek, palauk. mirksiukas.gif
Su siuvimu, manau, 80% tikimybe, kad galutinis rezultatas nenudziugins. Kad ir sako kokio palto nori, bet toki ruba siuvant, meistras turi super ismanyti konstrukcija paltu, cia sakyciau Dievo dovana moketi ta padaryti, matyti kliento figuros ypatumus ir tt. Cia yra tieeek daug niuansu, bet tuos dalykus "suvaldo" tik tikri profai. O jei siuvejas "tik geras" ir iseina, galut rezultate, kad isejo visai ne tai ko tikiesi. O sumoketa bus tikrai nemazai.
Atsakyti
kaip realybeje spalvyte vintage kelly, ar grazi? zinau, kad skoniai skiriasi, bet ydomu nuomoniu isgirsti.. blush2.gif nesinoi kad butu labai ryski.. blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(cereza @ 2013 04 09, 12:38)
kaip realybeje spalvyte vintage kelly, ar grazi? zinau, kad skoniai skiriasi, bet ydomu nuomoniu isgirsti.. blush2.gif  nesinoi kad butu labai ryski.. blush2.gif

Labai grazi ir skani spalva.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 04 09, 14:58)
Gyte, taip, salikutis cia cashmere wrap.

Gal šis? O kuria kaina jį įmeta?
http://www.jcrew.com...23185/23185.jsp

Susiradau pas save spintoj tą spalvą, pasirodo pirkau neseniai vieną tee vintage kelly... Skani spalva tikrai, norėtųsi dar kažko tokio
Atsakyti