Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

QUOTE(Linutelia @ 2013 04 08, 20:52)
4u.gif
Joa jau čia mažiausias  biggrin.gif Bet gal reiktų siaurinti jį  g.gif

iš foto sunku pasakyti, čia kaip aš kai gavau usa0 ir usa2 buvau pasimetus, doh.gif tai man usa2 biškutį ėjo į plotį į kliošą, taipasilikau usa0 , nes jis tada stačiai krenta ir prie 93 cm klubų po ilgų svarstymų pasilikau usa0
tai jei tu nori stataus tai gali siarinti, jei tau norisi, g.gif ax.gif bet gal tokį pirma panešiok, gal patiks, nereiks gal siaurinti, iš foto, atrodo gerai, nes tu pati labai smulkutė, coliukė wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 04 08, 16:41)
Pasirodysiu su 8 dydžio paltuku,tik jau ''po remonto''  ax.gif  - http://public.fotki.com/rapoja/jcrew/ Paskutinėse foto dar prieš taisymą  ax.gif
Tikrai nesigailiu ,kad taisiau.Labai liux sutvarkė  wub.gif Siuvėja 100 proc pritarė,kad reikia mažinti.Taip, kad ir kitos mergaitės nebijokit taisymų  smile.gif
Aš net įžvelgiu teigiamą taisymo pusę.Su siuvėja diskutavom,kad visi paltukai siuvami masėms,o figūros skirtingos.Skirtingos proporcijos,krūtinės,klubai,o pataiso/pritaiko jau būtent pagal individualią figūrą  thumbup.gif  smile.gif

koks ryškus paltukas, greičiau jau tas pavasaris ax.gif
gražiai Jums atrodo
Papildyta:
QUOTE(someday... @ 2013 04 08, 18:31)
Sveikos. As šiandien pasiemiau pora daikciuku is Factory.
user posted image
Fainesni nei tikėjausi, ryškesni wub.gif Ėmiau XS, tiko su 85 krūtine.

Mano išmatavimai : ūgis 172, 86-69-97(!!!!!) doh.gif

kaip šioji realiai atrodo? aš tokios irgi laukiu.
Turiu tokią pat oranžinę, tai toookia ryški bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 04 08, 20:55)
Man jis kaip tik toks gražesnis 4u.gif Toks gi stiliukas jo  ax.gif  Aš laaabai pradėjau norėt  bigsmile.gif  - man ko gero 2-ro dydžio reiktų su 93  ax.gif

jei norit laisvesnio tada usa2, ne smano tokie klubai. bet sakau jis per 2cm apačioje eis plačiau, praeitoje temoje buvau sudėjus abiejų dydžių matmenukus
Papildyta:
QUOTE(Auksuole @ 2013 04 08, 20:01)
Džiaugiuosi šituo pirkiniu smile.gif Įdomu ar tos rankovės gerokai ilgesnės, June24 gal parašys pas ją US8 dydis, įdomu iki kur jai rankovės.

labai graži spalvytė wub.gif wub.gif sveikinu, manau yra ko džiaugtis drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Aireda @ 2013 04 08, 21:01)
Aciu 4u.gif Na, is Jcrew visuomet galima tiketis netiketumu dydziu ir spalvu atzvilgiu doh.gif Pagyvensim-pamatysim kas ten per spalva bigsmile.gif

kokį dydį ėmėte lady modeliuką, bigsmile.gif spalva taip pat žiauriai gera, drinks_cheers.gif wub.gif mirksiukas.gif
man lady geriau atrodo ant manęs nei metro modeliukai, labiau patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 04 08, 21:11)

kokį dydį ėmėte lady modeliuką, bigsmile.gif  spalva taip pat žiauriai gera,  drinks_cheers.gif  wub.gif  mirksiukas.gif
man lady geriau atrodo ant manęs nei metro modeliukai, labiau patinka mirksiukas.gif

Inga, man dabar atrodo, kad mano ikeltoje nuotraukoje buvo warm taupe spalva is 2010 m. kolekcijos. O mano palto spalva bus kaip pirmoje nuorodoje, ir, matyt, Auksuoles paltas irgi tokios spalvos, ji kiek sviesesne ir svelnesne uz caramel, tikejausi kiek kitokios, dar svesesnes, bezines doh.gif
O paltas 4Regular ax.gif Metro paltas 4 d. man idealiai guli, gal kiek laisvesnio noreciau, tikiuosi lady modelis nebus mazesnis g.gif
camel
caramel
O cia warm taupe doh.gif Labai grazi spalva wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2013 04 08, 21:17)
Inga, turbūt visus turi Jcrew šalikėlius  biggrin.gif  wub.gif

na žinok dar ne visus, neturiu to žalio to gėlėto, nepavyko man jo pagauti kažkaip verysad.gif verysad.gif o šiaip jo, gal biškutį jau priklausoma nuo jų pasidariau g.gif biggrin.gif ax.gif
sito neturiu
Papildyta:
QUOTE(Aireda @ 2013 04 08, 21:26)
Inga, man dabar atrodo, kad mano ikeltoje nuotraukoje buvo warm taupe spalva is 2010 m. kolekcijos. O mano palto spalva bus kaip pirmoje nuorodoje, ir, matyt, Auksuoles paltas irgi tokios spalvos, ji kiek sviesesne ir svelnesne uz caramel, tikejausi kiek kitokios, dar svesesnes, bezines doh.gif
O paltas 4Regular ax.gif Metro paltas 4 d. man idealiai guli, gal kiek laisvesnio noreciau, tikiuosi lady modelis nebus mazesnis g.gif
camel
caramel
O cia warm taupe doh.gif Labai grazi spalva wub.gif
user posted image

tai aš tokiu irgi perku paltus, tokio dydžio thumbup.gif drinks_cheers.gif man man lady geriau prigludę, o metro laisvoki šiek tiek ax.gif na bet gerai,
tai kai gausi įmesi foto blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2013 04 08, 20:12)
Someday cafe capri man atrodo per ilgos, o kai per ilgos, tai ir per plati kažkokia ta apačia  g.gif
Dublin sijonukas tai abiems man atrodo didokas  g.gif  keistas man jis kažkoks, nes atrodo, kad turėtų būt aukščiau ant liemens gal, bet ir toks poplatis  g.gif  žodžiu, nežinau, už ką jį kitos mylit, man jis nepatinka

Tai tas ilgis skonio reikalas, man patinka toks. O plotis apačioje.... g.gif gal jus ir teisi. Bet siaurejentis gal dar platintų klubus. g.gif
O Sijonas... Manau ir i 0 drąsiai tilpciau, gal net gražiau atrodytų.. Bet jau buvau apsivilkus, tai nemainau...
QUOTE(Dideja @ 2013 04 08, 20:37)
na, kas kaip ta ilgi isivaizduoja ax.gif , as esu 172 cm, turiu 2Tall , man pats grazumas, trumpesniu nenoreciau

someday, faini pirkinukai, viskas dailiai ziurisi, na, kaspinuotas megztukas gal ciut ilgesnis tik galetu but

Sutinku. Man aplamai patinka kuo ilgesni megztukai. Netyčia juos nusipirkau 2vnt. Viena pardaviau ir vien dėl ilgio svarsčiau ar nereikia parduot ir antro. smile.gif
QUOTE(Asese @ 2013 04 08, 20:58)
Someday pamačiu noriu dar labiau languoto sijonuko  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Fainas jis.
QUOTE(Aireda @ 2013 04 08, 21:01)
Aciu 4u.gif Na, is Jcrew visuomet galima tiketis netiketumu dydziu ir spalvu atzvilgiu doh.gif Pagyvensim-pamatysim kas ten per spalva bigsmile.gif

Turiu 4 Perfect Fit ilgos rankovem XS dydžio, tai beveik visos skirtingu ilgiu ir plociu doh.gif Laukiu penktos, kazin kaip atrodys bigsmile.gif

QUOTE(mamaSandra @ 2013 04 08, 21:06)
kaip šioji realiai atrodo? aš tokios irgi laukiu.
Turiu tokią pat oranžinę, tai toookia ryški  bigsmile.gif

Faina lb. Ryškesnė nei foto. Man violetine tinka, tai labai dailiai ziurisi. Bandžiau nufotkinti, bet nuotraukoj labai mėlyna gaunasi. g.gif
Atsakyti
aireda, tai jūsų bus caramel spalvytė, taip supratau? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 04 08, 18:06)
Dėl ilgio tai tikrai nenorėčiau regullar, TALL man pats tas, iki kauliuko.

Zinoma,skonio reikalas ar tall,ar regular,bet ir atrodo tada visai stilistiskai kitaip.Jei jau kurejai Capri modeli kure,tai ir turetu atrodyt kaip capri. biggrin.gif Nesiziuri kitaip. schmoll.gif

Dublin sijonukas laaabai Jums graziai ziurisi 4u.gif Nes kiek teko matyti,daug ka jis stambina,,,bačkute,, pavercia biggrin.gif .Jums idealiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 04 08, 21:40)
aireda, tai jūsų bus caramel spalvytė, taip supratau? mirksiukas.gif

Nea, camel turetu buti, jeigu Jcrew neapgaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 04 08, 17:59)
biggrin.gif  drinks_cheers.gif
veltis ,tai gal ne,bet pešiotis ,tai gali būti linkęs  g.gif

Lady modelio medžiaga irgi tokia, nei veliasi nei pešiojasi, ideali palto medžiaga. O man ir už beveik pilną kainą negaila buvo jo pirkti tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 04 08, 21:47)
Nea, camel turetu buti, jeigu Jcrew neapgaus biggrin.gif

ta camel, tai labai graži spalvytė, šviesi wub.gif wub.gif
Atsakyti
mergaites,kaip smagu ziureti i jcrew grozybes wub.gif kaip uz lango oras toks doh.gif
someday...,man labai mielas derinukas su kaspinuociu ir cafe capri modern red 4u.gif o jau balerinkes kokios Tory Burch wub.gif
Linutelia, puikiai tinka su kriausyte dublin sijonukas wub.gif
Zakiene,ar baltinukai tokie grazus kaip ir foto blush2.gif
Zivukas.d,man labai grazus Factory oval stone necklace wub.gif
as siandien tik pora makuciu parsinesiau biggrin.gif bet sitos kokia spalvyte naturoj grazi wub.gif daug ryskesne,tokia svelni koraline,nesitikejau,kad uz 10 zaliu,gali buti toks grozis bigsmile.gif
Atsakyti