Ir as ikeliu kelias foto
jau siek tiek auksciau rodyta Medallion paisley skarele, pritariu kad labai fainas, fainesnis jei jcrew foto
tada Bazaar salikas green prairie spalva, kazkaip man jis nelabai, dar reiks pagalvot ar pasilikti
cia sbu salia salikeliai
ir Factory oval stone necklace, bet toks nezinau, labai jau moteriskas, gal uzsidejus kitaip atrodys , fotkinau ant Tippi megztuko CELESTIAL BLUE spalva
QUOTE(Auksuole @ 2013 04 08, 19:56)
Mano Camel, jis tokio šlapio smėlio, karamelės spalvos.
Supratau As uzsakiau toki camel spalvos, tai isivaizduoju, kad jo camel spalva tokia ir bus, o ne karameline Karameline irgi grazi, bet noreciau sviesesnio
Rapojai paltas labai dailiai
Someday cafe capri man atrodo per ilgos, o kai per ilgos, tai ir per plati kažkokia ta apačia
Dublin sijonukas tai abiems man atrodo didokas keistas man jis kažkoks, nes atrodo, kad turėtų būt aukščiau ant liemens gal, bet ir toks poplatis žodžiu, nežinau, už ką jį kitos mylit, man jis nepatinka
gitaa šalikėlis dailiau tikrai atrodo nei internete foto
Ačiū pasirodančioms
Someday cafe capri man atrodo per ilgos, o kai per ilgos, tai ir per plati kažkokia ta apačia
Dublin sijonukas tai abiems man atrodo didokas keistas man jis kažkoks, nes atrodo, kad turėtų būt aukščiau ant liemens gal, bet ir toks poplatis žodžiu, nežinau, už ką jį kitos mylit, man jis nepatinka
gitaa šalikėlis dailiau tikrai atrodo nei internete foto
Ačiū pasirodančioms
QUOTE(Aireda @ 2013 04 08, 20:08)
Supratau As uzsakiau toki camel spalvos, tai isivaizduoju, kad jo camel spalva tokia ir bus, o ne karameline Karameline irgi grazi, bet noreciau sviesesnio
Aš dabar pati net susimėčiau Draugė užsakinėjo, bet man rodos J.Crew puslapyje ta šviesesnė nuotrauka lyg camel spalvos.
QUOTE(Auksuole @ 2013 04 08, 20:23)
Aš dabar pati net susimėčiau Draugė užsakinėjo, bet man rodos J.Crew puslapyje ta šviesesnė nuotrauka lyg camel spalvos.
Tai gal Jusu palto spalva vis delto caramel Aisku, ju skirtingi modeliai, tai gal ir atspalviai skiriasi?
QUOTE(zakiene @ 2013 04 08, 18:36)
O jums neatrodo, kad cafe capri per ilgos, nes aš su 177 perku regular
na, kas kaip ta ilgi isivaizduoja , as esu 172 cm, turiu 2Tall , man pats grazumas, trumpesniu nenoreciau
someday, faini pirkinukai, viskas dailiai ziurisi, na, kaspinuotas megztukas gal ciut ilgesnis tik galetu but
QUOTE(Aireda @ 2013 04 08, 20:26)
Tai gal Jusu palto spalva vis delto caramel Aisku, ju skirtingi modeliai, tai gal ir atspalviai skiriasi?
Camel nuėjau net pažiūrėti
QUOTE(Linutelia @ 2013 04 08, 19:30)
Aš irgi galiu pasirodyt su sijonuku 00 dydis, 88 cm klubai Neatrodo platokas?
http://www.part.lt/i...8c86aca1958.jpg[/img]
http://www.part.lt/i...8c86aca1958.jpg[/img]
sijonukas labai gražiai, mažesnio ir nebėra gi dydžio, tai pagaliau sugavai savo dydį, suradai
QUOTE(inga_ @ 2013 04 08, 21:49)
sijonukas labai gražiai, mažesnio ir nebėra gi dydžio, tai pagaliau sugavai savo dydį, suradai
Joa jau čia mažiausias Bet gal reiktų siaurinti jį
QUOTE(Linutelia @ 2013 04 08, 20:52)
Man jis kaip tik toks gražesnis Toks gi stiliukas jo Aš laaabai pradėjau norėt - man ko gero 2-ro dydžio reiktų su 93
someday.. Cafe capri in wool, Tall2, modern red spalva ir kaspinuotis XS, amn kai didejai, norisi jums dydžio didesnio, nes jau tik tik jis toks,
o va dublin sijonukas, labai puikiai atrodo usa2 dyd. prie tokių klubų, ir komplimentas, labai slepia šitas sijonukas, jūsų apvalumus, kaip ir pati rašėte, o va capri kelnytės paryškina, mane taip pat cafe capri kelnės storina ypač sėdimąją, todėl ir nėra jos man favoritės,
šaunu,kad pasirodei
o va dublin sijonukas, labai puikiai atrodo usa2 dyd. prie tokių klubų, ir komplimentas, labai slepia šitas sijonukas, jūsų apvalumus, kaip ir pati rašėte, o va capri kelnytės paryškina, mane taip pat cafe capri kelnės storina ypač sėdimąją, todėl ir nėra jos man favoritės,
šaunu,kad pasirodei