Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

Ir as ikeliu kelias foto biggrin.gif

jau siek tiek auksciau rodyta Medallion paisley skarele, pritariu kad labai fainas, fainesnis jei jcrew foto

user posted image

tada Bazaar salikas green prairie spalva, kazkaip man jis nelabai, dar reiks pagalvot ar pasilikti g.gif

user posted image

cia sbu salia salikeliai

user posted image

ir Factory oval stone necklace, bet toks nezinau, labai jau moteriskas, gal uzsidejus kitaip atrodys g.gif , fotkinau ant Tippi megztuko CELESTIAL BLUE spalva

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2013 04 08, 19:56)
Mano Camel, jis tokio šlapio smėlio, karamelės spalvos.

Supratau 4u.gif As uzsakiau toki camel spalvos, tai isivaizduoju, kad jo camel spalva tokia ir bus, o ne karameline doh.gif Karameline irgi grazi, bet noreciau sviesesnio ax.gif
user posted image
Atsakyti
Rapojai paltas labai dailiai
Someday cafe capri man atrodo per ilgos, o kai per ilgos, tai ir per plati kažkokia ta apačia g.gif
Dublin sijonukas tai abiems man atrodo didokas g.gif keistas man jis kažkoks, nes atrodo, kad turėtų būt aukščiau ant liemens gal, bet ir toks poplatis g.gif žodžiu, nežinau, už ką jį kitos mylit, man jis nepatinka smile.gif

gitaa šalikėlis dailiau tikrai atrodo nei internete foto smile.gif

Ačiū pasirodančioms 4u.gif
Atsakyti
Grazus tie medalion salikeliai,bet gaila, kad vienpusis rastas..Kaip uz tokia kaina, tai galetu buti ir dvipusiai.
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 04 08, 20:08)
Supratau 4u.gif  As uzsakiau toki camel spalvos, tai isivaizduoju, kad jo camel spalva tokia ir bus, o ne karameline doh.gif Karameline irgi grazi, bet noreciau sviesesnio ax.gif

Aš dabar pati net susimėčiau smile.gif Draugė užsakinėjo, bet man rodos J.Crew puslapyje ta šviesesnė nuotrauka lyg camel spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2013 04 08, 20:23)
Aš dabar pati net susimėčiau smile.gif Draugė užsakinėjo, bet man rodos J.Crew puslapyje ta šviesesnė nuotrauka lyg camel spalvos.

Tai gal Jusu palto spalva vis delto caramel g.gif Aisku, ju skirtingi modeliai, tai gal ir atspalviai skiriasi?
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2013 04 08, 18:36)

O jums neatrodo, kad cafe capri per ilgos, nes aš su 177 perku regular g.gif

na, kas kaip ta ilgi isivaizduoja ax.gif , as esu 172 cm, turiu 2Tall , man pats grazumas, trumpesniu nenoreciau biggrin.gif

someday, faini pirkinukai, viskas dailiai ziurisi, na, kaspinuotas megztukas gal ciut ilgesnis tik galetu but 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 04 08, 20:26)
Tai gal Jusu palto spalva vis delto caramel g.gif Aisku, ju skirtingi modeliai, tai gal ir atspalviai skiriasi?

Camel smile.gif nuėjau net pažiūrėti
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2013 04 08, 19:30)
Aš irgi galiu pasirodyt su sijonuku  bigsmile.gif 00 dydis, 88 cm klubai  ax.gif Neatrodo platokas?  g.gif

http://www.part.lt/i...8c86aca1958.jpg[/img]

sijonukas labai gražiai, mažesnio ir nebėra gi dydžio, tai pagaliau sugavai savo dydį, suradai bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 04 08, 21:49)
sijonukas labai gražiai, mažesnio ir nebėra gi dydžio, tai pagaliau sugavai savo dydį, suradai bigsmile.gif  thumbup.gif  wub.gif

4u.gif
Joa jau čia mažiausias biggrin.gif Bet gal reiktų siaurinti jį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2013 04 08, 20:52)
4u.gif
Joa jau čia mažiausias  biggrin.gif Bet gal reiktų siaurinti jį  g.gif

Man jis kaip tik toks gražesnis 4u.gif Toks gi stiliukas jo ax.gif Aš laaabai pradėjau norėt bigsmile.gif - man ko gero 2-ro dydžio reiktų su 93 ax.gif
Atsakyti
someday.. Cafe capri in wool, Tall2, modern red spalva ir kaspinuotis XS, amn kai didejai, norisi jums dydžio didesnio, nes jau tik tik jis toks,
o va dublin sijonukas, labai puikiai atrodo usa2 dyd. prie tokių klubų, ir komplimentas, labai slepia šitas sijonukas, jūsų apvalumus, kaip ir pati rašėte, o va capri kelnytės paryškina, g.gif ax.gif mane taip pat cafe capri kelnės storina ypač sėdimąją, todėl ir nėra jos man favoritės, schmoll.gif
šaunu,kad pasirodei wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti