Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

Rapoja super thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(someday... @ 2013 04 08, 17:31)

O jums neatrodo, kad cafe capri per ilgos, nes aš su 177 perku regular g.gif
Dublin sijonukas mano irgi mylimukas, tik aš pasiėmiau 4 dydį su tokiais pačiais klubais, tai norėčiau mažesnio biggrin.gif
Aš šiandien gavau šią gražuolę, su 84 cm ėmiau 0 http://www.jcrew.com...p;bmUID=jRPUHD7
Atsakyti
Rapoja, labai graziai atrodote su tuo paltu wub.gif Spalva tikrai Jusu, nes Jus labai ryski dama bigsmile.gif

Someday, patiko Jusu derinukai su kelnemis ir dublin sijonu wub.gif O kas del cafe capri ilgio, tai man atrodo jis tinkamas, nes jos su tokiu ilgiu gerai atrodo su balerinomis. Tik jau nelieka cinkelio tokio, kai jos virs kauliuko.

Zakiene, niekada nepagalvociau, kad su tokiu geru ugiu tiktu Regular siu kelniu, nes man su 168 Regular jau stipriai virs kauliuko g.gif Nebent jeigu dydis didesnis, tai ir jos kiek ilgesnes.
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 04 08, 17:59)
Zakiene, niekada nepagalvociau, kad su tokiu geru ugiu tiktu Regular siu kelniu, nes man su 168 Regular jau stipriai virs kauliuko g.gif Nebent jeigu dydis didesnis, tai ir jos kiek ilgesnes.

Jos juk turi būti gerokai virš kauliuko, nešioju 4 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zakiene: 08 balandžio 2013 - 18:08
Dėl ilgio tai tikrai nenorėčiau regullar, TALL man pats tas, iki kauliuko.
Atsakyti
Aš irgi galiu pasirodyt su sijonuku bigsmile.gif 00 dydis, 88 cm klubai ax.gif Neatrodo platokas? g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutelia: 08 balandžio 2013 - 18:33
o aš labai noriu pagirti medallion paisley scarf
gyvai jis daug linksmesnis, su žalsvu atspalviu ir ne toks niūrus kaip jcrew foto biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Aš irgi galiu pasigirti DOUBLE-CLOTH METRO COAT WITH THINSULATE® paltuku. Su 180 cm ėmiau US10 Tall, tai rankovės iki krumplių smile.gif Kokybiškas, gražiai pasiūtas, medžiaga atrodo kaip "krampleninė".

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksuole: 08 balandžio 2013 - 18:39
QUOTE(zakiene @ 2013 04 08, 19:05)
Jos juk turi būti gerokai virš kauliuko, nešioju 4 4u.gif

Sutinku, pagal ideja jos turi buti virs kauliuko, Tall jau gaunasi kitokio stiliaus kelnes, skonio reikalas biggrin.gif
Matyt del to, kad pas mane 0 d., jos man trumpesnes ax.gif Ir tuomet geriausiai atrodo su aukstakulniais toks ilgis (Regular), ne su balerinom, bent jau man taip atrodo g.gif

Gitaaa, tikrai linksmesnis tas salis bigsmile.gif Nes reklamineje foto ir man jis niurokas pasirode.
Papildyta:
QUOTE(Auksuole @ 2013 04 08, 19:38)
Aš irgi galiu pasigirti DOUBLE-CLOTH METRO COAT WITH THINSULATE® paltuku. Su 180 cm ėmiau US10 Tall, tai rankovės iki krumplių smile.gif Kokybiškas, gražiai pasiūtas, medžiaga atrodo kaip "krampleninė".

user posted image

Auksuole, o kokios spalvos sis paltas: camel ar caramel, ar dar kazkaip g.gif Camel, matyt, sviesesne butu, smelio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 04 08, 19:45)
Auksuole, o kokios spalvos sis paltas: camel ar caramel, ar dar kazkaip g.gif Camel, matyt, sviesesne butu, smelio g.gif

Mano Camel, jis tokio šlapio smėlio, karamelės spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2013 04 08, 20:30)
Aš irgi galiu pasirodyt su sijonuku  bigsmile.gif 00 dydis, 88 cm klubai  ax.gif Neatrodo platokas?  g.gif

http://www.part.lt/i...8c86aca1958.jpg[/img]

kaip man sitas sijonukas patinka wub.gif o su 102 uzpakaliuku koks dydid tiktu ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 04 08, 19:56)
prisipažįstu, kad pavydžiu....abiems su rapoja, bet ypač Jums, nes dydis mano blush2.gif

Džiaugiuosi šituo pirkiniu smile.gif Įdomu ar tos rankovės gerokai ilgesnės, June24 gal parašys pas ją US8 dydis, įdomu iki kur jai rankovės.
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2013 04 08, 20:01)
Džiaugiuosi šituo pirkiniu smile.gif Įdomu ar tos rankovės gerokai ilgesnės, June24 gal parašys pas ją US8 dydis, įdomu iki kur jai rankovės.

Tiesa, su kokiais cm daugiausiai galima tilpti į 10dydį?
Atsakyti