Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

Aš noriu pagirti Classic mini in double-serge cotton - pas mane mėtų spalvos, 0 dydis su 70/92cm wub.gif
foto
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 04 08, 14:29)
apie kuri pilkaji jus kalbat, gyvatini?
Bet kuriuo atweju, AQUA - Nr1  first.gif  first.gif  first.gif
Gerai pagalwokit pries keisdama!  mirksiukas.gif

Apie sita su gelemis smile.gif

user posted image
Na dar pagalvosiu
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2013 04 08, 13:34)
Aš noriu pagirti Classic mini in double-serge cotton - pas mane mėtų spalvos, 0 dydis su 70/92cm  wub.gif
foto

Cia foto ant Jusu sijonukas? Man jis irgi labai wub.gif Bliamba, pasiemiau 4 dydi su 94-95 cm tai jauciu skesiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(s.kristi @ 2013 04 08, 13:39)

yra siandien pardavime, prasom, tik be papildomos nuolaidos ax.gif

http://www.jcrew.com...~~~~~/99139.jsp
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2013 04 08, 14:34)
Aš noriu pagirti Classic mini in double-serge cotton - pas mane mėtų spalvos, 0 dydis su 70/92cm  wub.gif
foto

as taip ieskau butent tokio 6 dydzio!!!
QUOTE(enura @ 2013 04 08, 14:42)
Cia foto ant Jusu sijonukas? Man jis irgi labai  wub.gif Bliamba, pasiemiau 4 dydi su 94-95 cm tai jauciu skesiu  doh.gif
Papildyta:
yra siandien pardavime, prasom, tik be papildomos nuolaidos  ax.gif

http://www.jcrew.com...~~~~~/99139.jsp

neskesit, man su 97 cm 4 dydis mazas. jo 4 dydis gerokai mazesnis uz pencil cotton 4 dydi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 08 balandžio 2013 - 14:22
QUOTE(Lyn @ 2013 04 08, 14:21)
neskesit,  man su  97  cm  4  dydis  mazas.  jo 4  dydis gerokai mazesnis  uz  pencil  cotton  4  dydi  4u.gif

Aciu Lyn paguodet bigsmile.gif Is Mureandos nuotraukos tai jai su 92cm 0 atrodo dar polaisvis g.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 04 08, 15:25)
Aciu Lyn paguodet  bigsmile.gif Is Mureandos nuotraukos tai jai su 92cm 0 atrodo dar polaisvis  g.gif

4 dydzio ismatavimai (mint splavos, jei netycia skiriasi spalvu ismatavimai)

Liemuo 36 kart 2 cm
Klubai 46,5 kart 2 cm
Ilgis 43 cm

patikekit sitas sijonukas ziurisi geriau laisvesnis nei aptemptas. 4u.gif
Atsakyti
Pasirodysiu su 8 dydžio paltuku,tik jau ''po remonto'' ax.gif - http://public.fotki.com/rapoja/jcrew/ Paskutinėse foto dar prieš taisymą ax.gif
Tikrai nesigailiu ,kad taisiau.Labai liux sutvarkė wub.gif Siuvėja 100 proc pritarė,kad reikia mažinti.Taip, kad ir kitos mergaitės nebijokit taisymų smile.gif
Aš net įžvelgiu teigiamą taisymo pusę.Su siuvėja diskutavom,kad visi paltukai siuvami masėms,o figūros skirtingos.Skirtingos proporcijos,krūtinės,klubai,o pataiso/pritaiko jau būtent pagal individualią figūrą thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 04 08, 16:41)
Pasirodysiu su 8 dydžio paltuku,tik jau ''po remonto''  ax.gif  - http://public.fotki.com/rapoja/jcrew/ Paskutinėse foto dar prieš taisymą  ax.gif
Tikrai nesigailiu ,kad taisiau.Labai liux sutvarkė  wub.gif Siuvėja 100 proc pritarė,kad reikia mažinti.Taip, kad ir kitos mergaitės nebijokit taisymų  smile.gif
Aš net įžvelgiu teigiamą taisymo pusę.Su siuvėja diskutavom,kad visi paltukai siuvami masėms,o figūros skirtingos.Skirtingos proporcijos,krūtinės,klubai,o pataiso/pritaiko jau būtent pagal individualią figūrą  thumbup.gif  smile.gif

Na va, dabar thumbup.gif
Jei nepaslaptis kiek pataisyt paltą kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
Galvoju-dėt ar ne foto g.gif biggrin.gif O jei parašys,kad dabar mažas,tai šakės doh.gif lotuliukas.gif Bet ačiū kam patiko wub.gif biggrin.gif
Nepaklausiau kiek vien paltukas kainavo taisyti,nes taisiau du drabužius-paltuką ir švarkelį.Už abu 160 lt.Už paltuką gal +-120 g.gif (taisė/siaurino iš pečių,siaurino rankoves,siaurino patį paltuką) Tiesa,dar pakeitė petukus,nes originalūs,tai tokie marliniai kažkokie buvo rolleyes.gif smile.gif Tokie kreivi,nu nekokie visai ,į kokybiškus,brangius drabužius tokių nedėtų unsure.gif g.gif

Ten kur su skara,tai trūksta nuo saulės akinių cool.gif biggrin.gif
(kokia aš nuotraukose doh.gif lotuliukas.gif ,dar paparacė mano labai ''vykusi'',išsijuokia visaip doh.gif ;vyresniajai labai juokingi motinos tokie pasimaivymai,tai ant greičio papyškina,neduoda net įsijausti biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 08 balandžio 2013 - 16:29
QUOTE(s.kristi @ 2013 04 08, 14:39)

http://i1242.photobu...zps5daddd2d.jpg[/img]
Na dar pagalvosiu

SKristi, jus neapsigaukite, sis salis nera pilkas. Jo pagrindas - balintos kawos sp, pilkos cia nei kvapo! schmoll.gif

Rapoja, dabar liux! wub.gif Taip sakant nera, to blogo, kas neiseitu i gera! mirksiukas.gif thumbup.gif
... dar tik pawasario belieka sulaukti... blink.gif lotuliukas.gif as biskuti bijau, kad jis nesiweltu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 04 08, 17:47)
Rapoja, dabar liux!  wub.gif Taip sakant nera, to blogo, kas neiseitu i gera!  mirksiukas.gif  thumbup.gif
... dar tik pawasario belieka sulaukti...  blink.gif  lotuliukas.gif  as biskuti bijau, kad jis nesiweltu...  g.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif
veltis ,tai gal ne,bet pešiotis ,tai gali būti linkęs g.gif
Atsakyti
Sveikos. As šiandien pasiemiau pora daikciuku is Factory.
user posted image
Fainesni nei tikėjausi, ryškesni wub.gif Ėmiau XS, tiko su 85 krūtine.

user posted image
Labai fainas, jei dar nekastų... Buvo įmetę vieną dieną S, tai pagavo. Dydi atitinka, spalva realiai ryški, lb lb graži. wub.gif
Ta proga, nors ir neturiu fotiko, kokybe belekokia, kompas spalvu nelabai perteikia, bet pasifotkinau temai pgyvint. Ir i užnugarį nekreipkit dėmesio, remontas vis dar.

Čia su nauju Factory megztuku ir Factory double-serge wool mini 4 dydis, jazzy purple berods spalva.
user posted image

Toliau Cafe capri in wool, Tall2, modern red spalva ir kaspinuotis XS. Apsivilkus šias kelnes pamatau, kaip reikia mest svorį. doh.gif Kokios man jos gražios, ale taip išryškina apvalumus. doh.gif
user posted image

Na ir mano mylimukai. Dublin Sijonukas 2d ir Perfect-Fit XS, dublin green spalva. wub.gif
user posted image

Mano išmatavimai : ūgis 172, 86-69-97(!!!!!) doh.gif
Atsakyti