Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

QUOTE(Pink* @ 2013 04 07, 18:33)
Aš neturiu, bet esu matavusis, tai toothpick 26 geras man, kitų firmų 26 dydį irgi nešioju, pagal mane taškuotukai didinti dydžiu.

biggrin.gif o pagal mane atitinka dydį taškuočiai, nes aš ir nešioju tarp 29/30 dažniausiai lotuliukas.gif Man rodos, toothpick dydis nuo spalvikės dar prikaluso-pas mane vibrant fuchsia. Ir dėl taškuočių bei toothpick medžiagytės vienodumo nenorėčiau sutikti-tikrai skirias ir pati medžiaga (faktūra), ir sudėtis (turiu abejus). Taškuočiai daugiau kaip kelnikės, plonesni, tampresni, o toothpick spalvoti-kaip minkšti džinsiukai ax.gif Savo teiginius pagrindžiu faktiniais įrodymais biggrin.gif :
toothpick taškuočių sudėtis 97% medvilnė, 3% spandex, o toothpick vibrant fuchsia-98% medvilnė, 2% elastanas. 31 Tall toothpick vibrant fuchsia: juosmuo - apie 42,5 cmx2, klubai - apie 49,5 cmx2, vidinės siūlės ilgis - apie 74 cm; 29 Tall toothpick taškuočiai: juosmuo apie - apie 42,5 cmx2, klubai - apie 49 cmx2, vidinės siūlės ilgis - apie 75 cm 4u.gif . Taigi išmatavimai faktiškai abejų identiški, nors vienų dydis 31, o kitų - 29 ir abeji yra Toothpick rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 07 balandžio 2013 - 19:15
QUOTE(Ditele @ 2013 04 07, 21:10)
biggrin.gif o pagal mane atitinka dydį taškuočiai, nes aš ir nešioju tarp 29/30 dažniausiai lotuliukas.gif Man rodos, toothpick dydis nuo spalvikės dar prikaluso-pas mane vibrant fuchsia. Ir dėl taškuočių bei toothpick medžiagytės vienodumo nenorėčiau sutikti-tikrai skirias ir pati medžiaga (faktūra), ir sudėtis (turiu abejus). Taškuočiai daugiau kaip kelnikės, plonesni, tampresni, o toothpick spalvoti-kaip minkšti džinsiukai  ax.gif Savo teiginius pagrindžiu faktiniais įrodymais biggrin.gif :
toothpick taškuočių sudėtis 97% medvilnė, 3% spandex, o toothpick vibrant fuchsia-98% medvilnė, 2% elastanas. 31 Tall toothpick vibrant fuchsia: juosmuo - apie 42,5 cmx2, klubai - apie 49,5 cmx2, vidinės siūlės ilgis - apie 74 cm; 29 Tall toothpick taškuočiai: juosmuo apie - apie 42,5 cmx2, klubai - apie 49 cmx2, vidinės siūlės ilgis - apie 75 cm 4u.gif . Taigi išmatavimai faktiškai abejų identiški, nors vienų dydis 31, o kitų - 29  ir abeji yra Toothpick rolleyes.gif

Ditele imesk prasau tu kelnyciu fuchsia nuorodele smile.gif aciu smile.gif kad tureciau i ka orientuotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 04 07, 20:22)
Ditele imesk prasau tu kelnyciu fuchsia nuorodele smile.gif aciu smile.gif kad tureciau i ka orientuotis smile.gif

Šitie džinsiukai mirksiukas.gif
Atsakyti
gal jau yra gavusių Factory Dorset satchel? Nepavyksta rasti nei vienos realios foto g.gif
Atsakyti
Merginos, patarkite, tai taskuotus dzinsiukus su 86 cm per sedimaja kokį dydį geriau imti? Aciu 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 04 07, 20:10)
o pagal mane atitinka dydį taškuočiai, nes aš ir nešioju tarp 29/30 dažniausiai lotuliukas.gif Man rodos, toothpick dydis nuo spalvikės dar prikaluso-pas mane vibrant fuchsia. Ir dėl taškuočių bei toothpick medžiagytės vienodumo nenorėčiau sutikti-tikrai skirias ir pati medžiaga (faktūra), ir sudėtis (turiu abejus).

Negaliu ginčytis 4u.gif nes kaip ir sakiau pati neturiu, o čiupinėjau ir matavausi, štai šiuos:
http://www.jcrew.com...62443/62443.jsp
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2013 04 07, 20:44)
gal jau yra gavusių Factory Dorset satchel? Nepavyksta rasti nei vienos realios foto  g.gif

Cia yra realiu foto http://www.ebay.com/...=item27d176f7a3
Atsakyti
QUOTE(Pink* @ 2013 04 07, 21:44)
Negaliu ginčytis  4u.gif  nes kaip ir sakiau pati neturiu, o čiupinėjau ir matavausi, štai šiuos:
http://www.jcrew.com...62443/62443.jsp

drinks_cheers.gif aš apie šituos ir kalbėjau ir jų Vibrant Fuchsia spalvos išmatavimus parašiau smile.gif .
Proksi, Pink* įmetė gerą nuorodą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lika2006 @ 2013 04 07, 23:10)

dėkui 4u.gif
matyti, kad išėmus tuos popierius nieko iš formos nebeliks ir sukris doh.gif
Atsakyti
Gal kas turite ir ismatuotumet siu sijonuku 4 dydi:

No. 2 pencil skirt in double-serge cotton

No. 2 pencil skirt in double-serge wool

4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kuri galite parasyti kokie ismatavimai siu salikeliu:
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo s.kristi: 08 balandžio 2013 - 12:14
QUOTE(s.kristi @ 2013 04 08, 12:14)
Sveikos. Gal kuri galite parasyti kokie ismatavimai siu salikeliu:

turiu juos abu, man atrodo jie vienodi. dabar neturiu galimybes pamatuot ax.gif o kodel domites ismatavimais? nes nera jie nei super dideli, nei mazi, labai geras dydis, du kartus galima apie kakla apsisukti ax.gif
Atsakyti