QUOTE(Pink* @ 2013 04 07, 18:33)
Aš neturiu, bet esu matavusis, tai toothpick 26 geras man, kitų firmų 26 dydį irgi nešioju, pagal mane taškuotukai didinti dydžiu.
o pagal mane atitinka dydį taškuočiai, nes aš ir nešioju tarp 29/30 dažniausiai Man rodos, toothpick dydis nuo spalvikės dar prikaluso-pas mane vibrant fuchsia. Ir dėl taškuočių bei toothpick medžiagytės vienodumo nenorėčiau sutikti-tikrai skirias ir pati medžiaga (faktūra), ir sudėtis (turiu abejus). Taškuočiai daugiau kaip kelnikės, plonesni, tampresni, o toothpick spalvoti-kaip minkšti džinsiukai Savo teiginius pagrindžiu faktiniais įrodymais :
toothpick taškuočių sudėtis 97% medvilnė, 3% spandex, o toothpick vibrant fuchsia-98% medvilnė, 2% elastanas. 31 Tall toothpick vibrant fuchsia: juosmuo - apie 42,5 cmx2, klubai - apie 49,5 cmx2, vidinės siūlės ilgis - apie 74 cm; 29 Tall toothpick taškuočiai: juosmuo apie - apie 42,5 cmx2, klubai - apie 49 cmx2, vidinės siūlės ilgis - apie 75 cm . Taigi išmatavimai faktiškai abejų identiški, nors vienų dydis 31, o kitų - 29 ir abeji yra Toothpick