Gryzau is keliones, papirkau MAC kosmetikos
Nusipirkau MAC makijazo pagrinda, krempudra, skaistalus, tusa, lupu blizgesi, sepeteliu valymui skysti, kelis sepetelius Esu viskuo patenkinta
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 01 07, 02:18)
Nusipirkau MAC makijazo pagrinda, krempudra, skaistalus, tusa, lupu blizgesi, sepeteliu valymui skysti, kelis sepetelius Esu viskuo patenkinta
Oho neblogai apsipirkai, sveikinu su pirkinukais
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 01 07, 03:18)
Prasom konkreciau apie pagrinda,krempudra ir tusa.Pavadinimus
QUOTE(^^liutuke @ 2008 01 07, 15:20)
Oho neblogai apsipirkai, sveikinu su pirkinukais
QUOTE(addicted @ 2008 01 07, 15:23)
Prasom konkreciau apie pagrinda,krempudra ir tusa.Pavadinimus
Pagrindas - Strobe cream. Drekinantis ir skaistinantis. Galima tept pries krempudra, arba maisyt su ja. Skaistina odele
Krempudra - Select. Pakankamai lengva, pasitepus atrodo, tartum butu tepta ant virsaus kompaktine. Nevisai atitaikiau spalva
Tusas - lash zoom. Dar neisbandziau, laukiu kol YSL pabaigsiu.
QUOTE(F_A @ 2007 12 29, 09:25)
kuriu kainos klausi? uz juodus mokejau 60 Lt, o uz palete 150 lt, kokybe, be ebejones, puiki
is kur cia taip brangiai pirkai? As pati turiu tai 36 dolerius mokejau
Papildziau ir as savo kosmetikos krepseli
Pagaliau nusipirkau kosmetikos savo antakiams prigriebiau sias priemones
maskuokli paakiams
lupu piestuka bei keleta sepeleliu
Visomis priemonemis esu be galo patenkinta, bet labiausiai antakiu gal del to, kad labai ilgai ieskojau kazko tinkamo
Pagaliau nusipirkau kosmetikos savo antakiams prigriebiau sias priemones
maskuokli paakiams
lupu piestuka bei keleta sepeleliu
Visomis priemonemis esu be galo patenkinta, bet labiausiai antakiu gal del to, kad labai ilgai ieskojau kazko tinkamo
O is kur siunciates MACa? Braskese pasirinkimas visai mazas
Oi, kaip dziugu skaityti tiek daug geru atsiliepimu apie MAC! Kaip tik gyvenu Maskvoje ir pas mus sios kosmetikos stendu ir parduotuviu - pilna! Butinai atnaujinsiu savo kosmetines turini MAC pudryte, makiazo pagrindu, seseliais ir teptukais
Tiesa, kainos gali buti gan aukstos, taciau viska apziuresiu ir bus galima palyginti su tuo, kas yra prieinama internete.
Tiesa, kainos gali buti gan aukstos, taciau viska apziuresiu ir bus galima palyginti su tuo, kas yra prieinama internete.
QUOTE(Ferrari @ 2008 01 16, 09:49)
F_A, rašei, kad turi juodą MAC šėšėlį. Pas tave matinis ar su blizgučiais (mačiau yra juodų su pilkais, mėlynais blizgučiais). Ar vertas tas šėšėliukas tų pinigų
Maniskis matinis ir juodas kaip anglis (Carbon matte spalva) naudoju ji ir seseliavimui, ir vietoj pravedimo - dengias dar juodziau ir lygiau nei piestukas, linija gaunas "nesutrukinejusi" Verti kiekvieno cento!!!
P.S. Tu vilniete? jei noretum, galeciau tau juos kuria diena gyvai parodyt, pati pamatytum
Papildyta:
QUOTE(Daigga @ 2008 01 08, 07:12)
is kur cia taip brangiai pirkai? As pati turiu tai 36 dolerius mokejau
Per tarpininkus pirkau, su visokiais mokesciais tiek gavosi...
QUOTE(Ferrari @ 2008 01 16, 09:57)
Na, jei taip sakai, tai ką ten bežiūrėt gyvai, manau pakankamai esi visko išbandžiusi ir jei sakai, kad geri, einu į ebay ieškot
Išbandžiau gelį artdeco, jis pasirodo su ricinos aliejum, nesukietėja kaip lakas, bet iš tiesų išlaiko antakius vietoj. Eisiu šiandien pirkti
Išbandžiau gelį artdeco, jis pasirodo su ricinos aliejum, nesukietėja kaip lakas, bet iš tiesų išlaiko antakius vietoj. Eisiu šiandien pirkti
Tikrai geras daiktas as juo ir blakstienas teplioju