MAC seseliai tikrai liuks Pastarojoj paletej 6 spalvu, kuria isigyjau, tikrai ryskus yra 3, kituose maziau pigmento, nors atrodo ryskus isties internetu sunku pirkti, dabar stengsiuos pries uzsakant daugiau pasidomet, kurie seseliai kokios pigmentacijos yra Laukiu parvaziuojant seseliu bazes ir lupdazio is Viva Glam kolekcijos
QUOTE(F_A @ 2007 12 27, 14:22)
MAC seseliai tikrai liuks Pastarojoj paletej 6 spalvu, kuria isigyjau, tikrai ryskus yra 3, kituose maziau pigmento, nors atrodo ryskus isties internetu sunku pirkti, dabar stengsiuos pries uzsakant daugiau pasidomet, kurie seseliai kokios pigmentacijos yra Laukiu parvaziuojant seseliu bazes ir lupdazio is Viva Glam kolekcijos
o kokia palete uzsisakei ir is kur, noriu poros mac tusu
QUOTE(Eveliina @ 2007 12 27, 13:32)
o kokia palete uzsisakei ir is kur, noriu poros mac tusu
Siuo metu turiu:
ir matinius juodus:
Uzsakineju per pazistamus
F_A, o kaip matiniai juodi šešėliai laiko iš MAC, ar nenusimozoja ?
QUOTE(Bitute32 @ 2007 12 27, 15:55)
F_A, o kaip matiniai juodi šešėliai laiko iš MAC, ar nenusimozoja ?
Kolkas juos naudojau tik pravedimui, tai geresniu nesu turejus dazo juodziau uz juoda piestuka
eina sau kokios fainos spalvos tam antram rinkinuki
QUOTE(F_A @ 2007 12 27, 14:48)
kokia tu seseliu kaina? ir ar kaina atitinka kokybe?
QUOTE(Nea @ 2007 12 28, 15:29)
kokia tu seseliu kaina? ir ar kaina atitinka kokybe?
kuriu kainos klausi? uz juodus mokejau 60 Lt, o uz palete 150 lt, kokybe, be ebejones, puiki
QUOTE(jadzka @ 2007 12 27, 12:24)
Vakar norėjau nusipirkti YSL pudrytę, bet, kad konsultantė nesugebėjo atgaminti koduočių (skaičių ir raidžių pagal spalvas) tai buvau priversta pirkti MAC krempudrą. : nes nei Chanelis nei Dioras neturėjo reikiamos man spalvos
Pirkau tokia:
Studio fix fluid SPF 15 NC40
Atsiliepimai:
Pakuotė gal ir graži, bet nepatogi: nėra nei dozatoriasu nei ką. Toks stiklinis buteliukas. REikia laukti pavertus kokią minutę, kad kažkas išbėgtų. Čia pagrindinis minusas.
Maskuoja labai gerai. Tikrai užlygina viską. Manau nenaudosiu kasdienai.
Laiko manyčiau irgi gerai. Po vieno karto aišku sunku spręsti, bet va kai užsitepiau ir bandžiau nuprausti, tai vien vandeniu nenusivalo. T.y. sudrėkinus veidą braukiant rankomis per jį - tai pudra savo vietoje būna.
Buvo dar ir mineralinmė kažkokia pudrytė, tai jos konsistencija man labiau patiko, bet su spalva pravalas : nebuvo man reikiamos.....
Pirkau tokia:
Studio fix fluid SPF 15 NC40
Atsiliepimai:
Pakuotė gal ir graži, bet nepatogi: nėra nei dozatoriasu nei ką. Toks stiklinis buteliukas. REikia laukti pavertus kokią minutę, kad kažkas išbėgtų. Čia pagrindinis minusas.
Maskuoja labai gerai. Tikrai užlygina viską. Manau nenaudosiu kasdienai.
Laiko manyčiau irgi gerai. Po vieno karto aišku sunku spręsti, bet va kai užsitepiau ir bandžiau nuprausti, tai vien vandeniu nenusivalo. T.y. sudrėkinus veidą braukiant rankomis per jį - tai pudra savo vietoje būna.
Buvo dar ir mineralinmė kažkokia pudrytė, tai jos konsistencija man labiau patiko, bet su spalva pravalas : nebuvo man reikiamos.....
Papildau atsiliepimus apie krempudrą:
Maskuoja puikiai, nemanau, kad esu turėjusi ką nors geriau maskuojančio :
Tik būtinai reikia gerai drėkinti odą prieš tepant ją... Nes šerpetojimai išryškėja. Bet su visomis rodos tas pats :
Tai va, atlaikė puikiai ilgą kelionę, lijundrą ir šiaip beveik visą dieną. Oda atrodė itin gaivi. Manau dar reiks prie progos nusičiupti ir tą mineralinę...
Beje, dar puikiai maskuoja ir pajuodusius paakius, taigi nebūtinas korektorius.
Labai gerai atsitaikiau spalvą, tai veidas atrodo gaivus ir užsimaskuoja raudonis.
Minusai: nepatori pakuotė ir keistas kvapas (ale pagangų gumos... : ) bet tas kvapas dingsta po kiek laiko, tai gal nėr labai blogai :
Jei ne pakuotės nepatogumas ir kvapas, tai tikrai duočiau DEŠIMT balų....
Parduodu M.a.c. pigmentus. Turiu dvieju spalvu:
1. rudai/kremine spalva (sviesi). 3g (apie trecdalis arbatines sauksteles)
2. tamsiai sokoladine spalva (copperclast). 7.5 g
http://www.maccosmet...UCT_ID=PROD1519
Kaina siulykite
1. rudai/kremine spalva (sviesi). 3g (apie trecdalis arbatines sauksteles)
2. tamsiai sokoladine spalva (copperclast). 7.5 g
http://www.maccosmet...UCT_ID=PROD1519
Kaina siulykite
Sveikos, as taip pat esu sios kosmetikos fane pirkaus lupdazi bet jau nebetinka man jis pirkdama nepagalvojau, kad esu linkus keistis t.y plauku spalva keist visai naujas tik pabanditas norieciau 40lt. as pati mokejau daugiau pirkau as ji UK stai tokia spalvite UP THE AMP
http://www.maccosmet...UCT_ID=PROD1439
http://www.maccosmet...UCT_ID=PROD1439