kaip dziaugiuosi, kad ten kur gyvenu galiu laisvai isigyt sios kosmetikos, nes ji is ties labai gera
Pasigirsiu ka as turiu
krempudra - select spf 15. Na spuogelius maskuoja gal ir nelabai gerai, bet oda atrodo is ties graziai, tokia svelni, lygi
kompaktine pudra - studio fix. Labai gerai paslepia tai ko nepavyko paslept krempudra
na apie sepetelius jau turbut dauguma zino, jie tikrai nuostabus turiu krempudros sepeti bei visus sepetelius akims kai pirkau pirmaji krempudros sepeti, tai truputi sokiravo, kad sepetys kainuoja daugiau nei pudra, bet dabar zinau uz ka tiek mokejau
tusas - zoom lash
seseliai - turiu naujuosius sventinius 'smokey eyes' bei ivairiu mineralize serijos seseliu, jie daznai keiciasi, nes buna limited edition, o po to vel tos serijos kitokiu atsiranda Bet visi seseliai nuostabus
Blizgesiai. Turiu lustreglass serijos blizgesi ir jis man super Tikrai nepastebejau, kad sunkiai teptusi ar kazkas butu ne taip ir spalvyte tokia grazi, naturali (turiu pinkarat)
Si 7dieni planuoju nusipirkt:
dar vienus sventines serijos seslius
sepeteliu valikli
kazka antakiams
noriu kazko akims pabrezti
ir dar neturiu ne vieno pigmento, nors jie labai giriami, tad jei sikart sugebesiu issirinkti kokia nors spalva is visos gausybes, tai butinai prigriebsiu
veziuke, butinai papasakok ispudzius, kai nusipirksi 'kazka antakiams', mane domina
ir sepeteliai niekad nenaudojau krempudrai. ar tikrai reikalingas?
QUOTE(BElge @ 2007 12 07, 16:01)
veziuke, butinai papasakok ispudzius, kai nusipirksi 'kazka antakiams', mane domina
Butinai papasakosiu
Na o del sepetelio krempudrai, tai net nezinau ka patart, ar jis butinas, manau tai labai individualu... Na bet man labai jis patinka, nes su juo lengviau uzmaskuoti visus nelygumus, man ypac pagelbsti maskuojant nosies (nes pas mane gan dideles poros, tai sepetelio pagalba jas visas lengviau pasiekt ) ir paakiu sritis
Mačiau, kad čia kažkas iš Dublino yra kurios turi šios kosmetikos. Kur jos galima Dubline nusipirkt?
QUOTE(innuendo @ 2007 12 07, 20:43)
Mačiau, kad čia kažkas iš Dublino yra kurios turi šios kosmetikos. Kur jos galima Dubline nusipirkt?
Nors as ne is Dublino, bet atsakysiu Mac kosmetikos gali rasti Brown Thomas parduotuveje
QUOTE(veziuke @ 2007 12 07, 20:54)
Nors as ne is Dublino, bet atsakysiu Mac kosmetikos gali rasti Brown Thomas parduotuveje
Ačiū kokią dieną lėksiu siaubt parduotuvės
Beja, dėl krempudros šepetėlio tai norint gražiai paskirstyt pudrą jis būtinas. Kai buvau pas visažistę ji ant veidrodžio paskirstė šiek tiek pudros pirštais, šiek tiek su šepetėliu ir skirtumas buvo akivaizdus. Su pirštais tolygiai nepadengsit veidelio .
kolkas turiu pudra ir maskuojanti piestuka. tikrai gerai paslepia visus trukumus.. bet kasdien as ju nenaudoju. nei jie gydantys, nei ka
kiek zinau sita produkcija naudoja transvestitai nes gerai maskuoja viska
QUOTE(sygyta @ 2007 12 08, 00:28)
kolkas turiu pudra ir maskuojanti piestuka. tikrai gerai paslepia visus trukumus.. bet kasdien as ju nenaudoju. nei jie gydantys, nei ka
Kokia pudra turi?
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 09, 21:14)
Kokia pudra turi?
tokia pacia,kur kazkas paveiksliuka buvo ikeles FIX . Tik spalva bloga atsirinkau,tai teks pasilikti vasarai ir nusipirkti sviesesne ziemai
As jau laukiu atkeliaujant MAC skaistalu, 3-ju skirtingu spalvu lupu blizgesiu ir keliu makijazo sepeteliu
Gal yra turinciu skaistalus? Kokie atsiliepimai, girdejau, kad labai gerai laikosi
Gal yra turinciu skaistalus? Kokie atsiliepimai, girdejau, kad labai gerai laikosi
Buvau zadejusi papasakoti apie priemones antakiams, bet... pakolkas nieko pasakyt negaliu, nes savaitgali damos sluojo viska nuo lentynu , tai kai as atejau man jau nieko gero nebeliko Taciau greitu laiku vis tiek ka nors isigysiu, greiciausiai sita http://www.maccosmet...UCT_ID=PROD1434
Vakar norėjau nusipirkti YSL pudrytę, bet, kad konsultantė nesugebėjo atgaminti koduočių (skaičių ir raidžių pagal spalvas) tai buvau priversta pirkti MAC krempudrą. : nes nei Chanelis nei Dioras neturėjo reikiamos man spalvos
Pirkau tokia:
Studio fix fluid SPF 15 NC40
Atsiliepimai:
Pakuotė gal ir graži, bet nepatogi: nėra nei dozatoriasu nei ką. Toks stiklinis buteliukas. REikia laukti pavertus kokią minutę, kad kažkas išbėgtų. Čia pagrindinis minusas.
Maskuoja labai gerai. Tikrai užlygina viską. Manau nenaudosiu kasdienai.
Laiko manyčiau irgi gerai. Po vieno karto aišku sunku spręsti, bet va kai užsitepiau ir bandžiau nuprausti, tai vien vandeniu nenusivalo. T.y. sudrėkinus veidą braukiant rankomis per jį - tai pudra savo vietoje būna.
Buvo dar ir mineralinmė kažkokia pudrytė, tai jos konsistencija man labiau patiko, bet su spalva pravalas : nebuvo man reikiamos.....
Pirkau tokia:
Studio fix fluid SPF 15 NC40
Atsiliepimai:
Pakuotė gal ir graži, bet nepatogi: nėra nei dozatoriasu nei ką. Toks stiklinis buteliukas. REikia laukti pavertus kokią minutę, kad kažkas išbėgtų. Čia pagrindinis minusas.
Maskuoja labai gerai. Tikrai užlygina viską. Manau nenaudosiu kasdienai.
Laiko manyčiau irgi gerai. Po vieno karto aišku sunku spręsti, bet va kai užsitepiau ir bandžiau nuprausti, tai vien vandeniu nenusivalo. T.y. sudrėkinus veidą braukiant rankomis per jį - tai pudra savo vietoje būna.
Buvo dar ir mineralinmė kažkokia pudrytė, tai jos konsistencija man labiau patiko, bet su spalva pravalas : nebuvo man reikiamos.....