Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

kaip dziaugiuosi, kad ten kur gyvenu galiu laisvai isigyt sios kosmetikos, nes ji is ties labai gera thumbup.gif
Pasigirsiu ka as turiu biggrin.gif
krempudra - select spf 15. Na spuogelius maskuoja gal ir nelabai gerai, bet oda atrodo is ties graziai, tokia svelni, lygi wub.gif
kompaktine pudra - studio fix. Labai gerai paslepia tai ko nepavyko paslept krempudra thumbup.gif
na apie sepetelius jau turbut dauguma zino, jie tikrai nuostabus first.gif wub.gif turiu krempudros sepeti bei visus sepetelius akims biggrin.gif kai pirkau pirmaji krempudros sepeti, tai truputi sokiravo, kad sepetys kainuoja daugiau nei pudra, bet dabar zinau uz ka tiek mokejau drinks_cheers.gif
tusas - zoom lash good.gif
seseliai - turiu naujuosius sventinius 'smokey eyes' bei ivairiu mineralize serijos seseliu, jie daznai keiciasi, nes buna limited edition, o po to vel tos serijos kitokiu atsiranda ax.gif Bet visi seseliai nuostabus wub.gif first.gif
Blizgesiai. Turiu lustreglass serijos blizgesi ir jis man super thumbup.gif Tikrai nepastebejau, kad sunkiai teptusi ar kazkas butu ne taip schmoll.gif ir spalvyte tokia grazi, naturali wub.gif (turiu pinkarat)
Si 7dieni planuoju nusipirkt:
dar vienus sventines serijos seslius biggrin.gif
sepeteliu valikli
kazka antakiams biggrin.gif
noriu kazko akims pabrezti rolleyes.gif
ir dar neturiu ne vieno pigmento, nors jie labai giriami, tad jei sikart sugebesiu issirinkti kokia nors spalva is visos gausybes, tai butinai prigriebsiu ax.gif
Atsakyti
veziuke, butinai papasakok ispudzius, kai nusipirksi 'kazka antakiams', mane domina mirksiukas.gif

ir sepeteliai g.gif niekad nenaudojau krempudrai. ar tikrai reikalingas?
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2007 12 07, 16:01)
veziuke, butinai papasakok ispudzius, kai nusipirksi 'kazka antakiams', mane domina  mirksiukas.gif

ir sepeteliai  g.gif niekad nenaudojau krempudrai. ar tikrai reikalingas?

Butinai papasakosiu drinks_cheers.gif
Na o del sepetelio krempudrai, tai net nezinau ka patart, ar jis butinas, manau tai labai individualu... Na bet man labai jis patinka, nes su juo lengviau uzmaskuoti visus nelygumus, man ypac pagelbsti maskuojant nosies (nes pas mane gan dideles poros, tai sepetelio pagalba jas visas lengviau pasiekt biggrin.gif ) ir paakiu sritis rolleyes.gif
Atsakyti
Mačiau, kad čia kažkas iš Dublino yra kurios turi šios kosmetikos. Kur jos galima Dubline nusipirkt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(innuendo @ 2007 12 07, 20:43)
Mačiau, kad čia kažkas iš Dublino yra kurios turi šios kosmetikos. Kur jos galima Dubline nusipirkt? smile.gif

Nors as ne is Dublino, bet atsakysiu biggrin.gif Mac kosmetikos gali rasti Brown Thomas parduotuveje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(veziuke @ 2007 12 07, 20:54)
Nors as ne is Dublino, bet atsakysiu  biggrin.gif Mac kosmetikos gali rasti Brown Thomas parduotuveje  mirksiukas.gif

Ačiū smile.gif kokią dieną lėksiu siaubt parduotuvės lotuliukas.gif

Beja, dėl krempudros šepetėlio tai norint gražiai paskirstyt pudrą jis būtinas. Kai buvau pas visažistę ji ant veidrodžio paskirstė šiek tiek pudros pirštais, šiek tiek su šepetėliu ir skirtumas buvo akivaizdus. Su pirštais tolygiai nepadengsit veidelio smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo innuendo: 07 gruodžio 2007 - 23:29
kolkas turiu pudra ir maskuojanti piestuka. tikrai gerai paslepia visus trukumus.. bet kasdien as ju nenaudoju. nei jie gydantys, nei ka g.gif
kiek zinau sita produkcija naudoja transvestitai biggrin.gif nes gerai maskuoja viska
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 07 gruodžio 2007 - 23:29
QUOTE(sygyta @ 2007 12 08, 00:28)
kolkas turiu pudra ir maskuojanti piestuka. tikrai gerai paslepia visus trukumus.. bet kasdien as ju nenaudoju. nei jie  gydantys, nei ka g.gif
kiek zinau sita produkcija naudoja transvestitai biggrin.gif  nes gerai maskuoja viska

Kokia pudra turi?
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 09, 21:14)
Kokia pudra turi?

tokia pacia,kur kazkas paveiksliuka buvo ikeles FIX . Tik spalva bloga atsirinkau,tai teks pasilikti vasarai ir nusipirkti sviesesne ziemai
Atsakyti
As jau laukiu atkeliaujant MAC skaistalu, 3-ju skirtingu spalvu lupu blizgesiu ir keliu makijazo sepeteliu thumbup.gif
Gal yra turinciu skaistalus? Kokie atsiliepimai, girdejau, kad labai gerai laikosi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 11 gruodžio 2007 - 19:12
Buvau zadejusi papasakoti apie priemones antakiams, bet... pakolkas nieko pasakyt negaliu, nes savaitgali damos sluojo viska nuo lentynu doh.gif , tai kai as atejau man jau nieko gero nebeliko biggrin.gif Taciau greitu laiku vis tiek ka nors isigysiu, greiciausiai sita http://www.maccosmet...UCT_ID=PROD1434 ax.gif
Atsakyti
Vakar norėjau nusipirkti YSL pudrytę, bet, kad konsultantė nesugebėjo atgaminti koduočių (skaičių ir raidžių pagal spalvas) tai buvau priversta pirkti MAC krempudrą. doh.gif: nes nei Chanelis nei Dioras neturėjo reikiamos man spalvos verysad.gif verysad.gif

Pirkau tokia:
Studio fix fluid SPF 15 NC40
user posted image

Atsiliepimai:
Pakuotė gal ir graži, bet nepatogi: nėra nei dozatoriasu nei ką. Toks stiklinis buteliukas. REikia laukti pavertus kokią minutę, kad kažkas išbėgtų. Čia pagrindinis minusas.

Maskuoja labai gerai. Tikrai užlygina viską. Manau nenaudosiu kasdienai.

Laiko manyčiau irgi gerai. Po vieno karto aišku sunku spręsti, bet va kai užsitepiau ir bandžiau nuprausti, tai vien vandeniu nenusivalo. T.y. sudrėkinus veidą braukiant rankomis per jį - tai pudra savo vietoje būna.

Buvo dar ir mineralinmė kažkokia pudrytė, tai jos konsistencija man labiau patiko, bet su spalva pravalas doh.gif: nebuvo man reikiamos.....
Atsakyti