Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(Oliukė @ 2008 10 24, 22:46)
Tikrai kemša verysad.gif  Man labai pablogėja,jei kasdien ja tepuosi. Kasdienai naudoju Guerlain parure extreme thumbup.gif

ziuriu masinis reiskinys g.gif kol nepajutau to poveikio, jauciu reikia man stabdyti su mac naudojimu kasdien g.gif
Atsakyti
labai noreciau ir as isbandyti MAC krem pudra ax.gif ,bet niekaip neissirenku ,kokia man tiktu unsure.gif patarkit prasau blush2.gif
esu sviesiaode, oda i riebuma, noreciau ,kad labai gerai pamaskuotu ax.gif
gal kas turit nr. NC15 ar ji labai sviesi? dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solidi @ 2008 10 26, 12:06)
gal kas turit  nr. NC15  ar ji labai sviesi? dekui  4u.gif

as turiu, tikrai sviesi biggrin.gif
Atsakyti
Pamenat, Nordstrome buvo mac'o šepetėlių rinkiniai? Kas nespėjote nugriebti, dabar išėjo šventinė mac kolekcija ir vėl yra tų rinkinių, 5 basic brush set, 4 face ir 5 eyes set.
Pati mačiau macys internetinėj rolleyes.gif Tai va pranešiau, jei kam įdomu. Tik nepamirškit, kad šepetėlių iš rinkinių kokybė prastesnė, nes jie daromi mašininiu būdu.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 10 27, 14:23)
Tik nepamirškit, kad šepetėlių iš rinkinių kokybė prastesnė, nes jie daromi mašininiu būdu.

tikrai kad prastesnė dry.gif
Atsakyti
Tiesa, dar norėjau pridurt, kad pasirodė mac lūpų dažai cremesheen, nauja formulė prie jau buvusių (tarp kitko, tos, kurios turit mac lūpų dažus ir nesutampa jų drėkinimas ar kitos savybės, tai gal tiesiog finish skiriasi, jie labai skirtingi ten pas juos).
Šią formulę visi labai jau giria, nes ji kreminė, be blizgučių, bet nėra matinė ir sausa. O ir spalvos gražios rolleyes.gif Žodžiu, pasidalinau savo entuziazmu dėl artėjančio pirkinio biggrin.gif
Atsakyti
Bet oooooooooooooooj, kokie grožiai wub.gif wub.gif

user posted image

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 27 spalio 2008 - 14:45
Tai jau taip cool.gif O, kad jie būtų kokybiškesni.. Nors, sako, kad face brush set visai neblogas. Šepetėliai ne tokie švelnūs kaip didieji, bet neblogi. Tam, kas tik nori susidaryt bendrą vaizdą apie šepetėlius ir nėra jautrios odos, gal ir tiktų.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 10 27, 14:53)
Tai jau taip cool.gif O, kad jie būtų kokybiškesni.. Nors, sako, kad face brush set visai neblogas. Šepetėliai ne tokie švelnūs kaip didieji, bet neblogi. Tam, kas tik nori susidaryt bendrą vaizdą apie šepetėlius ir nėra jautrios odos, gal ir tiktų.

na iš tų praėjusių rinkinių, tai 187SE tepa juodai veidą ... verysad.gif
Atsakyti
Rimtai blink.gif Tada tikrai ne kas. Aš kažkaip jais nesigundau, nes anksčiau ar vėliau norėsiu įsigyt didžiuosius šepetėlius, tai investuoju nuo pat pradžių.
Atsakyti
tie limituoti įdomiai tepa... išplauni, padedi džiūt, o išdžiūvus tų baltų šerelių galiukai juodi, jei juos nuvalai, tad ant veido juodai nesitepa schmoll.gif
bet jei nenuvalai, tada košmaras doh.gif
Atsakyti
net nepagalvociau, kad tu setu kokybe prastesne blink.gif blink.gif
Atsakyti