Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(nancy @ 2008 10 23, 20:18)
144lt ir testeriu jokiu nera
fantastika ne kitaip  smile.gif

nu cia kas per briedas... ot nusigyvenom net testerio isskirt negali blink.gif
Atsakyti
negaliu atsidziaugti mac studio fix - labai, labai man wub.gif
Atsakyti
Parduociau nauja Hyper real foundation NW 300. Uz 85 Lt. Jeigu sudomins - i AZ 4u.gif
Nusipirkau dvi, bet matau, kad be sansu man isnaudoti, nes per pusmeti maziau nei puse sutepiau. Nenaudoju kasdien.
Atsakyti
o aš turiu įtarimų, kad Studio fix'as "mėgsta" poras kimšt, todėl dbr "ilsis" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 10 24, 12:01)
o aš turiu įtarimų, kad Studio fix'as "mėgsta" poras kimšt, todėl dbr "ilsis"  ax.gif

man nekemsa g.gif schmoll.gif gal tavo oda siaip yra linkusi greitai uzsikimsti, problematiska? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 10 24, 12:53)
man nekemsa g.gif  schmoll.gif gal tavo oda siaip yra linkusi greitai uzsikimsti, problematiska? g.gif

ne, oda pas mane buvo liuksiška palyginus kokią dbr turiu, nei kimšdavos, nei spuogai kilo, bet dbr tragedija doh.gif
aš nekaltinu Studio fix'o, nes prie to galbūt visai ne krempudra prisidėjo schmoll.gif
kol kas man jinai bus išeiginė biggrin.gif
Atsakyti
Parduodu nauja viena kart bandyta MAC Studio Fix Fluid NC25 85 lt siunciu ax.gif
Sorry kad biski ne i tema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 10 24, 13:07)
ne, oda pas mane buvo liuksiška palyginus kokią dbr turiu, nei kimšdavos, nei spuogai kilo, bet dbr tragedija  doh.gif
aš nekaltinu Studio fix'o, nes prie to galbūt visai ne krempudra prisidėjo  schmoll.gif
kol kas man jinai bus išeiginė  biggrin.gif

tai gal tau brendimo laikotarpis prasidejo? blink.gif lotuliukas.gif juokauju, aisku mirksiukas.gif pudra taip negali stipriai paveikti, kad pradetu ant normalios odos spuogai dygti ir poros kimstis, priezastis yra kazkur kitur schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 10 24, 12:07)
ne, oda pas mane buvo liuksiška palyginus kokią dbr turiu, nei kimšdavos, nei spuogai kilo, bet dbr tragedija  doh.gif
aš nekaltinu Studio fix'o, nes prie to galbūt visai ne krempudra prisidėjo  schmoll.gif
kol kas man jinai bus išeiginė  biggrin.gif

Man ir atrodo, jog si kemsa poras g.gif .Nors ziurisi ant veiduko+islieka super thumbup.gif .Manau, kad ji tikrai labiau iseigine 4u.gif , bet panaudoju beveik kasdien blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rasmoskis @ 2008 10 24, 19:01)
Man ir atrodo, jog si kemsa poras  g.gif .Nors ziurisi ant veiduko+islieka super thumbup.gif .Manau, kad ji tikrai labiau iseigine  4u.gif , bet panaudoju beveik kasdien blush2.gif

Prisidedu prie tu kuriom kemsa.Naudoju 2-3k. per savaite,anksciau kasdien tepiau,oda pablogejo.
Atsakyti
merginos, o i ka kasdienai jus pakeitet studio fix? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 10 24, 20:45)
Prisidedu prie tu kuriom kemsa.Naudoju 2-3k. per savaite,anksciau kasdien tepiau,oda pablogejo.

Tikrai kemša verysad.gif Man labai pablogėja,jei kasdien ja tepuosi. Kasdienai naudoju Guerlain parure extreme thumbup.gif
Atsakyti