Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(Glamor @ 2008 09 07, 21:55)
gaila verysad.gif kodel ne nc25 - man taip jo reikia bigsmile.gif

lotuliukas.gif ir man gaila.
O gal kas norėtų keisti į tamsesnę spalvytę? Pvz. NC 35 arba NC 40 ?Pati krempudra labai gera ,tik kvapas oi oi oi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 09 07, 21:55)
gaila verysad.gif kodel ne nc25 - man taip jo reikia bigsmile.gif

Sitos nebegamins,vietoj jos atsirado 31 numeriukas,kuris yra pustoniu tamsesnis uz 25.Siuo metu jo yra Alonz salone.
As pati turiu 20 nr blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 09 08, 15:06)
Sitos nebegamins,vietoj jos atsirado 31 numeriukas,kuris yra pustoniu tamsesnis uz 25.Siuo metu jo yra Alonz salone.
As pati turiu 20 nr blush2.gif

rimtai? nes mes dar su visaziste svarstem, ar man geriau nc20 ar 25, vis tik pagalvojom, kad nc25 ax.gif vakar uzsisakiau is jav nc25, dar yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 09 08, 20:20)
rimtai? nes mes dar su visaziste svarstem, ar man geriau nc20 ar 25, vis tik pagalvojom, kad nc25 ax.gif vakar uzsisakiau is jav nc25, dar yra ax.gif

Gal su visaziste Jolanta?Ji man pagelbejo issirinkt atspalvi ir ji pasake kad 25 nebebus.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 09 08, 20:22)
Gal su visaziste Jolanta?Ji man pagelbejo issirinkt atspalvi ir ji pasake kad 25 nebebus.

nea, su Lilija (o tu apie Paulauskiene?) jeigu 31 bus pustoniu tamsesnis, tai jau man bus aiskiai per tamsus, turbut tada geriau 20 g.gif anyway, dabar laukiu 25, beje, kas ten su kvapu? smirda? kai mane daze, kazkaip nieko neuzuodziau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 09 08, 20:56)
nea, su Lilija (o tu apie Paulauskiene?) jeigu 31 bus pustoniu tamsesnis, tai jau man bus aiskiai per tamsus, turbut tada geriau 20 g.gif anyway, dabar laukiu 25, beje, kas ten su kvapu? smirda? kai mane daze, kazkaip nieko neuzuodziau  g.gif

Man ir 25 buvo geras,o 31 jau per tamsus.
Kvapas pakenciamas,neintensyvus.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 09 09, 16:29)
Man ir 25 buvo geras,o 31 jau per tamsus.
Kvapas pakenciamas,neintensyvus.

mane irgi daze nc25 (ejom i vestuves), buvo labai karsta diena, tai issilaike kuo puikiausia, nors mano oda riebi ax.gif ir ta spalva irgi gerai tiko, nors ziemai gal reikes paimti dar ir nc20 g.gif
Atsakyti
Parkeliavo ir mano Mac studio fix. Su spalva pataikiau (NC40). Patinka, gerai maskuoja, ko man ir reikia. Tik labai sunku ja "iskabint" is indelio. Turbut specialu sepeteli reikes pirktis. Kaip Jus merginos su tuo indeliu elgiates? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2008 10 03, 13:17)
Parkeliavo ir mano Mac studio fix. Su spalva pataikiau (NC40). Patinka, gerai maskuoja, ko man ir reikia. Tik labai sunku ja "iskabint" is indelio. Turbut specialu sepeteli reikes pirktis. Kaip Jus merginos su tuo indeliu elgiates? lotuliukas.gif

Aš tai paverčiu ją ir bėginu po biškiuka. Tik kartais papurtydavaum, kad greičiau ir aišku apsitaškydavau rūbus, o va tada jau bėda... išplauti beveik misija neįmanoma doh.gif: Tai labai jau atsargiai su ja reikia...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 03, 14:29)
Aš tai paverčiu ją ir bėginu po biškiuka. Tik kartais papurtydavaum, kad greičiau ir aišku apsitaškydavau rūbus, o va tada jau bėda... išplauti beveik misija neįmanoma doh.gif: Tai labai jau atsargiai su ja reikia...

O šitas daiktas nepagelbėtų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita: 03 spalio 2008 - 13:52
QUOTE(Rita @ 2008 10 03, 14:51)

Pagelbėtų, bet... dabar perėjau prie mineralinės pudros, o Makiukas stovi ant lentynos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita @ 2008 10 03, 14:51)

jetaus, kita savaite parkeliaus mano mac fluid, bet manaiua, kad jie JAU su tom pompom bash.gif: nu gi nesamone kokia, dar ir tos pompos reikes laukti kelias savaites doh.gif
Atsakyti