Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(F_A @ 2007 11 14, 15:30)
Laukiu nesulaukiu savo MAC juodu carbon matte seseliu ax.gif jei jie man tiks ir patiks, matyt uzsisakinesiu daugiau spalvu, nes lietuvoj ryskiu seseliu pasirinkimas visai skurdus... unsure.gif

Neužsisakiau kartu su tavim tada...dabar gailiuosi blush2.gif
Bet aš noriu rinkinuko labiau nei vienos spalvytės ir dar šepetėlių blush2.gif
Dabar turiu tušą ir lustreglass blizgesį.
Tušu dar neišmokau dažytis, dar man peršviežias, o blizgesys liuks - plaukai prie lūpų nelimpa, kaip prie kitų blizgesiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Buse @ 2007 11 16, 10:37)
Neužsisakiau kartu su tavim tada...dabar gailiuosi blush2.gif
Bet aš noriu rinkinuko labiau nei vienos spalvytės ir dar šepetėlių  blush2.gif
Dabar turiu tušą ir lustreglass blizgesį.
Tušu dar neišmokau dažytis, dar man peršviežias, o blizgesys liuks - plaukai prie lūpų nelimpa, kaip prie kitų blizgesiu  rolleyes.gif

As sakiau is pradziu pabandysiu tuos vienus, paziuresiu kaip jie man laikys ir jei laikys uzsisakysiu daugiau ryskiu spalvu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 16, 11:42)
As sakiau is pradziu pabandysiu tuos vienus, paziuresiu kaip jie man laikys ir jei laikys uzsisakysiu daugiau ryskiu spalvu blush2.gif

Ok tada laukiu Tavo atsiliepimų ax.gif
Atsakyti
Kadangi esu be galo patenkinta Mac seseliais ir Sepeteliu rinkiniais, nutariau isbandyt krempudra, tusa ir kt. Mac priemones.
Issirinkau krempudra - Mac foundation Studio Fix,
Tusa - lash zoom.
Gal yra turinciu sias priemones, ar naudojanciu kazkokias kitas super priemones bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 05 gruodžio 2007 - 03:02
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 05, 05:01)
Kadangi esu be galo patenkinta Mac seseliais ir Sepeteliu rinkiniais, nutariau isbandyt krempudra, tusa ir kt. Mac priemones.
Issirinkau krempudra - Mac foundation Studio Fix,
Tusa - lash zoom.
Gal yra turinciu sias priemones, ar naudojanciu kazkokias kitas super priemones bigsmile.gif  4u.gif

pabandziau 2 MAC blizgesius, nes uzsienyje jie prilyginami vos ne stebuklui, bet nepatiko schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 12 05, 09:42)
pabandziau 2 MAC blizgesius, nes uzsienyje jie prilyginami vos ne stebuklui, bet nepatiko schmoll.gif  doh.gif

kodel nepatiko? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(F_A @ 2007 11 14, 14:30)
Laukiu nesulaukiu savo MAC juodu carbon matte seseliu ax.gif jei jie man tiks ir patiks, matyt uzsisakinesiu daugiau spalvu, nes lietuvoj ryskiu seseliu pasirinkimas visai skurdus... unsure.gif

Savo juodaisiais esu be galo patenkinta thumbup.gif net neslapiu sepeteliu tepant kaip pravedima, jie gaunas piestuko juodumo bigsmile.gif jaukiu atvaziuojant dar 6 spalveliu seseliu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 05, 11:44)
kodel nepatiko? rolleyes.gif
Papildyta:

Savo juodaisiais esu be galo patenkinta thumbup.gif net neslapiu sepeteliu tepant kaip pravedima, jie gaunas piestuko juodumo bigsmile.gif jaukiu atvaziuojant dar 6 spalveliu seseliu... ax.gif

jie man kazkokie labai kieti, nesitepa ant lupu.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 12 05, 10:46)
jie man kazkokie labai kieti, nesitepa ant lupu.

Girdejau, kad jie klampus,ant susesniu lupu sunkiai tepasi. Bet su baze thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 05, 16:14)
Girdejau, kad jie klampus,ant susesniu lupu  sunkiai tepasi. Bet su baze  thumbup.gif

na, girdejau, kad jie klampus, bet kad tiek - neisivaizdavau.
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 05, 03:01)
Tusa - lash zoom.

Aš irgi noriu tokio tušo, bandžiau žiūrėti braškėse, bet ten iš viso nei vieno MAC tušo nėra doh.gif
Iš kur gaut? unsure.gif
Atsakyti
Man labai patinka MAC, pries gerus 4 metus apie juos isgirdau (jetau, jei jie tada butu ne kosmetikos sk.,buciau pamaniusi, kad akvarele dailininkams prekiauja, tie ju seseliai metalinese tutelese ax.gif ) ir visada naudoju ju seselius.
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2007 12 06, 22:59)
Aš irgi noriu tokio tušo, bandžiau žiūrėti braškėse, bet ten iš viso nei vieno MAC tušo nėra doh.gif
Iš kur gaut? unsure.gif

As bandysiu uzsisakinet per tarpininke. O kai busiu uzsieni, tai parsivesiu visko geriem metam i prieki hihihi.gif
As daug ko is ten noriu - tuso, krempudros, svytincio kremo pries krempudra, gal dar blizgesiuka pabandysiu ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 07 gruodžio 2007 - 03:07