Nusipirkau MAC studio tech foundation. produktas. Ir kas labiausiai patiko, kad galiu pudruoti tik problemines vietas. Nesimato skirtumo
Mokejau 102 lt. Ar cia uzlenktos kainos? Pirmas isigytas MAC produktas, tai idomu pasidare
QUOTE(TUSINA @ 2008 09 02, 17:05)
Nusipirkau MAC studio tech foundation. produktas. Ir kas labiausiai patiko, kad galiu pudruoti tik problemines vietas. Nesimato skirtumo
Mokejau 102 lt. Ar cia uzlenktos kainos? Pirmas isigytas MAC produktas, tai idomu pasidare
man atrodo, kad stipriai permokėjai ... Nordstrome jo kaina 29 dol.
QUOTE(Baltija @ 2008 09 02, 17:09)
man atrodo, kad stipriai permokėjai ... Nordstrome jo kaina 29 dol.
as 29 eurus mokejau Bet konsultante spalva parinko nesiskiria.
nusipirkau MAC Hyper Real
ir MAC Black Tied
Laukiu parkeliaujant
ir MAC Black Tied
Laukiu parkeliaujant
help
merginos, gal kas turit MAC studio fix parduoti mano sian katik baigesi, o as neisigijau atsarginio varianto. o menesi laukti...
merginos, gal kas turit MAC studio fix parduoti mano sian katik baigesi, o as neisigijau atsarginio varianto. o menesi laukti...
QUOTE(pompaduska @ 2008 09 03, 11:27)
help
pasiteirauk kosmetikos išparduotuvėj
QUOTE(Baltija @ 2008 09 03, 10:32)
pasiteirauk kosmetikos išparduotuvėj
acius, kaip tik ketinau ta padaryt bet pagalvojau, kad cia didesne tikimybe, nes lankosi MAC gerbejos
nusipirkau blot powder pressed prisiskaiciau komentaru berods Baltijos duotam makeupalley puslapyje, kad geriausia, kuri duoda matini efekta, nekemsa ir pan. ir susigundziau.padaveja sake kad jin yra bespalve, galima teptis nors simta kartu.bet nesuprantu kaip bespalve, jei sita pudra yra 5iu atspalviu.na zodziu nzn visai nieko sheer powder, ji pusiau bespalve, bet kuo daugiau tepi, tuo ir sluoksnis didesnis darosi, tai paemaiu blot'a ir
na, isgirkite ir si:
Blending soft-focus diffusers with iridescent pigments, this ultra-fluid strobe formula produces a soft, radiant light on the skin, reducing the appearance of skin imperfections by providing a natural-looking glow. Refreshing. Spreads on smoothly and absorbs quickly. Leaves the skin looking healthier and more radiant. A lighter-weight addition to the popular Strobe Cream.
Blending soft-focus diffusers with iridescent pigments, this ultra-fluid strobe formula produces a soft, radiant light on the skin, reducing the appearance of skin imperfections by providing a natural-looking glow. Refreshing. Spreads on smoothly and absorbs quickly. Leaves the skin looking healthier and more radiant. A lighter-weight addition to the popular Strobe Cream.
QUOTE(Apvalute @ 2008 09 06, 15:51)
na, isgirkite ir si:
As turiu M·A·C Strobe Cream tai labai patinka, suteikia veidui svytejimo ir kol kas pakankamai drekina
QUOTE(pompaduska @ 2008 09 03, 11:27)
help
galiu pasiūlyti NC 30 ,man nelabai tinka spalva
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 09 07, 21:24)
galiu pasiūlyti NC 30 ,man nelabai tinka spalva
gaila kodel ne nc25 - man taip jo reikia