Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

Nusipirkau MAC studio tech foundation. thumbup.gif produktas. Ir kas labiausiai patiko, kad galiu pudruoti tik problemines vietas. Nesimato skirtumo thumbup.gif
Mokejau 102 lt. Ar cia uzlenktos kainos? g.gif Pirmas isigytas MAC produktas, tai idomu pasidare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2008 09 02, 17:05)
Nusipirkau MAC studio tech foundation.  thumbup.gif  produktas. Ir kas labiausiai patiko, kad galiu pudruoti tik problemines vietas. Nesimato skirtumo  thumbup.gif
Mokejau 102 lt. Ar cia uzlenktos kainos?  g.gif  Pirmas isigytas MAC produktas, tai idomu pasidare  ax.gif

man atrodo, kad stipriai permokėjai ... Nordstrome jo kaina 29 dol. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 09 02, 17:09)
man atrodo, kad stipriai permokėjai ... Nordstrome jo kaina 29 dol.  mirksiukas.gif

as 29 eurus mokejau ax.gif Bet konsultante spalva parinko thumbup.gif nesiskiria.
Atsakyti
nusipirkau MAC Hyper Real

user posted image

ir MAC Black Tied ax.gif

user posted image

Laukiu parkeliaujant yahoo.gif
Atsakyti
help 000189.gif

merginos, gal kas turit MAC studio fix parduoti ax.gif mano sian katik baigesi, o as neisigijau atsarginio varianto. o menesi laukti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2008 09 03, 11:27)
help  000189.gif 

merginos, gal kas turit MAC studio fix parduoti  ax.gif  mano sian katik baigesi, o as neisigijau atsarginio varianto. o menesi laukti...  doh.gif

pasiteirauk kosmetikos išparduotuvėj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 09 03, 10:32)
pasiteirauk kosmetikos išparduotuvėj  mirksiukas.gif

acius, kaip tik ketinau ta padaryt blush2.gif bet pagalvojau, kad cia didesne tikimybe, nes lankosi MAC gerbejos rolleyes.gif
Atsakyti
nusipirkau blot powder pressed wub.gif prisiskaiciau komentaru berods Baltijos duotam makeupalley puslapyje, kad geriausia, kuri duoda matini efekta, nekemsa ir pan. ir susigundziau.padaveja sake kad jin yra bespalve, galima teptis nors simta kartu.bet nesuprantu kaip bespalve, jei sita pudra yra 5iu atspalviu.na zodziu nzn ax.gif visai nieko sheer powder, ji pusiau bespalve, bet kuo daugiau tepi, tuo ir sluoksnis didesnis darosi, tai paemaiu blot'a ir thumbup.gif
Atsakyti
na, isgirkite ir si:

user posted image
Blending soft-focus diffusers with iridescent pigments, this ultra-fluid strobe formula produces a soft, radiant light on the skin, reducing the appearance of skin imperfections by providing a natural-looking glow. Refreshing. Spreads on smoothly and absorbs quickly. Leaves the skin looking healthier and more radiant. A lighter-weight addition to the popular Strobe Cream.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 09 06, 15:51)
na, isgirkite ir si:

user posted image
Blending soft-focus diffusers with iridescent pigments, this ultra-fluid strobe formula produces a soft, radiant light on the skin, reducing the appearance of skin imperfections by providing a natural-looking glow. Refreshing. Spreads on smoothly and absorbs quickly. Leaves the skin looking healthier and more radiant. A lighter-weight addition to the popular Strobe Cream.

As turiu M·A·C Strobe Cream tai labai patinka, suteikia veidui svytejimo ir kol kas pakankamai drekina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2008 09 03, 11:27)
help  000189.gif 

merginos, gal kas turit MAC studio fix parduoti  ax.gif  mano sian katik baigesi, o as neisigijau atsarginio varianto. o menesi laukti...  doh.gif

galiu pasiūlyti NC 30 ,man nelabai tinka spalva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 09 07, 21:24)
galiu pasiūlyti NC 30 ,man nelabai tinka spalva ax.gif

gaila verysad.gif kodel ne nc25 - man taip jo reikia bigsmile.gif
Atsakyti