Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(lidusia @ 2008 08 19, 14:12)
kokius numeriukus šepetėlių naudojate kad gražiai šešėlius užsitptumėte?  ax.gif

naudoju net 4 - 239, 224, 217, 219
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2008 08 19, 16:50)
ech..... butu super... bet jau tikejaus, kad bus Douglase, tai si karta vilties ir entuziazmo kiek maziau  biggrin.gif    ziuresim!  rolleyes.gif

mano nuojauta kuzda, kad bus to maco minimaliai.. del vaizdo taip sakant.
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2008 08 20, 09:02)
mano nuojauta kuzda, kad bus to maco minimaliai.. del vaizdo taip sakant.

o kainos maksimalios lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiffany @ 2008 08 19, 22:00)
naudoju net 4 - 239, 224, 217, 219

ačiū - 239 irgi turiu, tai belieka kažką iš plonesnių pasirinkti. Ko gero 219 tiks pvz. apatiniams vokams papaišyti:rolleyes:
Atsakyti
Na ką, susigundžiau ir aš biggrin.gif Užsisakiau pas SB MAC'o tušą (Plush Lash). Pas mus mieste jų parduotuvių/stendų nėra, o jis kaip tik komandiruotėj mieste kur yra jų parduotuvė, tai nutariau pasinaudot proga ir užsisakyt lauktuvių bigsmile.gif Laukiu nesulaukiu clap.gif Nors, "profai" sako, kad MAC tušai dėmesio neverti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 20 rugpjūčio 2008 - 23:28
QUOTE(Brooke @ 2008 08 21, 00:27)
Na ką, susigundžiau ir aš biggrin.gif Užsisakiau pas SB MAC'o tušą (Plush Lash). Pas mus mieste jų parduotuvių/stendų nėra, o jis kaip tik komandiruotėj mieste kur yra jų parduotuvė, tai nutariau pasinaudot proga ir užsisakyt lauktuvių bigsmile.gif Laukiu nesulaukiu clap.gif Nors, "profai" sako, kad MAC tušai dėmesio neverti g.gif

bandziau MC tusa ProLash - sualergizavo ir nepatiko kaip padazytos blakstienos - tokios labai naturalios doh.gif
Atsakyti
Kaip supratau cia sunkiai LT randama kosmetika?Jei jums idomu tai siandien mano kosmetaloge pasake ,kad pradejo prekiauti sitos firmos kosmetika.Tipo jinai atvezta i Lietuva ,bet tik i salonus o ne i pardes.Viska ten isrode ,nu zodziu visko ten yra.Jei kam idomu galiu nurodyti kontakta .
Atsakyti
QUOTE(envyy @ 2008 08 21, 17:02)
Kaip supratau cia sunkiai LT randama kosmetika?Jei jums idomu tai siandien mano kosmetaloge pasake ,kad pradejo prekiauti sitos firmos kosmetika.Tipo jinai atvezta i Lietuva ,bet tik i salonus o ne i pardes.Viska ten isrode ,nu zodziu visko ten yra.Jei kam idomu galiu nurodyti kontakta .

jei cia kalba eina apie Flagmann grozio salona - tai jau zinom, ten kainos nesveikos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 21 rugpjūčio 2008 - 16:04
Nu ne,ne apie Flagman..bet del kainu aisku nelabai zinau..speju, kad nelabai piguva..mama va pirko lupdazi kazkoki tai apie 72lt mokejo..turbut cia nepigu:D
Atsakyti
QUOTE(envyy @ 2008 08 21, 17:33)
Nu ne,ne apie Flagman..bet del kainu aisku nelabai zinau..speju, kad nelabai piguva..mama va pirko lupdazi kazkoki tai apie 72lt mokejo..turbut cia nepigu:D

nu ir kainos blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif
nu as siunciau lupdazius is amerikes per tarpininkes tai su kaina*2,35 kursu + 15 proc +siuntimas po 40 lt isejo kiekvienas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(envyy @ 2008 08 21, 17:33)

kokios kainos blink.gif blink.gif realiai tiek nekainuoja wacko.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 08 21, 05:39)
bandziau MC tusa ProLash - sualergizavo ir nepatiko kaip padazytos blakstienos - tokios labai naturalios  doh.gif

Tikiuosi, man labiau pasiseks unsure.gif

QUOTE(Tiffany @ 2008 08 21, 16:14)
kokios kainos  blink.gif  blink.gif realiai tiek nekainuoja  wacko.gif  wacko.gif

Tai reikia gi užsidirbt, žinot biggrin.gif Labai abejoju, kad tas atkeliavimas į rinką oficialus biggrin.gif Greičiausiai atkeliavo paštu iš kokio web shop'o, arba lagamine iš kokios darbuotojos kelionės ax.gif
Atsakyti
padekit issirinkt pudros nr noriu tos mac studio fix , chanel vitalumiere naudoju 30 nr
Atsakyti