Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(Bonifacija @ 2008 08 04, 12:54)
o kaip studio fix atspalvi atitaikyt, jei pas mus LT nera MAC  verysad.gif
as irgi jos noreciau, nes maniske jau i pabaiga.

ir dar klausimas, ar ta pudra tinkama naudoti kartu su 187 sepeteliu?

Na ,aš tai rizikavau ir užsisakiau NC 30 ,nes paskaičiau forumiečių komentarų kokių jos odų tipo ir kokius naudoja kitų firmų atspalvius ,tai taip ir rinkausi .Tikiuosi ,nebus per tamsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 08 04, 21:14)
Na ,aš tai rizikavau ir užsisakiau NC 30 ,nes paskaičiau forumiečių komentarų kokių jos odų tipo ir kokius naudoja kitų firmų atspalvius ,tai taip ir rinkausi .Tikiuosi ,nebus per tamsi ax.gif

O koki nr. naudoji Chanel krempudros? As naudoju 50 naturel, tai NC 35 man buvo per sviesi. Dabar turiu NC 40 smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 08 04, 21:16)
O koki nr. naudoji Chanel krempudros? As naudoju 50 naturel, tai NC 35 man buvo per sviesi. Dabar turiu NC 40  smile.gif  thumbup.gif

Chanel ,kaip ir tu ,naudoju 50 Nr ,tai įtariu ,kad tas MAC NC 30 bus per šviesi ax.gif
O šiaip ar labiau tau patinka MAC nei CHANEL Vitalumiere? ar panašios jos? ar panašus NC 40 atspalvis į Į 50 Naturel iš Chanel? Dėkui 4u.gif
Atsakyti
As ir visai prisideciau prie uzsisakymo, jei kas imsis 4u.gif
Atsakyti
braškėse atsirado MAC pigmentas čia. Ir šiaip pasiūla padidejo, lūpdažių, bligesių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 05 rugpjūčio 2008 - 13:19
ir studio fix vienas atspalvis atsirado, čiupkit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 08 05, 13:51)
ir studio fix vienas atspalvis atsirado, čiupkit  thumbup.gif

o kokiai jis odytei labiau skirtas , nes braškėse jokio aprašymo apie jį g.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2008 08 05, 16:24)
o kokiai jis odytei labiau skirtas , nes braškėse jokio aprašymo apie jį  g.gif

užsienio forume skaičiau, kad ir mišriai tinka, sausai nelabai, nors mano į sausumą, tai puikiai tiko ax.gif Oliukė mišria į riebumą oda, jai puikiai tiko ax.gif
Atsakyti
Gal kitas MAC pudras esat bandžiusios - "Mineralize Satinfinish Foundation SPF15", "Select Tint SPF15 Foundation"? Kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 06, 00:58)
Gal kitas MAC pudras esat bandžiusios - "Mineralize Satinfinish Foundation SPF15", "Select Tint SPF15 Foundation"? Kokie atsiliepimai?  4u.gif

Bandžiau Mineralize Satinfinish ir Select Tint ....Jos gan lengvos,tinka labiau sausai odai,praktiškai namaskuoja. Mineralize man panaši į kremą su spalva bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Baltija @ 2008 08 05, 17:36)
užsienio forume skaičiau, kad ir mišriai tinka, sausai nelabai, nors mano į sausumą, tai puikiai tiko  ax.gif  Oliukė mišria į riebumą oda, jai puikiai tiko  ax.gif

Man Studio Fix geriausia iš visų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 08 05, 09:35)
Chanel ,kaip ir tu ,naudoju 50 Nr ,tai įtariu ,kad tas MAC  NC 30 bus per šviesi ax.gif
O šiaip ar labiau tau patinka MAC nei CHANEL Vitalumiere? ar panašios jos? ar panašus NC 40 atspalvis į Į 50 Naturel iš Chanel? Dėkui 4u.gif

Chanel ir Mac visiskai nesulyginamos. Vitalumieras riebus ir nedaug maskuojantis palyginus su Mac. Spalvos ju taip pat skiriasi. Nc 40 ir Chanelio 50 atspalvis nera panasus, bet abu rusvi, grazus smile.gif
Atsakyti
mane kaip tik daze visaziste si penktadieni su mac kosmetika, tai man labiausia tiko NC25, reikes uzsisakyti, kaip suprantu, labiau is visu, i riebuma linkusiai odai tinka studio fix? bigsmile.gif g.gif
Atsakyti