Aš užsisakiau išgirtąją Studio Fix krempudrą ir bronzinę pudrą ,kaip suprantu jos dar nieks nebandė ,tai galėsiu parašyt atsiliepimus kai gausiu.
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 08 04, 10:59)
Aš užsisakiau išgirtąją Studio Fix krempudrą ir bronzinę pudrą ,kaip suprantu jos dar nieks nebandė ,tai galėsiu parašyt atsiliepimus kai gausiu.
o kaip studio fix atspalvi atitaikyt, jei pas mus LT nera MAC
as irgi jos noreciau, nes maniske jau i pabaiga.
ir dar klausimas, ar ta pudra tinkama naudoti kartu su 187 sepeteliu?
QUOTE(Bonifacija @ 2008 08 04, 12:54)
o kaip studio fix atspalvi atitaikyt, jei pas mus LT nera MAC
žinoma, kad tinkama
o kokia tavo oda? į geltonumą ir į ružavumą?
QUOTE(Baltija @ 2008 08 04, 12:27)
na mano oda greit idega, esu tamsesne tokia. Galiu tau foto gal pasiust, bo nelabai as gaudaus, kokios spalvos ta mano oda
ir gal patarkit del to puslapio, kur idejau, gal tikrai neblogai butu uzsakyti tu Sample, nes MAC ir Nordstrom kazkaip sample nemaciau kad pardavinetu, o tokio didziulio kiekio man nereikia.
QUOTE(Bonifacija @ 2008 08 04, 11:30)
tai as kaip supratau, jie siuncia ir international, tik i Brazilija ne. As galeciau nupirkti, tik idomu, ar ten originalas
Jei sakysit,brukstelkit i AZ -prisidesiu.
QUOTE(Bonifacija @ 2008 08 04, 13:40)
na mano oda greit idega, esu tamsesne tokia. Galiu tau foto gal pasiust, bo nelabai as gaudaus, kokios spalvos ta mano oda
ir gal patarkit del to puslapio, kur idejau, gal tikrai neblogai butu uzsakyti tu Sample, nes MAC ir Nordstrom kazkaip sample nemaciau kad pardavinetu, o tokio didziulio kiekio man nereikia.
kiek atsimenu, tai į rudumą tada reiktų NC, nes odai į ružavumą skirti NW numeriai ar tamsi esi? mano sesuo tokia vidutinė, o oda į rudumą, tai naudoja NC20 ir 25
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 08 03, 15:42)
Gal kuri naudojat MAC bronzatą? Ar jis neblizgus ? Lygiai tepasi?
man rodos, kad Johanesburgo kunigaikštytė nusipirkus turi
QUOTE(Baltija @ 2008 08 04, 16:28)
kiek atsimenu, tai į rudumą tada reiktų NC, nes odai į ružavumą skirti NW numeriai ar tamsi esi? mano sesuo tokia vidutinė, o oda į rudumą, tai naudoja NC20 ir 25
o aciu del raidziu paaiskinimo. As jei pvz yra krempudru keturi atspalviai, tai imu 3 (jei ziuret, kad 1 sviesiausias ir paksui tamseja )
o del to puslapio, tai siaip galeciau uzsakyti, tik reikia issiaiskinti, ar jie shipins i lietuva
QUOTE(Bonifacija @ 2008 08 04, 12:30)
tai as kaip supratau, jie siuncia ir international, tik i Brazilija ne. As galeciau nupirkti, tik idomu, ar ten originalas
na as tai nezinau ar ten orginalas
bet jei uzsisakinesit tai as prisidesiu.
QUOTE(Vitulka @ 2008 08 04, 18:03)
man rodos, kad Johanesburgo kunigaikštytė nusipirkus turi
Nea, aš ne bronzantą, o kompaktinę turiu - MAC Mineralize Skinfinish Natural. Labai geras ir natūraliai atrodantis dalykėlis
QUOTE(Bonifacija @ 2008 08 04, 18:15)
o del to puslapio, tai siaip galeciau uzsakyti, tik reikia issiaiskinti, ar jie shipins i lietuva
Na tai jei yra international shipping charges, tai logiska, kad shippina ir international
http://www.thebodyne...m/shipping.html
QUOTE(Bonifacija @ 2008 08 04, 19:15)
Jei siųsitės aš taip pat norėčiau prisidėti