Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

Aš užsisakiau išgirtąją Studio Fix krempudrą ir bronzinę pudrą ,kaip suprantu jos dar nieks nebandė ,tai galėsiu parašyt atsiliepimus kai gausiu.
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 08 04, 10:59)
Aš užsisakiau išgirtąją Studio Fix krempudrą ir bronzinę pudrą ,kaip suprantu jos dar nieks nebandė ,tai galėsiu parašyt atsiliepimus kai gausiu.

o kaip studio fix atspalvi atitaikyt, jei pas mus LT nera MAC verysad.gif
as irgi jos noreciau, nes maniske jau i pabaiga.

ir dar klausimas, ar ta pudra tinkama naudoti kartu su 187 sepeteliu?
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2008 08 04, 12:54)
o kaip studio fix atspalvi atitaikyt, jei pas mus LT nera MAC  verysad.gif
as irgi jos noreciau, nes maniske jau i pabaiga.

ir dar klausimas, ar ta pudra tinkama naudoti kartu su 187 sepeteliu?

žinoma, kad tinkama thumbup.gif

o kokia tavo oda? į geltonumą ir į ružavumą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 08 04, 12:27)
žinoma, kad tinkama  thumbup.gif

o kokia tavo oda? į geltonumą ir į ružavumą? smile.gif

na mano oda greit idega, esu tamsesne tokia. Galiu tau foto gal pasiust, bo nelabai as gaudaus, kokios spalvos ta mano oda blush2.gif biggrin.gif

ir gal patarkit del to puslapio, kur idejau, gal tikrai neblogai butu uzsakyti tu Sample, nes MAC ir Nordstrom kazkaip sample nemaciau kad pardavinetu, o tokio didziulio kiekio man nereikia. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonifacija: 04 rugpjūčio 2008 - 12:41
QUOTE(Bonifacija @ 2008 08 04, 11:30)
tai as kaip supratau, jie siuncia ir international, tik i Brazilija ne. As galeciau nupirkti, tik idomu, ar ten originalas  g.gif

Jei sakysit,brukstelkit i AZ -prisidesiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2008 08 04, 13:40)
na mano oda greit idega, esu tamsesne tokia. Galiu tau foto gal pasiust, bo nelabai as gaudaus, kokios spalvos ta mano oda  blush2.gif  biggrin.gif
ir gal patarkit del to puslapio, kur idejau, gal tikrai neblogai butu uzsakyti tu Sample, nes MAC ir Nordstrom kazkaip sample nemaciau kad pardavinetu, o tokio didziulio kiekio man nereikia.  schmoll.gif

kiek atsimenu, tai į rudumą ax.gif tada reiktų NC, nes odai į ružavumą skirti NW numeriai ax.gif ar tamsi esi? mano sesuo tokia vidutinė, o oda į rudumą, tai naudoja NC20 ir 25 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 08 03, 15:42)
Gal kuri naudojat MAC bronzatą? Ar jis neblizgus ? Lygiai tepasi? biggrin.gif

man rodos, kad Johanesburgo kunigaikštytė nusipirkus turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 08 04, 16:28)
kiek atsimenu, tai į rudumą  ax.gif  tada reiktų NC, nes odai į ružavumą skirti NW numeriai  ax.gif  ar tamsi esi? mano sesuo tokia vidutinė, o oda į rudumą, tai naudoja NC20 ir 25  ax.gif

o aciu del raidziu paaiskinimo. As jei pvz yra krempudru keturi atspalviai, tai imu 3 (jei ziuret, kad 1 sviesiausias ir paksui tamseja lotuliukas.gif )

o del to puslapio, tai siaip galeciau uzsakyti, tik reikia issiaiskinti, ar jie shipins i lietuva g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2008 08 04, 12:30)
tai as kaip supratau, jie siuncia ir international, tik i Brazilija ne. As galeciau nupirkti, tik idomu, ar ten originalas  g.gif

na as tai nezinau ar ten orginalas blush2.gif
bet jei uzsisakinesit tai as prisidesiu.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 08 04, 18:03)
man rodos, kad Johanesburgo kunigaikštytė nusipirkus turi  smile.gif

Nea, aš ne bronzantą, o kompaktinę turiu - MAC Mineralize Skinfinish Natural. Labai geras ir natūraliai atrodantis dalykėlis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2008 08 04, 18:15)
o del to puslapio, tai siaip galeciau uzsakyti, tik reikia issiaiskinti, ar jie shipins i lietuva  g.gif

Na tai jei yra international shipping charges, tai logiska, kad shippina ir international g.gif

http://www.thebodyne...m/shipping.html
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2008 08 04, 19:15)
o del to puslapio, tai siaip galeciau uzsakyti, tik reikia issiaiskinti, ar jie shipins i lietuva  g.gif

Jei siųsitės aš taip pat norėčiau prisidėti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita: 04 rugpjūčio 2008 - 19:43