Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(LT @ 2008 07 31, 13:57)
Susidomėjau M·A·C Duo Fibre Face Brush #187 ir noriu Jūsų atsiliepimų, ar tikrai vertas šitas krempudros šepetėlis? Nes blaškausi tarp šito ir Lancome, nes iš išorės jie skirtingi tai nežinau kuris geresnis?  g.gif
Papildyta:
O sakykit ar čia tas pats 187 krempudros šepetėlis tuose žaliam ir mėlynam rinkinukuose?  ax.gif

šepetėlis tas pats mirksiukas.gif šepetėlis tikrai tikrai vertas, forume yra kažkur ir daugiau atsiliepimų ir tik gerų, aš be jo gyvent negaliu wub.gif
Atsakyti
Apie sepetelius ira atskira tema, labai daug ten visko prirasyta. Manau ten galma rasti bet kokia informacija.
Atsakyti
QUOTE(LT @ 2008 07 31, 13:57)
O sakykit ar čia tas pats 187 krempudros šepetėlis tuose žaliam ir mėlynam rinkinukuose?  ax.gif

ir zaliam, ir melynam biggrin.gif
siandien jau atvaziavo mano 2 rinkinukai, vaziuosiu pasiimt wub.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif Labai atsiprašau kad gal ne toi temoi rašau, bet aš irgi labai noriu to rinkinuko su šepeteliais, tik nežinau kur ieškot pas ką užsakyti, gal galėtumet padėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 07 31, 14:01)
ir zaliam, ir melynam biggrin.gif
siandien jau atvaziavo mano 2 rinkinukai, vaziuosiu pasiimt wub.gif

Lauksiu komentarų, ar tikrai verti dėmesio, ar geriau atskirai pirktis nors ir brangiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LT @ 2008 07 31, 15:25)
Lauksiu komentarų, ar tikrai verti dėmesio, ar geriau atskirai pirktis nors ir brangiau  ax.gif

ok, butinai viska atraportuosiu lotuliukas.gif pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(ANŽELINA @ 2008 07 31, 15:17)
Laba diena smile.gif Labai atsiprašau kad gal ne toi temoi rašau, bet aš irgi labai noriu to rinkinuko su šepeteliais, tik nežinau kur ieškot pas ką užsakyti, gal galėtumet  padėti  4u.gif

aš užsakinėjau pas Kate25 čia. O rinkinukus gali apžiūrėti ir nusipirkti čia mirksiukas.gif
Atsakyti
Baltija didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
jau turiu savo rinkinukus yahoo.gif labai patiko, visi wub.gif wub.gif belieka visus isbandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 07 31, 17:35)
aš užsakinėjau pas Kate25 čia. O rinkinukus gali apžiūrėti ir nusipirkti čia  mirksiukas.gif

Labai aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Man tik įdomu kodėl perkate per tarpininkes. ebėjuj pigiau būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2008 08 01, 20:43)
Man tik įdomu kodėl perkate per tarpininkes. ebėjuj pigiau būtų g.gif

baisu ten pirkt, turbūt 99 proc. fake. Todėl aš geriau sumoku didesnius pinigus ir miegu ramiai hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 01 rugpjūčio 2008 - 19:46