Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(charisma @ 2008 07 19, 10:37)
user posted image
uzsisakiau toki rinkinuka ir dar viena, su kitais sepeteliais ax.gif uoj, laukiu bigsmile.gif  bigsmile.gif

gal kuri pasakysit kuo skirias toks mėlynas , žalias ir raudonas rinkinukas ? blush2.gif kurį vertėtų pirkti labiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šaltute: 26 liepos 2008 - 20:42
QUOTE(šaltute @ 2008 07 26, 21:42)
gal kuri pasakysit kuo skirias toks mėlynas , žalias ir raudonas rinkinukas ? blush2.gif kurį vertėtų pirkti labiau  g.gif

mėlynas ir žalias yra vienodi, skiriasi tik spalvos, o raudonan šepetėliai kitokie mirksiukas.gif man asmeniškai mielesni žalias ir mėlynas, nes juose yra 187 wub.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 07 27, 10:14)
mėlynas ir žalias yra vienodi, skiriasi tik spalvos, o raudonan šepetėliai kitokie  mirksiukas.gif  man asmeniškai mielesni žalias ir mėlynas, nes juose yra 187  wub.gif

o kai turi du rinkinukus tarkim melyna ir raudona arba zalia ir raudona tai isvis super thumbup.gif , galima sakyti turi pagrindinius sepetukus ...... biggrin.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 07 28, 00:02)
o kai turi du rinkinukus tarkim melyna ir raudona arba zalia ir raudona tai isvis super thumbup.gif , galima sakyti turi pagrindinius sepetukus ...... biggrin.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif butent todel ir paemiau 2 rinkinukus smile.gif manau, kad jau kita sav. turesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 07 28, 09:21)
drinks_cheers.gif butent todel ir paemiau 2 rinkinukus smile.gif manau, kad jau kita sav. turesiu mirksiukas.gif

jei nepaslaptis pas ką užsisakėte ? g.gif
Atsakyti
koperuociausi su kuo nors zalio arba melyno rinkinio pirkimui. viena salyga-187 sepetelis mano, visa kita jusu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 07 23, 10:12)
štai čia už 49,50$  smile.gif

o pas ka uzsakinejat?
Jei ne paslaptis 4u.gif
as ir noreciau daug ko is to puslapiuko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2008 07 28, 21:44)
o pas ka uzsakinejat?
Jei ne paslaptis  4u.gif
as ir noreciau daug ko is to puslapiuko  blush2.gif

aš užsakinėjau per Kate25. Bet šiaip žiūriu kas greičiau darys užsakymą, pas tą ir perku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2008 07 28, 21:44)
o pas ka uzsakinejat?
Jei ne paslaptis  4u.gif
as ir noreciau daug ko is to puslapiuko  blush2.gif

ko gero visos tarpininkes is ten perka, tik paziurek, kuri greiciausia mirksiukas.gif
Atsakyti
Patarkit pas ka uzsisakyti, bijau kad neapgautu 4u.gif
Iskar dekoju 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2008 07 30, 19:49)
Patarkit pas ka uzsisakyti, bijau kad neapgautu  4u.gif
Iskar dekoju  4u.gif  4u.gif

nebijok, neapgaus nei viena 4u.gif
tik reik apsižiūrėt, kuri greičiausiai darys užsakymą iš nordstrom 4u.gif
Atsakyti
Susidomėjau M·A·C Duo Fibre Face Brush #187 ir noriu Jūsų atsiliepimų, ar tikrai vertas šitas krempudros šepetėlis? Nes blaškausi tarp šito ir Lancome, nes iš išorės jie skirtingi tai nežinau kuris geresnis? g.gif

user posted image

O Lancome Foundation - Brush #2 atrodo taip:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Baltija @ 2008 07 27, 09:14)
mėlynas ir žalias yra vienodi, skiriasi tik spalvos, o raudonan šepetėliai kitokie  mirksiukas.gif  man asmeniškai mielesni žalias ir mėlynas, nes juose yra 187  wub.gif

O sakykit ar čia tas pats 187 krempudros šepetėlis tuose žaliam ir mėlynam rinkinukuose? ax.gif
Atsakyti