Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(Eveliina @ 2008 06 24, 22:54)
Man idomu gal kas bandet MAC lupdazius, kazin ar nesausina lupu? blush2.gif  gal kas isbandet, pasidalinkit ispudziais 4u.gif

Man ne patiko...turejau kelis, dar vienas liko, nepirksiu daugiau. Juos visada jauciau ant lupu, koskokie sunkus...net nezinau keip paaiskint. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 06 24, 21:54)
Man idomu gal kas bandet MAC lupdazius, kazin ar nesausina lupu? blush2.gif  gal kas isbandet, pasidalinkit ispudziais 4u.gif

Man lustre nesausina - atvirksciai thumbup.gif

QUOTE(v-i-k-a @ 2008 06 24, 22:39)
Man ne patiko...turejau kelis, dar vienas liko, nepirksiu daugiau. Juos visada jauciau ant lupu, koskokie sunkus...net nezinau keip paaiskint.  doh.gif

Vat man ir idomu - tas, kuri gavau is taves yra tikrai "sunkokas", o maniskis pirktas Barselonoj visiskai lengvutis, kreminis toks wub.gif Mastau, gal cia nuo ju tipo priklauso? g.gif Maniskis kreminis yra Lustre, o taviskis Velvet g.gif Galim sia savaite tiktis, saviski tau duociau pabandyt, tikrai skiriasi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 24 birželio 2008 - 22:46
QUOTE(F_A @ 2008 06 24, 23:46)
Man lustre nesausina - atvirksciai thumbup.gif
Vat man ir idomu - tas, kuri gavau is taves yra tikrai "sunkokas", o maniskis pirktas Barselonoj visiskai lengvutis, kreminis toks wub.gif M

As irgi turiu, tai mano taip pat fainas, lengvas bigsmile.gif Mano Fafi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 24 birželio 2008 - 22:50
QUOTE(Ferrari @ 2008 06 23, 13:16)
Na MAC maniakės, ar kuri nors apžiūrėjot ką ten parduoda  bigsmile.gif
Man tai kažkaip keista, kad MAC parduoda kažkokioj kirpykloj ar pan.
Spėju, kad MAC nieko nežino, apie tai, kad Lietuvoj imta prekiauti jų kosmetika, nes tokiems "brandams" nebūdingas toks įėjimas į rinką.
Nors tai tik mano spėlionės, bet jei tai tiesa, nežinia kur pirktos tos prekės  unsure.gif

Prisipirko ryskiai motereles kazkokioj parduotuvej uzsienyje MAC'u sio bei to ir perpardavineja uzdejusios (mano paskaiciavimais) 10-15 proc. antkaini. Tai reiskia, kad pvz kokiam Strasbure ar Londone MAC butike viskas yra 10-15 proc. pigiau. Tiek ir ziniu...O vaizdelis tam "grozio salone" tikrai nekoks, kai MAC'ai "numesti" salia kazkokiu pavieniu Shiseido gaminiu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 06 24, 22:48)
As irgi turiu, tai mano taip pat fainas, lengvas  bigsmile.gif Mano Fafi.

na mistika kazkokia huh.gif
Atsakyti
Gal skiriasi ju savybes

AMPLIFIED CRÈME (A): Ultra-creamy. Quietly shiny. Colour-packed! Hi-res: hi-impact.
FROST (F): Excellent colour payoff with medium to high frosted shimmer-and-shine finish.
GLAZE (G): Low-colour impact with sheen-style finish. Glazes the lips, makes them shine!
LIP TREATMENT (LT): Colour-free. Texture-free. Provides natural, healthy-looking lips.
LUSTRE (L): Demi-sheer with wet-look lustre finish. Very slick. Makes lips look soft, smooth, ultra-moist.
MATTE (M): Pigment rich with intense colour pay-off. No-shine, all matte finish.
SATIN (S): Colour-rich. Soft satin, semi-matte finish. Conditions while adding intense colour.
http://shop.nordstro...7...2383809&P=1
varvinu seile ant pretty please (L) ir blankety (A) atspalviu, kazin jie kazkiek pablyskina lupas? blush2.gif Patarkit, cia matau daug ismananciu yra bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 24 birželio 2008 - 23:05
Bet F_A tas ir reikalas kad tas kuris pas tave , jis ne vienintelis MAC lupdazis kuri turejau...kelis atidaviau, ir dar viena turiu (temoje lupu blizgesiai nufotkintas), bet jie visi man nepatiko. Ok. manau greit pasimatisim tei atsinesk savaji noriu isbandyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 06 24, 23:07)
Bet F_A tas ir reikalas kad tas kuris pas tave , jis ne vienintelis MAC lupdazis kuri turejau...kelis atidaviau, ir dar viena turiu (temoje lupu blizgesiai nufotkintas), bet jie visi man nepatiko. Ok. manau greit pasimatisim tei atsinesk savaji noriu isbandyti. mirksiukas.gif

Na sia savaite iki pat penktadienio velyvo vakaro as karaliauju namie viena, prasom i svecius 4u.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Eveliina @ 2008 06 24, 23:02)
Gal skiriasi ju savybes

as irgi taip galvoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 06 25, 00:11)
Na sia savaite iki pat penktadienio velyvo vakaro as karaliauju namie viena, prasom i svecius 4u.gif  biggrin.gif

Aciu butinai atvazuosiu, ir paimsiu nauju dalikeliu is MAC, kuriu dar nematei. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 06 24, 23:17)
Aciu butinai atvazuosiu, ir paimsiu nauju dalikeliu is MAC, kuriu  dar nematei. bigsmile.gif

Super!!!!!!!!! bigsmile.gif
Atsakyti
Manęs aišku nepalauksit ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 06 24, 23:29)
Manęs aišku nepalauksit   ph34r.gif

o kada tu vln busi? rolleyes.gif jei si karta negalesi, nieko tokio mirksiukas.gif savaites gale turesiu daug naujos kosmetikos (MAC, Shu uemura ir Bobbi Brown), galesim vel tiktis ax.gif
Atsakyti
Labai įdomu būtų apžiūrėti tavo naujuosius pirkinukus, ypač tuos MAC šėšėliukus, liepos 7 namuose, nuo 8 galim pradėti tiktis ax.gif
Atsakyti