Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(F_A @ 2008 06 21, 00:44)

Nagi prasom papasakot daugiau bigsmile.gif Jie matiniai? g.gif Ryskiai dengias?

Ta zalia ir pilka tei jos blizgancios, ipac zalia, o tos sviesios dvi tei matines. Dazo ryskiai, ipac blizgancios. Kada kita kart susitiksim, pasiimsiu su savim, parodisiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 06 21, 07:00)
o as vakar su ta pudra pravaiksciojau visa diena ir blizget vos vos nosis pradejo i dienos gala. paprastai blizget ima po valandos su kitom pudrom biggrin.gif

jei ne paslaptis kiek uz ja mokejai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 06 21, 18:17)
jei ne paslaptis kiek uz ja mokejai? smile.gif

taigis rašė, kad 124 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 06 21, 19:11)
taigis rašė, kad 124 lt  smile.gif

nepastebejau blush2.gif
Atsakyti
Na MAC maniakės, ar kuri nors apžiūrėjot ką ten parduoda bigsmile.gif
Man tai kažkaip keista, kad MAC parduoda kažkokioj kirpykloj ar pan.
Spėju, kad MAC nieko nežino, apie tai, kad Lietuvoj imta prekiauti jų kosmetika, nes tokiems "brandams" nebūdingas toks įėjimas į rinką.
Nors tai tik mano spėlionės, bet jei tai tiesa, nežinia kur pirktos tos prekės unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 23 birželio 2008 - 13:17
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 06 19, 19:41)
fluidas.prasiau pasiulyt kazka misriai odai, sake sita superine.
user posted image

drinks_cheers.gif superinė pudra.Man draugė dovanų parvežė, tai lb lb patiko ir tiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 06 23, 14:16)
Na MAC maniakės, ar kuri nors apžiūrėjot ką ten parduoda  bigsmile.gif
Man tai kažkaip keista, kad MAC parduoda kažkokioj kirpykloj ar pan.
Spėju, kad MAC nieko nežino, apie tai, kad Lietuvoj imta prekiauti jų kosmetika, nes tokiems "brandams" nebūdingas toks įėjimas į rinką.
Nors tai tik mano spėlionės, bet jei tai tiesa, nežinia kur pirktos tos prekės  unsure.gif

As ten buvau smile.gif Parduoda pudras,seselius,lupdazius,sepetuku daug nemaciau,tik keleta. Ten ne stendas o siaip paprasta stikline vitrina. Kviecia i 1.5 valandos " MAC grozio pamokeles" su salyga jei kazka pirksi tenais smile.gif Mineraline pudra Mineralizing skysta 129 lt,blizgiai berods 69 lt..
Atsakyti
gal galite patarti kadangi noriu atsisiusti sia jusu isgirtaja pudryte bet bijau su numeriuku nepatailyti... na pvz is Chanel naudoju 30arba 40nr..., is dioro 300 turejau, tai koki mazdauk reiktu imti? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 06 23, 18:53)
gal galite patarti kadangi noriu atsisiusti sia jusu isgirtaja pudryte bet bijau su numeriuku nepatailyti... na pvz is Chanel naudoju 30arba 40nr..., is dioro 300 turejau, tai koki mazdauk reiktu imti? aciu 4u.gif

kreminių pudrų temoj paskutiniuosiuose puslapiuose ESLAUDA su Johanesburgo kunigaištyte kaip tik apie tai rašė 4u.gif
Atsakyti
Tokia situacija su tom MAC pamokelem Alondz salone-yra rezervuotas laikas 27d. penktadieni 14 val. Laukiama kompanija is 3 mergaiciu,pamokele 1.5 val su MAC kosmetika,jei atsiras norinciu-prasom! Salygos: 1.Ateit visai be makijazo 2.Atsinest su savim savo naudojima make up 3.Pamokele nemokama, jei pirksit MAC kosmetika. (nors po 1 daikta 1 asmuo)
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 06 23, 19:02)
kreminių pudrų temoj paskutiniuosiuose puslapiuose ESLAUDA su Johanesburgo kunigaištyte kaip tik apie tai rašė  4u.gif

aciu reiks pasiziurineti 4u.gif
Atsakyti
Man idomu gal kas bandet MAC lupdazius, kazin ar nesausina lupu? blush2.gif gal kas isbandet, pasidalinkit ispudziais 4u.gif
Atsakyti