Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(B.Brigitte @ 2008 06 19, 20:02)
tai o kam siustis? g.gif
nusipirkau siandien mac krempudra rolleyes.gif labai superiniskai ant veido atrodo

Kurią krempudrą ėmei? Bet kaina tai vos ne dvigubai nei Duty free doh.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 19 birželio 2008 - 19:39
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 06 19, 21:37)
Vilniuje? Flagmane? Mac? blink.gif Pirma kart girdziu...niu geras. Rytoi butinai nuvazuosiu paziureti...Aciu kad pasakei. O kodel niekas kitas dar apie tei nerase? Juk ne sen gi atidare?

nu prasom biggrin.gif atsidare tai turbut kad ne siandien, bet kiek supratau MAC'a atsiveze siom dienom, maciau prekiu dar dezese sukrauta, o kai klausiau kainos sake kad dar nezino, paziures kompe. i vitrina prie manes deliojo beje
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2008 06 19, 21:39)
Kurią krempudrą ėmei? Bet kaina tai vos ne dvigubai nei Duty free doh.gif:

fluidas.prasiau pasiulyt kazka misriai odai, sake sita superine.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 19 birželio 2008 - 19:42
Jiega, o kokias prekes matei, labai idomu ka jie ten tures. O as keip tik noriu parodyti kokius seseliukus turiu. Spalvos labai fainutes.
user posted image
Atsakyti
seseliu, pudru - tiek kreminiu tiek biriu, tusu, blizgesiu..nu nemazai ko. as susikoncetravus i pudra buvau tai labai ten prisikisus nenagrinejau, bet pasirinkimas tikrai yra smile.gif

aha taviskiu spalvos geros rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 19 birželio 2008 - 19:59
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 06 19, 20:41)
nu prasom biggrin.gif atsidare tai turbut kad ne siandien, bet kiek supratau MAC'a atsiveze siom dienom, maciau prekiu dar dezese sukrauta, o kai klausiau kainos sake kad dar nezino, paziures kompe. i vitrina prie manes deliojo beje
Papildyta:
user posted image

drinks_cheers.gif ta apti ir mano numylėtinė. Čia Studio Fix'as ane?
katra spalva?
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 06 19, 20:49)
Jiega, o kokias prekes matei, labai idomu ka jie ten tures. O as keip tik noriu parodyti kokius seseliukus turiu. Spalvos labai fainutes.
user posted image

Vika, kokios spalvos tavo akys? ot ir klausimas iskilo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 06 19, 21:26)
Vika, kokios spalvos tavo akys? ot ir klausimas iskilo blush2.gif

Zalsvai rudos...sakiciau tokios spalvos keip tabakas cigaretese... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 06 19, 21:28)
Zalsvai rudos...sakiciau tokios spalvos keip tabakas cigaretese... biggrin.gif

A vot ir pagalvojau, kad žalios gali būt ax.gif maniškės žalios ir panašios spalvos limpa man biggrin.gif
Reisk mažu susimąstyt g.gif:
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 06 19, 22:11)
drinks_cheers.gif ta apti ir mano numylėtinė. Čia Studio Fix'as ane?
katra spalva?

aha. studio fix fluid
o spalva NC30
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 06 19, 21:52)
seseliu, pudru - tiek kreminiu tiek biriu, tusu, blizgesiu..nu nemazai ko. as susikoncetravus i pudra buvau tai labai ten prisikisus nenagrinejau, bet pasirinkimas tikrai yra smile.gif

aha taviskiu spalvos geros rolleyes.gif

Na iš bėdos galima nusipirkt ir LT thumbup.gif ,bet aš siunčiuosi į priekį,tai moku už pudrą 70lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 06 19, 19:41)
Papildyta:
user posted image

Nugi idomu, kas ten MAc'u i LT uzveze bigsmile.gif
O sita pudryte mano misriai odai kiek nublizga blush2.gif

QUOTE(v-i-k-a @ 2008 06 19, 19:49)
user posted image

Nagi prasom papasakot daugiau bigsmile.gif Jie matiniai? g.gif Ryskiai dengias?
Atsakyti
o as vakar su ta pudra pravaiksciojau visa diena ir blizget vos vos nosis pradejo i dienos gala. paprastai blizget ima po valandos su kitom pudrom biggrin.gif
Atsakyti