Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

laukiu parkeliaujant juodo seselio Carbon
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 06 14, 23:23)
laukiu parkeliaujant juodo seselio Carbon

Geras daiktas. Kur pirkai?
Atsakyti
Reikėtų patarimo iš tų, kurios naudoja kokias nors MAC kremines pudrytes. Kokius numerius naudojat? Kai perki internetu, labai baisu nepataikyt ar nusipirkt kokį labai rūūūūūžavą atspalvį lotuliukas.gif Aš vidutiniškos odytės, naudoju Chanel 50 arba 40 numerius. Patinka atspalviai į geltonumą. Jei atsiras, kas padėtų, būsiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2008 06 15, 14:38)
Reikėtų patarimo iš tų, kurios naudoja kokias nors MAC kremines pudrytes. Kokius numerius naudojat? Kai perki internetu, labai baisu nepataikyt ar nusipirkt kokį labai rūūūūūžavą atspalvį  lotuliukas.gif  Aš vidutiniškos odytės, naudoju Chanel 50 arba 40 numerius. Patinka atspalviai į geltonumą. Jei atsiras, kas padėtų, būsiu labai dėkinga  4u.gif

Sveika,
Mano oda irgi į gelsvumą, net geltonoka sakyčiau lotuliukas.gif Ir pakankamai įdegusi, na ne kaip rūkyta višta, bet saulės mačiusi, tai naudoju iš Studio Fix NC 40 spalvą. Kol kas geriau atsitaikius spalvos nesu iš niekur ax.gif

http://www.maccosmet...UCT_ID=PROD9799
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 06 15, 14:59)
Sveika,
Mano oda irgi į gelsvumą, net geltonoka sakyčiau  lotuliukas.gif Ir pakankamai įdegusi, na ne kaip rūkyta višta, bet saulės mačiusi, tai naudoju iš Studio Fix NC 40 spalvą. Kol kas geriau atsitaikius spalvos nesu iš niekur ax.gif

Aciu, Jadzka, už patarimą. Buvau sumąsčius, gal visai su NC 30 išsiversčiau, bet reikės apsvarstyti ir šį variantą mirksiukas.gif
Atsakyti
kreminių pudrų temoj pasisakiau apie MAC, nes ten iš pradžių "užėjau" ax.gif
Atsakyti
tai o kam siustis? g.gif
nusipirkau siandien mac krempudra rolleyes.gif labai superiniskai ant veido atrodo
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 06 19, 20:02)
tai o kam siustis? g.gif
nusipirkau siandien mac krempudra rolleyes.gif labai superiniskai ant veido atrodo

o tai bene lietuvoj jau atsirado? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 19 birželio 2008 - 19:06
QUOTE(Eveliina @ 2008 06 19, 21:04)
o tai bene lietuvoj jau atsirado?  bigsmile.gif

nu taaaip rolleyes.gif blizgi dar viena pasakiskos spalvos nusiziurejau ir seseliai gerai atrodo
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 06 19, 20:05)
nu taaaip rolleyes.gif blizgi dar viena pasakiskos spalvos nusiziurejau ir seseliai gerai atrodo

bigsmile.gif o kokioj parduotuvej yra pirkti? ir kokios kainos mazdaug? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 06 19, 21:06)
bigsmile.gif o kokioj parduotuvej yra pirkti? ir kokios kainos mazdaug?  bigsmile.gif

bet cia veiksmas vilniuj biggrin.gif grozio salone Alondž, flagmane randasi, 3 aukste. ten visa stikline vitrina MAC'o prikrauta
del kitu priemoniu kainu nzn, as pirkau pudra tik, tai 124 Lt
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 06 19, 20:10)
bet cia veiksmas vilniuj biggrin.gif grozio salone Alondž, flagmane randasi, 3 aukste. ten visa stikline vitrina MAC'o prikrauta
del kitu priemoniu kainu nzn, as pirkau pudra tik, tai 124 Lt

Vilniuje? Flagmane? Mac? blink.gif Pirma kart girdziu...niu geras. Rytoi butinai nuvazuosiu paziureti...Aciu kad pasakei. O kodel niekas kitas dar apie tei nerase? Juk ne sen gi atidare?
Atsakyti