laukiu parkeliaujant juodo seselio Carbon
QUOTE(Tiffany @ 2008 06 14, 23:23)
laukiu parkeliaujant juodo seselio Carbon
Geras daiktas. Kur pirkai?
Reikėtų patarimo iš tų, kurios naudoja kokias nors MAC kremines pudrytes. Kokius numerius naudojat? Kai perki internetu, labai baisu nepataikyt ar nusipirkt kokį labai rūūūūūžavą atspalvį Aš vidutiniškos odytės, naudoju Chanel 50 arba 40 numerius. Patinka atspalviai į geltonumą. Jei atsiras, kas padėtų, būsiu labai dėkinga
QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2008 06 15, 14:38)
Reikėtų patarimo iš tų, kurios naudoja kokias nors MAC kremines pudrytes. Kokius numerius naudojat? Kai perki internetu, labai baisu nepataikyt ar nusipirkt kokį labai rūūūūūžavą atspalvį Aš vidutiniškos odytės, naudoju Chanel 50 arba 40 numerius. Patinka atspalviai į geltonumą. Jei atsiras, kas padėtų, būsiu labai dėkinga
Sveika,
Mano oda irgi į gelsvumą, net geltonoka sakyčiau Ir pakankamai įdegusi, na ne kaip rūkyta višta, bet saulės mačiusi, tai naudoju iš Studio Fix NC 40 spalvą. Kol kas geriau atsitaikius spalvos nesu iš niekur
http://www.maccosmet...UCT_ID=PROD9799
QUOTE(jadzka @ 2008 06 15, 14:59)
Sveika,
Mano oda irgi į gelsvumą, net geltonoka sakyčiau Ir pakankamai įdegusi, na ne kaip rūkyta višta, bet saulės mačiusi, tai naudoju iš Studio Fix NC 40 spalvą. Kol kas geriau atsitaikius spalvos nesu iš niekur
Aciu, Jadzka, už patarimą. Buvau sumąsčius, gal visai su NC 30 išsiversčiau, bet reikės apsvarstyti ir šį variantą
kreminių pudrų temoj pasisakiau apie MAC, nes ten iš pradžių "užėjau"
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 06 19, 20:02)
tai o kam siustis?
nusipirkau siandien mac krempudra labai superiniskai ant veido atrodo
nusipirkau siandien mac krempudra labai superiniskai ant veido atrodo
o tai bene lietuvoj jau atsirado?
QUOTE(Eveliina @ 2008 06 19, 21:04)
o tai bene lietuvoj jau atsirado?
nu taaaip blizgi dar viena pasakiskos spalvos nusiziurejau ir seseliai gerai atrodo
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 06 19, 20:05)
nu taaaip blizgi dar viena pasakiskos spalvos nusiziurejau ir seseliai gerai atrodo
o kokioj parduotuvej yra pirkti? ir kokios kainos mazdaug?
QUOTE(Eveliina @ 2008 06 19, 21:06)
o kokioj parduotuvej yra pirkti? ir kokios kainos mazdaug?
bet cia veiksmas vilniuj grozio salone Alondž, flagmane randasi, 3 aukste. ten visa stikline vitrina MAC'o prikrauta
del kitu priemoniu kainu nzn, as pirkau pudra tik, tai 124 Lt
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 06 19, 20:10)
bet cia veiksmas vilniuj grozio salone Alondž, flagmane randasi, 3 aukste. ten visa stikline vitrina MAC'o prikrauta
Vilniuje? Flagmane? Mac? Pirma kart girdziu...niu geras. Rytoi butinai nuvazuosiu paziureti...Aciu kad pasakei. O kodel niekas kitas dar apie tei nerase? Juk ne sen gi atidare?