Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

Tei aisku gali is visu manau vienas kitas krenta.
Atsakyti
Gavau šiandien M.A.C šėšėlių paletę. Šiek tiek jau pabandžiau pasiteplioti. na ką galiu pasakyti - gėris wub.gif wub.gif
user posted image

Atsakyti
Spalvites tei pasakiskos wub.gif . Sveikinu! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 04 15, 18:59)
Gavau šiandien M.A.C šėšėlių paletę. Šiek tiek jau pabandžiau pasiteplioti. na ką galiu pasakyti - gėris  wub.gif  wub.gif
user posted image

O kaip jūs perkat šituos mac'us? Per SM tarpininkus ar ebay?
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2008 04 16, 17:25)
O kaip jūs perkat šituos mac'us? Per SM tarpininkus ar ebay?

aš ebay perku 4u.gif
Atsakyti
O aš šiandien paletę nusipirkau su keturiomis spalvytės. Laiminga nerealiai wub.gif . Taipogi #239 šepetuką. Jau sėdžiu išsitepliojus su juodu šėšėliu lotuliukas.gif bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(innuendo @ 2008 04 20, 20:26)
Taipogi #239 šepetuką.

kam jis skirtas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(innuendo @ 2008 04 20, 20:26)
O aš šiandien paletę nusipirkau su keturiomis spalvytės. Laiminga nerealiai  wub.gif . Taipogi #239 šepetuką. Jau sėdžiu išsitepliojus su juodu šėšėliu  lotuliukas.gif  bigsmile.gif .

239 mano milimiausias sepetukas is MACo. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 04 20, 20:50)
kam jis skirtas? 4u.gif

Padengti šėšėlius ant voko smile.gif .

QUOTE(v-i-k-a @ 2008 04 20, 20:55)
239 mano milimiausias sepetukas is MACo. wub.gif

Iš pirmo jis man didokas pasirodė, bet pabandžius- super wub.gif .

Pas mus parduotuvėj taip šepetėliai sumaišyti schmoll.gif . Pagal pavyzdį pas juos 239 yra 249 lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(innuendo @ 2008 04 20, 23:20)
Padengti šėšėlius ant voko  smile.gif .
Iš pirmo jis man didokas pasirodė, bet pabandžius- super  wub.gif .

Pas mus parduotuvėj taip šepetėliai sumaišyti  schmoll.gif . Pagal pavyzdį pas juos 239 yra 249  lotuliukas.gif .

Nu nieko sau blink.gif , cia gi visai skirtingi sepeteliai.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 04 20, 22:04)
Nu nieko sau  blink.gif  , cia gi visai skirtingi sepeteliai.

Tai aš stovėjau prie to stendo ir tokia "čia ne 239" lotuliukas.gif . Reiks man eit į M.A.C'us dirbt bigsmile.gif . Tvarka bus! lotuliukas.gif
217 irgi sumaišytas su 225 doh.gif . Tai preitą kartą vos nenusipirkau aš jo, tik prie kasos priėjus ir pasakius, kad noriu 217 tikrąjį gavau doh.gif . Ir tai vyksta oficialiame M.A.C department store lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(innuendo @ 2008 04 21, 00:16)
Tai aš stovėjau prie to stendo ir tokia "čia ne 239"  lotuliukas.gif . Reiks man eit į M.A.C'us dirbt  bigsmile.gif . Tvarka bus!  lotuliukas.gif
217 irgi sumaišytas su 225  doh.gif . Tai preitą kartą vos nenusipirkau aš jo, tik prie kasos priėjus ir pasakius, kad noriu 217 tikrąjį gavau  doh.gif . Ir tai vyksta oficialiame M.A.C department store  lotuliukas.gif .

Nu siaubas, tikra geda, as toki baeri pirma kart girdziu... blink.gif
Atsakyti