dabar bebijosim visos ką nors iš MAC pirkti
O dabar paziurekit kiek parasita gramu, o cia noroda is MAC oficialaus saito.
http://www.maccosmet...CT_ID=PROD70829
http://www.maccosmet...CT_ID=PROD70829
MAC turejau blizgesiuka lupom- nepatiko (gal per gaud perlamutrinis buvo+ truko blizguciu) .Taip pat pudra- bet per gelsvas atspalvis buvo .
Va o Mac makiazo pagrindas- Labai paskaistina veiduka
Va o Mac makiazo pagrindas- Labai paskaistina veiduka
Aš tokius skaistalus nusižiūrėjau. Spalvytė . Ypač vasarai. Reiks nueit į parduotuvę patikrint, kaip ant veiduko atrodo .
Ir dar žiūriu spalvytes paletei. Vieną spalvą žinau- carbon, nes noriu smokey eyes vakarais išeinant kartais pasidaryti, o va kitos spalvos tai . Noriu visų .
Ir dar žiūriu spalvytes paletei. Vieną spalvą žinau- carbon, nes noriu smokey eyes vakarais išeinant kartais pasidaryti, o va kitos spalvos tai . Noriu visų .
O is kur galima nusipirkti originalios MAC kosmetikos?
o www.maccosmetics.com neparduoda kosmetikos internetu? ar tik man nepavyksta ten to rasti?
QUOTE(masumi @ 2008 04 06, 23:42)
o www.maccosmetics.com neparduoda kosmetikos internetu? ar tik man nepavyksta ten to rasti?
Parduoda, prasom MAC
tik nesiuncia i Lietuva
Velnias Reikia kraustytis is Lietuvos
QUOTE(masumi @ 2008 04 07, 13:37)
Velnias Reikia kraustytis is Lietuvos
verta paieskoti ebay aukcionuose
kažko pritilo MAC gerbėjos
turiu klausimą - ar gali iš MAC šepetėlio dažantis išslinkti plaukeliai, na ne krūvom bet vienas kitas retkarčiais
ar čia jau ,,pufelis" tada
turiu klausimą - ar gali iš MAC šepetėlio dažantis išslinkti plaukeliai, na ne krūvom bet vienas kitas retkarčiais
QUOTE(lidusia @ 2008 04 12, 23:35)
kažko pritilo MAC gerbėjos
Gali vienas kitas...man net iš Dioro keli nukrito