Tei iseina kad su veidrodeliu netikras. As turiu viena toki seseliuka. Zinau 100% kad originalas nes pirktas MAC parduotuveje. Nuejau vakar apziureti savo, galvoju gal ir pas mane su veidrodeliu, o as nieko nezinojau. Neradus net truputi nusiminiau. Poto isnarsiau visa neta ir ten neredau su veidrodziu. Nu blin, galvoju, o cia pasirodo padirbtas. Aciu kad idejot tokias nuotraukas, iskart viskas aisku.
tai ta mergaite, kuri puole pardavineti savo MAC seselius is "Kanados", turi fake
pardavinėja forumietė apgamele. sako kad originalūs, o pagal nuotrauką tai tikrai padielka.
Papildyta:
Sita palete padielka.
Papildyta:
QUOTE(Eveliina @ 2008 03 06, 23:07)
Sita palete padielka.
QUOTE(Ferrari @ 2008 03 27, 22:12)
Aiškumas
O šita didelė paletė tai tikrai panašu, kad fake ir sakyčiau labai pastas fake
O šita didelė paletė tai tikrai panašu, kad fake ir sakyčiau labai pastas fake
gerai, kad nepirkau, nes jau buvau pakabinusi dantis
QUOTE(Tiffany @ 2008 03 27, 22:04)
gerai, kad nepirkau, nes jau buvau pakabinusi dantis
Taigi tokių palečių M.A.C net negamina. Na bent jau man neteko matyti jokių panašių Ltd palečių
Ha, tei as jums pasakisiu daugiau, ryte ijumgiu kompa ir matau tik atsiradusi skelbima kad parduodu Mac seselius 20 vnt. kaina 20 lt uz vnt. Pagalvojau kad reikia imti nes tikrai pigiai, parasiau kad atvazuotu pas mane namo, nes pati negaliu sedziu su lelium. Jai originalas ir spalvos geros, pirksiu. Ji lik ir sutiko, tik po keliu valandu parase kad tipo daug norinciu tei kaina pakeliau iki 30lt uz vnt. Nu tada as atsisakiau. O poto jau vakare pamaciau skelbima kad netikri.
QUOTE(caramell @ 2008 03 27, 22:09)
pardavinėja forumietė apgamele. sako kad originalūs, o pagal nuotrauką tai tikrai padielka.
Papildyta:
Sita palete padielka.
Papildyta:
Sita palete padielka.
is kur tu istraukei, kad as sia palete parduodu?
tokios net neturiu ir foto tokiu net nedejau
QUOTE(apgamele @ 2008 03 28, 11:34)
Ne apie paletę ten kalba ėjo, o apie šėšėlius su veidrodėliu kitoj pusėj
QUOTE(apgamele @ 2008 03 28, 12:34)
cia kalbejo apie tavo seseliukus po 1, o palete tai ne tavo
Nueik puslapiu atgal, ten viskas paaikinta. Nors tiesa sakant, vakar visa vakara as apie padelkas galvojau. As suprantu kada firma daro neorigonala tik panasu daikta, pakeisdama sakisim reide pavadinime . Tei ten viskas aisku. Bet buna firmos kurios savo neoriginalia preke isduoda uz originala, tada jie padirbineja 100 %, ta prasme labai sunku rasti nesutapimus. Daugelis vartotoju teip ir nesuzino kad cia ne originalas. Situo atveje man truputi nesueina galai. Jai firma gamina podelkas ir isduoda uz originala, tei kokio velnio ji ikiso ta veidrodi pagal kuri teip lengvai galima atspeti kad cia neorogonalas.