QUOTE(Ferrari @ 2008 03 18, 18:24)
ESLAUDA, kaip tau M.A.C skaistalai palyginti su kitų firmų kurie labiausiai patinka (čia gal reikėtų klausti skaistalų temoj, bet nieko )
Man patinka Mac skaistalai - svelniai patepus, jie atrodo labai svelniai, o norint isgaut intensyvesne spalva - tik brukstelt kelis kartus ir jie jau ryskus. Dengiasi labai tolygiai ir puikiai issilaiko. Lyginant su kitais pvz. Chenelio ar YSL - man jie niekuom nenusileidzia. MAC skaistalu daugybe spalvu - todel svarbiausia atsirinkti tinkamus - blizgius ar matinius
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 03 18, 18:38)
As kazkokia varna visai nepagalvojau apie You Tube, vyras ir vyresnisis sunus visalaika ten dingsta, o man i galva net neatejo kad ten gali buti tokie idomus dalikai. Aciu ESLAUDA.
As ten irgi dingstu Ner uz ka
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 03 18, 17:29)
Paziurekit ir parasikit jai nesunku, idomu
Pažiūrėjau
Mineralize Skinfinish - Medium. Kad kažko man jis ant medium netempia
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 03 19, 10:16)
Margaites, man, kazkokia nesamone, neatidaro MAC puslapio jau kelias dienas, tarsi jie man baikota paskelbe . O per google iseina. Nesuprantu, ar cia mano kompas streikoja, ar netas. Ar visos gali ieiti i MAC saita tesiogiai?
as tai galiu
As yrgi negaliu ir jau senokai man taip nebent tik per Google
QUOTE(dolcegitka @ 2008 03 19, 11:57)
As yrgi negaliu ir jau senokai man taip nebent tik per Google
cis biski ne i tema bet gal nesupyksite Turbut merginos naudojant neta zebra-teo ..... pats blogiausias netas bandykite disconnect modema ir vel paskui ijungti gal suveiks nes zebras pakinba , arba kabeli is kompo isiungti ir vel ijungti. Man Mac puslapis irgi is darbo neatsidare ilgai ir nobodziai, nes teo darbe yra tai buna problemu su juo
QUOTE(rozyte255 @ 2008 03 19, 13:38)
cis biski ne i tema bet gal nesupyksite Turbut merginos naudojant neta zebra-teo .....
man irgi kartais neatidaro, bet manau su internetu tiekeju cia nieko bendra nera !
o jei jau atejau tai pasisakysiu ,turiu pudryte STUDIO MAC TECH tai sventems ir svarbioms progoms nepakeiciamas dalykas, labai gerai maskuoja, issilaiko visa diena, dienos begyje nepradeda blizgeti, labai graziai atrodo nuotraukose!
naudociau ir kiekviena diena, nes labai kemsa poras ir isberia jau po poros dienu turiu nr. NC 30 ziema kiek per tamsus , bet vasara tiko puikiai !
QUOTE(pepė @ 2008 03 19, 16:07)
mergaites,koki parekomenduptumet sepeteli biriai pudrai?
nenusimanau koks geriau:plokscias ar apvalus...
nenusimanau koks geriau:plokscias ar apvalus...
Man asmeniskai apvali, man atrodo kad ji didesne ta prasme seriuku daugiau. Nors cia jau spresti jums. o gal jums buspotogesne plokscia.