Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

As kazkokia varna visai nepagalvojau apie You Tube, vyras ir vyresnisis sunus visalaika ten dingsta, o man i galva net neatejo kad ten gali buti tokie idomus dalikai. Aciu ESLAUDA.
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 03 18, 18:24)
ESLAUDA, kaip tau M.A.C skaistalai palyginti su kitų firmų kurie labiausiai patinka  ax.gif (čia gal reikėtų klausti skaistalų temoj, bet nieko  ax.gif )

Man patinka Mac skaistalai - svelniai patepus, jie atrodo labai svelniai, o norint isgaut intensyvesne spalva - tik brukstelt kelis kartus ir jie jau ryskus. Dengiasi labai tolygiai ir puikiai issilaiko. Lyginant su kitais pvz. Chenelio ar YSL - man jie niekuom nenusileidzia. MAC skaistalu daugybe spalvu - todel svarbiausia atsirinkti tinkamus - blizgius ar matinius smile.gif
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 03 18, 18:38)
As kazkokia varna visai nepagalvojau apie You Tube, vyras ir vyresnisis sunus visalaika ten dingsta, o man i galva net neatejo kad ten gali buti tokie idomus dalikai. Aciu ESLAUDA.

As ten irgi dingstu biggrin.gif Ner uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 03 18, 17:29)
Paziurekit ir parasikit jai nesunku, idomu ax.gif

Pažiūrėjau biggrin.gif
Mineralize Skinfinish - Medium. Kad kažko man jis ant medium netempia g.gif
Atsakyti
Margaites, man, kazkokia nesamone, neatidaro MAC puslapio jau kelias dienas, tarsi jie man baikota paskelbe lotuliukas.gif . O per google iseina. Nesuprantu, ar cia mano kompas streikoja, ar netas. Ar visos gali ieiti i MAC saita tesiogiai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 03 19, 10:16)
Margaites, man, kazkokia nesamone, neatidaro MAC puslapio jau kelias dienas, tarsi jie man baikota paskelbe lotuliukas.gif . O per google iseina. Nesuprantu, ar cia mano kompas streikoja, ar netas. Ar visos gali ieiti i MAC saita tesiogiai? blink.gif

as tai galiu smile.gif
Atsakyti
Vat as ir sakau , kazkokia nesamone, vyras is darbo irgi gali ieiti, o pas mane namie 3 kompai ir neisvieno negaliu. As suprantu kad jie visi pajunkti prie vieno interneto, bet faktas ira faktas. doh.gif
Atsakyti
As yrgi negaliu ir jau senokai man taip doh.gif nebent tik per Google 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dolcegitka @ 2008 03 19, 11:57)
As yrgi negaliu ir jau senokai man taip doh.gif nebent tik per Google 4u.gif

cis biski ne i tema bet gal nesupyksite Turbut merginos naudojant neta zebra-teo ..... pats blogiausias netas bandykite disconnect modema ir vel paskui ijungti gal suveiks nes zebras pakinba , arba kabeli is kompo isiungti ir vel ijungti. Man Mac puslapis irgi is darbo neatsidare ilgai ir nobodziai, nes teo darbe yra tai buna problemu su juo blink.gif
Atsakyti

mergaites,koki parekomenduptumet sepeteli biriai pudrai?
nenusimanau koks geriau:plokscias ar apvalus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepė: 19 kovo 2008 - 15:08
QUOTE(rozyte255 @ 2008 03 19, 13:38)
cis biski  ne i tema bet gal nesupyksite  Turbut merginos naudojant neta zebra-teo ..... 

man irgi kartais neatidaro, bet manau su internetu tiekeju cia nieko bendra nera !
o jei jau atejau tai pasisakysiu ,turiu pudryte STUDIO MAC TECH tai sventems ir svarbioms progoms nepakeiciamas dalykas, labai gerai maskuoja, issilaiko visa diena, dienos begyje nepradeda blizgeti, labai graziai atrodo nuotraukose!
naudociau ir kiekviena diena, nes labai kemsa poras ir isberia jau po poros dienu sad.gif turiu nr. NC 30 ziema kiek per tamsus , bet vasara tiko puikiai !
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 03 19, 16:07)
mergaites,koki parekomenduptumet sepeteli biriai pudrai?
nenusimanau koks geriau:plokscias ar apvalus...

Man asmeniskai apvali, man atrodo kad ji didesne ta prasme seriuku daugiau. Nors cia jau spresti jums. biggrin.gif o gal jums buspotogesne plokscia.
Atsakyti
gavau is mac laiskuti kaip dazytis pagal savo tipa kad butu natural look smile.gif
dabar uzsisakiau radiant or dewy finsh.ziuresim ar labai skirsis smile.gif

kam idomu irgi galit pabandyti mac
Atsakyti