QUOTE(Alien @ 2008 03 18, 14:54)
Sveikos,
Neskaiciau visos Jusu temos.
Gal jau Lietuvoje pradejo MAC prekiauti???
Isimilejau MAC seselius. Jau turiu keliolika spalvyciu
Neskaiciau visos Jusu temos.
Gal jau Lietuvoje pradejo MAC prekiauti???
Isimilejau MAC seselius. Jau turiu keliolika spalvyciu
Atsidaro pas mus Douglas parduotuve, o jie maciau internetinianme pusalpyje pardavineja MAC kosmetika, tai gal gi ir pas mus jau atsiras
QUOTE(caramell @ 2008 03 18, 15:25)
Atsidaro pas mus Douglas parduotuve, o jie maciau internetinianme pusalpyje pardavineja MAC kosmetika, tai gal gi ir pas mus jau atsiras
o koks jos adresas nes pagal douglas pavadinima google nieko gero neranda..... tik amerikos puslapius randa....
O del Mac kosmetikos ale ir man patiko mano viena drauge uzvede ir mane ant mac kosmetikos... man patinka kad jie ilgai isilaiko ir spalvytes labai sodrios
QUOTE(rozyte255 @ 2008 03 18, 15:21)
o koks jos adresas nes pagal douglas pavadinima google nieko gero neranda..... tik amerikos puslapius randa....
O del Mac kosmetikos ale ir man patiko mano viena drauge uzvede ir mane ant mac kosmetikos... man patinka kad jie ilgai isilaiko ir spalvytes labai sodrios
Gera draugė, ant geros kosmetikos "užvedė"
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 03 18, 15:22)
O kokia spalvite?
Jeigu čia man, tai berods antra pagal šviesumą - kai Italijoj rinkaus, konsultantas pažvelgęs į mano baltą odą pasakė, kad man tinkamiausias tas atspalvis. Nr. dabar neturiu, galėčiau namie pažiūrėti
Gavau siandien MAC FAFI kolekcijos priemones
Labai patiko Paint Pot seseliai, jie slapi, bet puikiai dengiasi, intensyvi spalvyte, o svarbiausia - nuostabiai laikosi, jokiu subegimu ar nelygumu Mano spalvyte - svelniai rusva, persikine
Savaime aisku, puiki ir didzioji 4 spalvu seseliu palete
Blizgesiukai ir lupdaziai
Ir skaistalai
Labai patiko Paint Pot seseliai, jie slapi, bet puikiai dengiasi, intensyvi spalvyte, o svarbiausia - nuostabiai laikosi, jokiu subegimu ar nelygumu Mano spalvyte - svelniai rusva, persikine
Blizgesiukai ir lupdaziai
Ir skaistalai
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 03 18, 16:37)
Gavau siandien MAC FAFI kolekcijos priemones
Sveikinu su pirkinukais bandziau tuos seselius naudot vietoj pravedimo-super gavos O palete kokiu spalvu? matiniu? matyt tai ja maciau, bet uzmusk nepamenu
QUOTE(F_A @ 2008 03 18, 17:47)
Sveikinu su pirkinukais bandziau tuos seselius naudot vietoj pravedimo-super gavos O palete kokiu spalvu? matiniu? matyt tai ja maciau, bet uzmusk nepamenu
Dekui As daznai naudoju vietoj pravedimo - puikiai gaunasi. Jei tiket Ebay, tai Mac Fafi seseliai daugumoj pardavimo vietu jau isparduoti. SESELIAI
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 03 18, 17:50)
Dieve koks grozis, sveikinu, o skaistalus tokis (atrodo) ir as turiu.
Skaistaliukai ten ne Fafi kolekcijos, bet irgi puikus Mac Fafi isejo 2 spalvytes- ruzavi ir persikiniai. Pas mane - persikiniai nors gyvai ieina siek tiek ir ruzavos spalvytes