Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

O kokia spalvite?
Atsakyti
QUOTE(Alien @ 2008 03 18, 14:54)
Sveikos,

Neskaiciau visos Jusu temos.
Gal jau Lietuvoje pradejo MAC prekiauti???

Isimilejau MAC seselius. Jau turiu keliolika spalvyciu  ax.gif

Atsidaro pas mus Douglas parduotuve, o jie maciau internetinianme pusalpyje pardavineja MAC kosmetika, tai gal gi ir pas mus jau atsiras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(caramell @ 2008 03 18, 15:25)
Atsidaro pas mus Douglas parduotuve, o jie maciau internetinianme pusalpyje pardavineja MAC kosmetika, tai gal gi ir pas mus jau atsiras  bigsmile.gif

o koks jos adresas nes pagal douglas pavadinima google nieko gero neranda..... tik amerikos puslapius randa....
O del Mac kosmetikos ale ir man patiko mano viena drauge wink.gif uzvede ir mane ant mac kosmetikos... 4u.gif man patinka kad jie ilgai isilaiko ir spalvytes labai sodrios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyte255 @ 2008 03 18, 15:21)
o koks jos adresas nes pagal douglas pavadinima google nieko gero neranda..... tik  amerikos puslapius randa....
O del Mac kosmetikos ale ir man patiko  mano  viena drauge wink.gif uzvede ir mane ant mac kosmetikos... 4u.gif  man patinka kad jie ilgai isilaiko  ir spalvytes labai sodrios  thumbup.gif

Gera draugė, ant geros kosmetikos "užvedė" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 03 18, 15:22)
O kokia spalvite?

Jeigu čia man, tai berods antra pagal šviesumą - kai Italijoj rinkaus, konsultantas pažvelgęs į mano baltą odą pasakė, kad man tinkamiausias tas atspalvis. Nr. dabar neturiu, galėčiau namie pažiūrėti g.gif
Atsakyti
Paziurekit ir parasikit jai nesunku, idomu ax.gif
Atsakyti
Gavau siandien MAC FAFI kolekcijos priemones clap.gif clap.gif wub.gif

user posted imageuser posted image

Labai patiko Paint Pot seseliai, jie slapi, bet puikiai dengiasi, intensyvi spalvyte, o svarbiausia - nuostabiai laikosi, jokiu subegimu ar nelygumu thumbup.gif Mano spalvyte - svelniai rusva, persikine wub.gif

Savaime aisku, puiki ir didzioji 4 spalvu seseliu palete wub.gif
user posted image
Blizgesiukai ir lupdaziai wub.gif
Ir skaistalai wub.gif wub.gif wub.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 18 kovo 2008 - 16:48
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 03 18, 16:37)
Gavau siandien  MAC FAFI kolekcijos priemones  wub.gif

Labai patiko Paint Pot seseliai, jie slapi, bet puikiai dengiasi, intensyvi spalvyte, o svarbiausia - nuostabiai laikosi, jokiu subegimu ar  nelygumu  thumbup.gif Mano spalvyte - svelniai rusva, persikine  wub.gif

Savaime aisku, puiki ir didzioji 4 spalvu seseliu palete  wub.gif
user posted image

Sveikinu su pirkinukais 4u.gif bandziau tuos seselius naudot vietoj pravedimo-super gavos thumbup.gif O palete kokiu spalvu? matiniu? g.gif matyt tai ja maciau, bet uzmusk nepamenu doh.gif
Atsakyti
Dieve koks grozis, sveikinu, o skaistalus tokis (atrodo) ir as turiu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 03 18, 17:47)
Sveikinu su pirkinukais 4u.gif bandziau tuos seselius naudot vietoj pravedimo-super gavos thumbup.gif O palete kokiu spalvu? matiniu? g.gif matyt tai ja maciau, bet uzmusk nepamenu doh.gif

Dekui 4u.gif As daznai naudoju vietoj pravedimo - puikiai gaunasi. Jei tiket Ebay, tai Mac Fafi seseliai daugumoj pardavimo vietu jau isparduoti. SESELIAI

QUOTE(v-i-k-a @ 2008 03 18, 17:50)
Dieve koks grozis, sveikinu, o skaistalus tokis (atrodo) ir as turiu. thumbup.gif

Skaistaliukai ten ne Fafi kolekcijos, bet irgi puikus thumbup.gif Mac Fafi isejo 2 spalvytes- ruzavi ir persikiniai. Pas mane - persikiniai nors gyvai ieina siek tiek ir ruzavos spalvytes bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 18 kovo 2008 - 17:06
O pas mane paziurejau ne FAFI serios, o paprasti spalva Dame satin. Labai man patinka.
Papildyta:
o dar turiu labai gerus seselius, kur viena spalvite zeal velvet. Teip grazei blizga. wub.gif
Atsakyti
ESLAUDA, kaip tau M.A.C skaistalai palyginti su kitų firmų kurie labiausiai patinka ax.gif (čia gal reikėtų klausti skaistalų temoj, bet nieko ax.gif )
Atsakyti