Nereali paletė. Panašias spalvas ir įsivaizdavau. O tu esi šalto ar šilto tipo. Pagal tai ką matau tai lyg šalti atspalviai ar ne
O tą žydrą pati išsirinkai ar irgi meistrai pasiūlė Man atrodo pas tave žalios akys
O šepetėlio tai man jeičiu reikia dairytis YSL4, nes MAC pagal aprašymus nieko panašaus nerandu
Papildyta:
Aš kažkada ebay buvau tokią nužiūrėjus, bet nušvilpė man iš panosies
QUOTE(Ferrari @ 2008 03 17, 14:47)
Nereali paletė. Panašias spalvas ir įsivaizdavau. O tu esi šalto ar šilto tipo. Pagal tai ką matau tai lyg šalti atspalviai ar ne
O tą žydrą pati išsirinkai ar irgi meistrai pasiūlė Man atrodo pas tave žalios akys
O šepetėlio tai man jeičiu reikia dairytis YSL4, nes MAC pagal aprašymus nieko panašaus nerandu
Papildyta:
Papildyta:
Su mano tipu tai idomiai - esu kazkas tarpinio man tinka tiek saltu spalvu makiazai, tiek siltu Toje paleteje jei pastebejai yra 1 silta spalva - ta alyviskai rusva O zydrus seselius issirinkau, nes vasarai noriu ryskesnio jurinio makiazo mano akiu spalva melsva, bet aplink pati vyzdi eina rudas apvadelis, tad uztepus khaki ar zalius seselius akys atrodo zalesnes, o su melynais iszydreja
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 03 17, 18:25)
Norejau paklausti gal kas is jusu turi MINERALIZE SKINFINISH arba Mineralize Eye Shadow. Labai grazei atrodo. Galvoju gal nusipirkti.
ant savo snukucio bandziau mineraline kompaktine MAC pudra - fainas daikciukas, bet pinigu pagailejau
sveikos, man reikia jusu nuomones MAC kremines pudras>? patarkit kuri geriausia misriai odai, reikia kad gerai maskuotu ir atrodytu naturaliai
QUOTE(Pianistė @ 2008 03 17, 21:00)
sveikos, man reikia jusu nuomones MAC kremines pudras>? patarkit kuri geriausia misriai odai, reikia kad gerai maskuotu ir atrodytu naturaliai
Studio fix fluid maskuoja vidutiniskai ir misriai odai tikrai gerai islaiko matiskuma, o jei reik daugiau maskavimo tada gal kuri kita kazka patars
Velnias nenukabinau to MAC visazisto, o taip jau akelem blizgino Butu dabar visa lietuva nemokamai konsultaves per mane ot as ragana...
Sveikos,
Neskaiciau visos Jusu temos.
Gal jau Lietuvoje pradejo MAC prekiauti???
Isimilejau MAC seselius. Jau turiu keliolika spalvyciu
QUOTE(Alien @ 2008 03 18, 12:54)
Sveikos,
Nėra Lietuvoj M.A.c ir manau ilgai dar nebus
QUOTE(F_A @ 2008 03 17, 21:32)
ant savo snukucio bandziau mineraline kompaktine MAC pudra - fainas daikciukas, bet pinigu pagailejau
o aš nepagailėjau nusipirkau, tačiau kažkaip nežinau - nothing special pasirodė Užtat MAC tušas Zoom lash - fantastiškas