Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

Nereali paletė. bigsmile.gif Panašias spalvas ir įsivaizdavau. O tu esi šalto ar šilto tipo. Pagal tai ką matau tai lyg šalti atspalviai ar ne blush2.gif
O tą žydrą pati išsirinkai ar irgi meistrai pasiūlė rolleyes.gif Man atrodo pas tave žalios akys g.gif
O šepetėlio tai man jeičiu reikia dairytis YSL4, nes MAC pagal aprašymus nieko panašaus nerandu g.gif
Papildyta:
Aš kažkada ebay buvau tokią nužiūrėjus, bet nušvilpė man iš panosies verysad.gif
user posted image
Atsakyti
As turejau tokius seselius , labai faini.
Atsakyti
Norejau paklausti gal kas is jusu turi MINERALIZE SKINFINISH arba Mineralize Eye Shadow. Labai grazei atrodo. Galvoju gal nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 03 17, 14:47)
Nereali paletė.  bigsmile.gif Panašias spalvas ir įsivaizdavau. O tu esi šalto ar šilto tipo. Pagal tai ką matau tai lyg šalti atspalviai ar ne  blush2.gif
O tą žydrą pati išsirinkai ar irgi meistrai pasiūlė  rolleyes.gif Man atrodo pas tave žalios akys  g.gif
O šepetėlio tai man jeičiu reikia dairytis YSL4, nes MAC pagal aprašymus nieko panašaus nerandu  g.gif
Papildyta:
Aš kažkada ebay buvau tokią nužiūrėjus, bet nušvilpė man iš panosies  verysad.gif
user posted image

Su mano tipu tai idomiai - esu kazkas tarpinio biggrin.gif man tinka tiek saltu spalvu makiazai, tiek siltu ax.gif Toje paleteje jei pastebejai yra 1 silta spalva - ta alyviskai rusva rolleyes.gif O zydrus seselius issirinkau, nes vasarai noriu ryskesnio jurinio makiazo cool.gif mano akiu spalva melsva, bet aplink pati vyzdi eina rudas apvadelis, tad uztepus khaki ar zalius seselius akys atrodo zalesnes, o su melynais iszydreja blush2.gif

QUOTE(v-i-k-a @ 2008 03 17, 18:25)
Norejau paklausti gal kas is jusu turi MINERALIZE SKINFINISH arba Mineralize Eye Shadow. Labai grazei atrodo. Galvoju gal nusipirkti.

ant savo snukucio bandziau mineraline kompaktine MAC pudra - fainas daikciukas, bet pinigu pagailejau blush2.gif
Atsakyti
Pas mane irgi idomus efektas su seseliais gaunasi. Akiu spalva zalia maisita su ruda. Bet kaip sasitepu violetiniais (aliviniais, gal i ruzavuma) seseliais tei akis iskart darosi grazios zalios spalvos. biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, man reikia jusu nuomones MAC kremines pudras>? patarkit kuri geriausia misriai odai, reikia kad gerai maskuotu ir atrodytu naturaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pianistė @ 2008 03 17, 21:00)
sveikos, man reikia jusu nuomones MAC kremines pudras>? patarkit kuri geriausia misriai odai, reikia kad gerai maskuotu ir atrodytu naturaliai smile.gif

Studio fix fluid maskuoja vidutiniskai ir misriai odai tikrai gerai islaiko matiskuma, o jei reik daugiau maskavimo tada gal kuri kita kazka patars g.gif
Velnias nenukabinau to MAC visazisto, o taip jau akelem blizgino doh.gif Butu dabar visa lietuva nemokamai konsultaves per mane lotuliukas.gif lotuliukas.gif ot as ragana...
Atsakyti
Ot tei tikrai geila... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,

Neskaiciau visos Jusu temos.
Gal jau Lietuvoje pradejo MAC prekiauti???

Isimilejau MAC seselius. Jau turiu keliolika spalvyciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alien @ 2008 03 18, 12:54)
Sveikos,

Neskaiciau visos Jusu temos.
Gal jau Lietuvoje pradejo MAC prekiauti???

Isimilejau MAC seselius. Jau turiu keliolika spalvyciu  ax.gif

Nėra Lietuvoj M.A.c ir manau ilgai dar nebus verysad.gif
Atsakyti
Labai geila, bet tenka iz uzsienio veztis.
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 03 17, 21:32)
ant savo snukucio bandziau mineraline kompaktine MAC pudra - fainas daikciukas, bet pinigu pagailejau blush2.gif

o aš nepagailėjau nusipirkau, tačiau kažkaip nežinau - nothing special pasirodė ax.gif Užtat MAC tušas Zoom lash - fantastiškas didis.gif
Atsakyti