Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(F_A @ 2008 03 15, 18:00)
As gavau dovanu makiazo pagrinda, bet jis ipakuotas mazasnej bonkutej nei siaip ir nezinau dabar ar ten tas kremukas ar prep and prime pagrindas doh.gif O taviskis kokios spalvos? Maniskis balsvas su mazais blizgiukais kurie tik dirbtinej sviesoj vos vos matomi rolleyes.gif kai baigsiu itariu vel jo noresiu, bet reik is pradziu issiaiskint kuri ten man visazistas dave g.gif

Kur aš nusipirkau makiažo pagrindas vadinasi STROBE CREAM HYDRANT LUMINEUX. nuoroda
Turbūt tas pats kurį ir tu turi nes toks balsvas su mažais blizgiukais.

Nr. 239 šepetėlį turiu naują, galėčiau parduoti, jeigu būtų norinčių (į až). Pati mažai su šešėliais dažausi. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 03 15, 16:39)
kai man dare makiaza as klausinejau visazisto kuo dazo kaip dazo ir pan. Akims seseliu sepetukus jis isskyre 3 - 239, kuri nusipirkau, 217 ir pravedimui 266. Be situ sake negaletu dirbti biggrin.gif Kadangi pravedimui jau turejau YSL ir seseliu maisymui turejau YSL, paemiau tik 239 ir 231 pabandymui blush2.gif

O YSL kaip? Geras? blush2.gif

Norisi susipirkt man gerus šepetėlius akių makiažui, o tai vėliau susipirksiu beleką ir pinigus išmesiu doh.gif (kaip su TBS išėjo) .
Bijau aš jau į parduotuvę eit, vėl kiek pinigų išleisiu lotuliukas.gif .
Atsakyti
Nu žinai ką, F_A, visai saiko jausmą praradai. bigsmile.gif Šauniai apsiprekinai thumbup.gif
Mane domina 231 berods, tas mažiukas šėšėliams šepetėlis. Ar ryškiai jis dažo ir ar pakankamai mažas? Noriu mažiuko, preciziškam dažymui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 15 kovo 2008 - 19:28
Sveiki, as esu labai didele MAC firmos gerbeja. Senai jau naudoju sia kosmetika, turiu 17 mac sepeteliu. Man asmenislai tei geriausia firma. wub.gif
Atsakyti
M.A.C maniakė biggrin.gif

F_A, gal gali įmesti šėšėlius kokias tau spalvas parinko ax.gif
Atsakyti
Man labai patiko pigmentai wub.gif Vakarui uzsitepus taip daugokai labai graziai atrodo, o diena labai graziai zeri thumbup.gif Gal kuri turit daug ir noretumet pasidalinti? 4u.gif Nes labai tingiu menesy laukt per tarpininkes doh.gif Bet turbut visgi teks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 03 15, 19:00)
Kur aš nusipirkau makiažo pagrindas vadinasi STROBE CREAM HYDRANT LUMINEUX. nuoroda
Turbūt tas pats kurį ir tu turi nes toks balsvas su mažais blizgiukais.

Na kad nezinau net dabar, ant mano dezutes parasyta tik Face Primer g.gif Gal cia sitas kremas g.gif O kaip tada Prep and prime atrodo g.gif

QUOTE(innuendo @ 2008 03 15, 19:02)
O YSL kaip? Geras?  blush2.gif 

Norisi susipirkt man gerus šepetėlius akių makiažui, o tai vėliau susipirksiu beleką ir pinigus išmesiu  doh.gif (kaip su TBS išėjo) .
Bijau aš jau į parduotuvę eit, vėl kiek pinigų išleisiu  lotuliukas.gif .

YSL nr.4 nerealus thumbup.gif

QUOTE(Ferrari @ 2008 03 15, 19:28)
Nu žinai ką, F_A, visai saiko jausmą praradai.  :: Šauniai apsiprekinai  thumbup.gif
Mane domina 231 berods, tas mažiukas šėšėliams šepetėlis. Ar ryškiai jis dažo ir ar pakankamai mažas? Noriu mažiuko, preciziškam dažymui  ::

Jei atvirai mano YSL 4 dazo ryskiau uz 231, panasu, kad pastarasis labiau tinkamas ne pravedimui, o seseliams tept ir sluoksniuoti 4u.gif

QUOTE(Ferrari @ 2008 03 16, 11:27)
M.A.C maniakė  biggrin.gif

F_A, gal gali įmesti šėšėlius kokias tau spalvas parinko  ax.gif

Kad as dunduke gi ismeciau tuos vokucius nuo seseliu, kur ju pavadinimai surasyti buvo doh.gif Nebent dezute sukomplektuota nufotkinciau ir atsekt bandyciau g.gif

P.S. Prep and prime seseliu pagrindas laiko prasciau uz Artdeco.....
Atsakyti
Nufotkink savo šėšėlius kur sukomplektavo ir šepetėlius YSL 4 ir MAC 231 vieną šalia kito, man įdomu kaip jų dydžiai skiriasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 03 16, 17:15)
Nufotkink savo šėšėlius kur sukomplektavo ir šepetėlius YSL 4 ir MAC 231 vieną šalia kito, man įdomu kaip jų dydžiai skiriasi  ax.gif

Vava aš irgi noriu pamatyt blush2.gif .
Reiks pasižiūrėt koks geriau YSL #4 ar MAC #266 linijai brėžt unsure.gif .
Atsakyti
sveikos, mane labai domina mac pigmentai, turiu galimybe gauti juos uz 2dolerius uz ta 1/4 porcija, ar tai normali kaina? neperbrangu?

user posted image

va tokie smile.gif lauksiu atsiliepimu
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 03 17, 07:14)
sveikos, mane labai domina mac pigmentai, turiu galimybe gauti juos uz 2dolerius uz ta 1/4 porcija, ar tai normali kaina? neperbrangu?

user posted image

va tokie smile.gif lauksiu atsiliepimu

Normali, aš pirkau po 15 Lt už tokį kiekį 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(innuendo @ 2008 03 17, 01:55)
Vava aš irgi noriu pamatyt  blush2.gif .
Reiks pasižiūrėt koks geriau YSL #4 ar MAC #266 linijai brėžt  unsure.gif .

O tau kokiai liniai brėžt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 03 16, 19:15)
Nufotkink savo šėšėlius kur sukomplektavo ir šepetėlius YSL 4 ir MAC 231 vieną šalia kito, man įdomu kaip jų dydžiai skiriasi  ax.gif

YSL 4 sereliai kietesni, uztat su juo gerai pravedima brezt gaunasi, o 231 svelnuciukas ir pakankami minkstutis, panasu, kad su juo geriau seselius sklaidyti, be to jis ir vadinas shading brush ax.gif
user posted image
user posted image
gaila neturiu gero fotiko, nes gyvai spalvos kiek kitokios...Komplektuke viena spalva yra dramblio kaulo pusiau matine, viena rusvai alyviskai metalic blizgi, viena violetine satinine su alyviniu zvilgesiu ir tamsi matine violetine pravedimui ir duminems akims daryti ax.gif
Atsakyti