Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(Ferrari @ 2008 03 06, 23:01)
Gavau šiandien lūpų laką  wub.gif
Super spalvytė, tekstūra, blizgesiukas. Kas man labiausiai patinka jokio kvapo ir jokio skonio  rolleyes.gif

user posted image

Koks čia numeriukas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 03 06, 22:24)
Koks čia numeriukas? ax.gif

Pas mane spalva Varneesh
Atsakyti
Gundot ir mane tą paletę susikomplektuot. Nueini į parduotuvę prie šėšėlių ir akys apraibsta. Visų noriu lotuliukas.gif . Įdomu ar paletė pigiau kainuotų nei viena spalvytė, nes antraip 60 eurų už keturias spalvas doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo innuendo: 08 kovo 2008 - 19:10
Grizau is Barselonos su pirkinukais ax.gif
I dalis:
MAC 231 Small Shader Brush
user posted image
MAC 239 Eye Shading Brush
user posted image
MAC 190 Foundation Brush
user posted image
MAC 150 Large Powder Brush
user posted image
MAC priemone sepeteliu plovimui, dezinfekcijai, kondicionavimui
user posted image

Papildyta:
Mano pirkinuku II dalis:
MAC Studio fix fluid pudryte
user posted image
MAC maskuoklis Select Moisturecover
user posted image

4 violetiniu atspalviu tarpusavyje derantys seseliukai su dezute, kuriuos man sukomplektavo MAC visazistas. Kazkas klause apie tas paletes - jas komplektuotis labiau apsimoka, nei pirkt spalvas atskirai. Mokejau uz dezute 6 EUR (4 vietos seseliams) ir seseliu papildymai po 12 eur, kai siaip seseliai berods po 16 eur kainavo 4u.gif

Ryskiai jurines spalvos seseliai vasarai Clarity ir rudai juodi seseliai Signed, sealed duminems akims

Seseliu pagrindas Prep + Prime Eye
user posted image

MAC lupdazis Syrup spalvos (debesuota riuzava)

MAC Slimshine lupdaziukas (lupdazis+blizgis viename) Intimidate spalvos

MAC blizgesys lupoms Lipglass spalvos Lychee luxe (is Prancuzijos parsiunte sesute wub.gif )

Gavau dovanu makiazo pagrinda, super daikciukas thumbup.gif

Na ir dar pasigirsiu, kad jau giriuos biggrin.gif MAC visazistas dare man makiaza wub.gif
user posted image

Atsakyti
FA, thumbup.gif

ir aš paskaičiusi čia atsilieopimų ir rekomendacijų nusipirkau pagrindą STROBE cream ax.gif . Dar tik vieną kartelį bandžiau bet patiko thumbup.gif Veidas gaivus toks, spindintis jo užtepus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lidusia: 15 kovo 2008 - 15:08
QUOTE(lidusia @ 2008 03 15, 15:05)
FA,  thumbup.gif

ir aš paskaičiusi čia atsilieopimų ir rekomendacijų  nusipirkau pagrindą STROBE cream ax.gif . Dar tik vieną kartelį bandžiau bet patiko thumbup.gif Veidas gaivus toks, spindintis jo užtepus smile.gif

As gavau dovanu makiazo pagrinda, bet jis ipakuotas mazasnej bonkutej nei siaip ir nezinau dabar ar ten tas kremukas ar prep and prime pagrindas doh.gif O taviskis kokios spalvos? Maniskis balsvas su mazais blizgiukais kurie tik dirbtinej sviesoj vos vos matomi rolleyes.gif kai baigsiu itariu vel jo noresiu, bet reik is pradziu issiaiskint kuri ten man visazistas dave g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 15 kovo 2008 - 17:01
FA na ir gerai apsiprekinai thumbup.gif o kokios teptuku kainos?

beje,ten foto Tu ir tavo mama? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 03 15, 12:22)

4 violetiniu atspalviu tarpusavyje derantys seseliukai su dezute, kuriuos man sukomplektavo MAC visazistas. Kazkas klause apie tas paletes - jas komplektuotis labiau apsimoka, nei pirkt spalvas atskirai. Mokejau uz dezute 6 EUR (4 vietos seseliams) ir seseliu papildymai po 12 eur, kai siaip seseliai berods po 16 eur kainavo 4u.gif

Ačiū mirksiukas.gif . Na, pas mus šėšėliai po 15 eurų. Nieko, kitą savaitę eisiu pasiklausinėt.

O kaip šepetėliai? Kuriuos galėtum išskirti? Žadu blender pirktis, bet reikia ir kitų, nes nusivyliau savo TBSiniu šepetėliu doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2008 03 15, 17:08)
FA na ir gerai apsiprekinai ohmy.gif kokios teptuku kainos?

beje,ten foto Tu ir tavo mama? ::

Ten podruzke mano biggrin.gif Ot apsidziaugs, kad kazkas ja mano mama pavadino lotuliukas.gif ar as cia tokia jauna atrodau g.gif biggrin.gif

O teptuku kainos tokios (as mokejau tiek):
Nr. 150 - 49 eur
Nr. 231 - 17 eur
Nr. 190 - 39 eur
Nr. 239 - 27 eur

QUOTE(innuendo @ 2008 03 15, 17:21)
Ačiū  mirksiukas.gif . Na, pas mus šėšėliai po 15 eurų. Nieko, kitą savaitę eisiu pasiklausinėt.

O kaip šepetėliai? Kuriuos galėtum išskirti? Žadu blender pirktis, bet reikia ir kitų, nes nusivyliau savo TBSiniu šepetėliu  doh.gif .

jei galesi uzmesk aki kuris makiazo pagrindas balsvos spalvos su blizgiukais mazais, man pavadinimo tikslaus reiktu blush2.gif
Sepetelis skystai pudrai/pagrindui superinis thumbup.gif taip pat i nieka nekeisciau sepetuko seseliams Nr. 239. Su kitais savo naujais teptukais dar mazai draugavau, tai veliau parasysiu, kaip ten kas biggrin.gif Drauge nusipirko sepetuka pravedimui - piesia idealiai! wub.gif jei reiks galesiu tikslu numeriuka suzinoti 4u.gif
Atsakyti
sorry,pagalvojau,jog mama superjaunatviskai atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 03 15, 15:31)

jei galesi uzmesk aki kuris makiazo pagrindas balsvos spalvos su blizgiukais mazais, man pavadinimo tikslaus reiktu blush2.gif
Sepetelis skystai pudrai/pagrindui superinis thumbup.gif taip pat i nieka nekeisciau sepetuko seseliams Nr. 239. Su kitais savo naujais teptukais dar mazai draugavau, tai veliau parasysiu, kaip ten kas biggrin.gif Drauge nusipirko sepetuka pravedimui - piesia idealiai! wub.gif jei reiks galesiu tikslu numeriuka suzinoti 4u.gif

Pasižiūrėsiu mirksiukas.gif .
#239 labiausiai išgirtas šepetukas, spėju teks imti jį. Kaip ir #217. Kaina irgi apie 30 eurų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(innuendo @ 2008 03 15, 17:43)
Pasižiūrėsiu  mirksiukas.gif .
#239 labiausiai išgirtas šepetukas, spėju teks imti jį. Kaip ir #217. Kaina irgi apie 30 eurų?  ax.gif

kai man dare makiaza as klausinejau visazisto kuo dazo kaip dazo ir pan. Akims seseliu sepetukus jis isskyre 3 - 239, kuri nusipirkau, 217 ir pravedimui 266. Be situ sake negaletu dirbti biggrin.gif Kadangi pravedimui jau turejau YSL ir seseliu maisymui turejau YSL, paemiau tik 239 ir 231 pabandymui blush2.gif
Atsakyti