Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(Ferrari @ 2008 03 04, 11:52)
Kur yra pirkti šėšėlių, ten ir papildymų rasi. aš vis gundausi susikomplektuoti tokią paletę  ax.gif

Aš vakar SM išparduotuvėj prigriebiau Lūpų laką  rolleyes.gif

Tai kad as juos SM isparduotuvej nuciupau biggrin.gif ir vienos paletes 2 svalvytes suskile, tai kazin kiek sekisis jomis naudotis, tai ir galvoju, kad gerai but ateityje nusipirkt papildymus blush2.gif
Atsakyti
Kas užsisakinėjat Mac kosmetiką per tarpininkę, gal galit parašyt adresus, iš kokių psl,užsisakot 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 03 04, 12:48)
Uzsipirkau is as MAC seseliuku ax.gif  ir buvau maloniai nustebinta - vieninteliai iki siol naudoti seseliai, kurie VISISKAI nesubego i rauksleles thumbup.gif o vaiksciojau lauke itin dregnu oru thumbup.gif Pas mane tokios paletes, tik spalvos kitos:
user posted image

Ir pamaciau, kad spalvytes issiima - jos su magnetukais bigsmile.gif  gal kartais zinot ar galima kur nusipirkti / atsisiusti tu spalvu pappildymu?

as laukiu savo MAC sesliu paletes, turi kita savaite parkeliauti rolleyes.gif
oi laukiu nesulaukiu
Atsakyti
QUOTE(...whatever... @ 2008 03 04, 14:26)
Kas užsisakinėjat Mac kosmetiką per tarpininkę, gal galit parašyt adresus, iš kokių psl,užsisakot  4u.gif  4u.gif

man atrodo, kad iš čia daugelis perka http://shop.nordstro...n=KeywordSearch 4u.gif
Atsakyti
O MAC 187 sepetelis tinka visoms pudroms? Nes juk buna ir tirstesniu, ar joms irgi tinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2008 03 04, 23:01)
O MAC 187 sepetelis tinka visoms pudroms? Nes juk buna ir tirstesniu, ar joms irgi tinka?  g.gif

jis skirtas krempudrai, koks skirtumas skystesnė jinai ar tirštesnė ax.gif
Atsakyti
Na, TBS teptukas irgi yra krempudrai skirtas biggrin.gif Bet kiek atsiliepimus skaitau- jokios is jo naudos... Pati bandziau TBS irgi, sulipo gabalais, galvoju gal per tirsta krempudra? Bet realiai tai tikrai turetu bet kokiai tikt... ax.gif
Atsakyti
bet kad jie skirias kaip diena ir naktis ax.gif TBS plokščias, o MAC apvalus, man jis superinis daiktas, nebegalėčiau be jo niekaip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2008 03 05, 00:04)
Na, TBS teptukas irgi yra krempudrai skirtas  biggrin.gif  Bet kiek atsiliepimus skaitau- jokios is jo naudos... Pati bandziau TBS irgi, sulipo gabalais, galvoju gal per tirsta krempudra? Bet realiai tai tikrai turetu bet kokiai tikt...  ax.gif

Na, apie TBS šepetėlį kreminei pudrai kažkaip nieko gero negirdėjau. Rekomenduoju M.A.C arba Smashbox. Aš su smashbox teplioju kompaktinę-kreminę ir kuo puikiausiai tepa thumbup.gif Niekas gabalais nelimpa, jokių dryžių nepalieka. Jau niekada netepsiu kreminės pudros rankom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 03 04, 14:29)
as laukiu savo MAC sesliu paletes, turi kita savaite parkeliauti rolleyes.gif
oi laukiu nesulaukiu

Yra ko laukti tongue.gif kokybe tikrai puiki drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gavau šiandien lūpų laką wub.gif
Super spalvytė, tekstūra, blizgesiukas. Kas man labiausiai patinka jokio kvapo ir jokio skonio rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
kokia faina palete ebejuj radau gal kas bandet rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti