Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(lidusia @ 2008 02 24, 17:10)
O koks jo numeriukas? ax.gif

Yra du
didelis - 187 - A large full circular brush used for lightweight application and blending of face powder or pigments. Use to create soft layers or add textures. Made from a soft blend of goat and synthetic fibres.
18 cm
mažas - 188- A flat-topped, full circular brush used for lightweight application and blending of any formula colour – fluid, cream, powder or pigment. Ideal for creating soft layers or adding textures. Made from a soft blend of goat and synthetic fibres.
Atsakyti
Buvau šiandien parduotuvėj kur MAC pardavinėja. Ištepliojau visas rankas su MAC krempudrom, pudrom ir t.t. biggrin.gif. Nusižiūrėjau keletą šėšėlių ax.gif. Kainos nemažos, tačiau ir nesikandžioja labai smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 02 24, 17:55)
Šitas kiek žinau suteikia purkštos pudros efektą. o kaip efektas  tas realiai atrodo  g.gif

Realiai jis tepa ploniau nei paprastas krempudros sepetelis. Ir juo labai greitai galima paskirstyt bigsmile.gif
QUOTE(lidusia @ 2008 02 24, 18:10)

Visam veidukui, tai 187 tinkamesnis bigsmile.gif

Na o as laukiu labai daug priemoniu is naujosios MAC FAFI kolekcijos wub.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 24 vasario 2008 - 21:55
QUOTE(lidusia @ 2008 02 24, 17:10)

pas mane 187 smile.gif

man su juo paprasčiau lygiau, greičiau, gražiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 12 05, 10:46)
jie man kazkokie labai kieti, nesitepa ant lupu.

Kadangi jau esu isbandzius labai daug MAC blizgiu, tai visai nesutinku su sia nuomone. Lupu blizgesiai smagus, siek tiek klampoki, bet tai priklauso nuo spalvos. Gerai laikosi, graziai zeri, labai didelis ivairiausiu spalvu pasirinkimas smile.gif
QUOTE(sweety123 @ 2008 01 16, 17:37)
Tai o vis gi is kur siunciat ax.gif Noreciau va tokia palete, bet is kur ja gauti g.gif  smile.gif
user posted image

Turiu sia palete, esu ja labai patenkinta thumbup.gif Atsisiunciau per tarpininke.

QUOTE(lidusia @ 2008 02 24, 15:40)
O kokio konkrečiai numerio šepetėlį naudojat krempudrai tepti? Skystai krempudrai, jeigu gerai suprautau, ar ne blush2.gif

Kaip mergaites jau patare - 190 arba 187 sepeteliai, o dar geriau abu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 24 vasario 2008 - 22:05
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 02 24, 22:55)
Na o as laukiu labai daug priemoniu is naujosios MAC FAFI kolekcijos  wub.gif

gal galima butu smulkiau 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 02 24, 23:19)
gal galima butu smulkiau  4u.gif  bigsmile.gif

Laukiu 1 seseliu paletes (4 spalvu), skaistalu, 2 lupdaziu, 1 blizgesio, 1 seseliu paintpot (slapiu) 4u.gif
Atsakyti
ačiū visoms už patarimus 4u.gif

bandysiu ieškot pirkti ir bandysiu wub.gif
Atsakyti
o yra šansas atskirti originalūs šepetėliai ar ne schmoll.gif

radau ebay pirkti tuos kur noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 02 26, 12:14)
o yra šansas atskirti originalūs šepetėliai ar ne schmoll.gif

radau ebay pirkti tuos kur noriu ax.gif

Is nuotrauko tikrai ne, o ir gyvai - neturejus originalo be sansu. Nebent labai prasta padielka, tada ir plika akim matosi biggrin.gif
Atsakyti
Uzsipirkau is as MAC seseliuku ax.gif ir buvau maloniai nustebinta - vieninteliai iki siol naudoti seseliai, kurie VISISKAI nesubego i rauksleles thumbup.gif o vaiksciojau lauke itin dregnu oru thumbup.gif Pas mane tokios paletes, tik spalvos kitos:
user posted image

Ir pamaciau, kad spalvytes issiima - jos su magnetukais bigsmile.gif gal kartais zinot ar galima kur nusipirkti / atsisiusti tu spalvu pappildymu?
Atsakyti
Kur yra pirkti šėšėlių, ten ir papildymų rasi. aš vis gundausi susikomplektuoti tokią paletę ax.gif

Aš vakar SM išparduotuvėj prigriebiau Lūpų laką rolleyes.gif
Atsakyti