Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

Vitulka tu tikras draugas friends.gif

Ačiū 4u.gif Ačiū 4u.gif Ačiū 4u.gif

Tikrai labai skanių ingridientų privalgyti ruošiuosi lotuliukas.gif na man sudėtis tai visai gražiai atrodo thumbup.gif

Tai jeigu da rankutės nenuilso paspausdinki i tušo sudėtį blush2.gif

Beje, ar yra ženkliukas kiek laiko naudoti atidarius galima tušą ir lūpukų blizgiuką ??? bigsmile.gif
Atsakyti
M.A.C. Zoom Lash mascara volume instantane sudėtis:

Water, copernicia cerifera (carnauba) wax/cera carnauba/cire de carnauba, stearic acid, glyceryl strearate, polyisobutene, silica, polyvinyl acetate, aminomethyl propanediol, vp/eicosene copolymier, isostearic acid, panthenol, tocopheryl acetate, pantethine, sodium hyaluronate, hydroxyethylcellulose, lauroyl lysine, 1,2-hexanediol, caprylyl glycol, peg-9 dimethicone, phenethyl alcohol, disodium edta, potassium sorbate, phenoxyethanol, chloroxylenol, chlorphenesin [+/- mica, titanium dioxide (ci 77891), iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499), bismuth oxychloride (ci 77163), blue 1 lake (ci 42090), carmine (ci 75470), chromium hydroxide green (ci 77289), chromium oxide greens (ci 77288), ferric ferrocyanide (ci 77510), ultramarines (ci 77007), yellow 5 lake (ci 19140)] karsta.gif

o kaip tas ženkliukas atrodo, kuris žymi, kiek laiko galima naudot? biggrin.gif
Atsakyti
Oi ačiū tau vėl, nagi nieko tas tušiukas ax.gif

O tas ženkliukas gi tokis tipo kremo indelis atidarytas nupiestas o ant jo uzrasyta skaiciukas ir M raide tai pvz : 6M tai reiskia ka atidarius galima naudoti 6 mėnesius bigsmile.gif
Atsakyti
Tai va :
M.A.C. lustreglass briliant a levres blizgesys - 24M
M.A.C. Zoom lash mascara volume instante - 6M

4u.gif

man tai tos sudėtinės dalys nieko nesako biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 02 13, 17:42)
Tai va :
M.A.C. lustreglass briliant a levres blizgesys - 24M
M.A.C. Zoom lash mascara  volume instante - 6M

4u.gif

man tai tos sudėtinės dalys nieko nesako  biggrin.gif

ir man nieko schmoll.gif Gal Bitutė gavusi tas sudedamąsias dalis, gali žmonių kalba paaiškinti, ko ten gero ir ko nelabai yra ax.gif
Atsakyti
Na as ziuriu kad nebutu Petrolatum , Parfafinuum liquidum ingridientu, nes bent jau lupas man ldziovina tie blizgiai kuriuose yra siu ingridientu doh.gif
Atsakyti
Be visų suminėtų Mac gėrių,- juodas pieštukas akims, geriausias pasaulyje thumbup.gif
Tik va, maniškis susinaudojo jau, o Lietuvėlej Mac dar nė kvapo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(veziuke @ 2007 12 07, 17:01)
Butinai papasakosiu  drinks_cheers.gif
Na o del sepetelio krempudrai, tai net nezinau ka patart, ar  jis butinas, manau tai labai individualu... Na bet man labai jis patinka, nes su juo lengviau uzmaskuoti visus nelygumus, man ypac pagelbsti maskuojant nosies (nes pas mane gan dideles poros, tai sepetelio pagalba jas visas lengviau pasiekt  biggrin.gif ) ir paakiu sritis  rolleyes.gif

QUOTE(innuendo @ 2007 12 08, 00:25)
Ačiū smile.gif kokią dieną lėksiu siaubt parduotuvės  lotuliukas.gif

Beja, dėl krempudros šepetėlio tai norint gražiai paskirstyt pudrą jis būtinas. Kai buvau pas visažistę ji ant veidrodžio paskirstė šiek tiek pudros pirštais, šiek tiek su šepetėliu ir skirtumas buvo akivaizdus. Su pirštais tolygiai nepadengsit veidelio smile.gif.

QUOTE(bonza @ 2008 02 23, 00:52)
kokiam mieste? ir kokia spalva ? 4u.gif

O kokio konkrečiai numerio šepetėlį naudojat krempudrai tepti? Skystai krempudrai, jeigu gerai suprautau, ar ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2008 02 24, 14:40)
O kokio konkrečiai numerio šepetėlį naudojat krempudrai tepti? Skystai krempudrai, jeigu gerai suprautau, ar ne blush2.gif

Foundation brush yra kreminei pudrai, Nr. 190
user posted image
Nebūtinai skystai krempudrai, aš kompaktinę kreminę tepu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 24 vasario 2008 - 15:02
Aš turiu šitą šepetėlį kreminei pudrai. Super daiktas, nebemokėčiau teptis kreminės pudros pirštais ax.gif Neįsivaizduoju kaip galėjau be jo gyvent biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 24 vasario 2008 - 15:12
QUOTE(Vitulka @ 2008 02 24, 15:11)
Aš turiu šitą šepetėlį kreminei pudrai. Super daiktas, nebemokėčiau teptis kreminės pudros pirštais  ax.gif Neįsivaizduoju kaip galėjau be jo gyvent  biggrin.gif
user posted image

Šitas kiek žinau suteikia purkštos pudros efektą. o kaip efektas tas realiai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 02 24, 16:11)
Aš turiu šitą šepetėlį kreminei pudrai. Super daiktas, nebemokėčiau teptis kreminės pudros pirštais  ax.gif Neįsivaizduoju kaip galėjau be jo gyvent  biggrin.gif
user posted image

O koks jo numeriukas? ax.gif
Atsakyti