QUOTE(Ewute @ 2013 06 02, 22:31)
labas
vis nepasitikiu tais lopo testais parodė silpną alergija ryžiams, kiaulienai ir vištienai. kviečiams neparodė, pienui, kiaušiniui irgi ne, bet aš sėkmingai toliau nieko jam neduodu, pilvukas visas tokiais smulkiais spuogeliais nubertas. bet gi apgalvojau ir išėmiau bananą iš raciono, ir oda pradėjo švarėti, nors bananui alergijos neparodė, bet man vis kirbėjo, matyt jaučia ta mamos širdis ai dar tiesa, dukrai blynus paprastus miltinius kepiau ir surizikavau, daviau pusę blynuko, tai jau 2 paros praėjo, nieko, jei ir rytoj nieko, tai po kokios savaitės bandysiu vėl truputį blyno duoti, kad tikrai įsitikinčiau
vis nepasitikiu tais lopo testais parodė silpną alergija ryžiams, kiaulienai ir vištienai. kviečiams neparodė, pienui, kiaušiniui irgi ne, bet aš sėkmingai toliau nieko jam neduodu, pilvukas visas tokiais smulkiais spuogeliais nubertas. bet gi apgalvojau ir išėmiau bananą iš raciono, ir oda pradėjo švarėti, nors bananui alergijos neparodė, bet man vis kirbėjo, matyt jaučia ta mamos širdis ai dar tiesa, dukrai blynus paprastus miltinius kepiau ir surizikavau, daviau pusę blynuko, tai jau 2 paros praėjo, nieko, jei ir rytoj nieko, tai po kokios savaitės bandysiu vėl truputį blyno duoti, kad tikrai įsitikinčiau
O kada daryti lopo testai? Jei senokai tai pas vaikus keičiasi fermentacija, keičiasi ir jautrumas produktams. Čia toks mano logiškas pamąstymas
O aš kažkaip neprisiruošiu pasidaryti lopo testų. Vakar surizikavau ir daviau ekologiškos obuolių-bananų tyrelės. Išbert neišbėrė (bent jau kol kas), bet truputį palaisvėjo viduriai. Matysiu kaip bus rytoj. O vaiko tai gaila, suvalgiusi tyrelę dar pusvalandį verkė kad nori dar ... O apetitas toks, kad turiu visą maistą slėpti, nes keliauja po virtuvę su kėde. Saugios tik viršutinės spintelės, o ant šaldytuvo reikės spyną dėt . Blogiausia, kad savo maisto jau nebenori...