Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Kiek apytiksliai per ketvirtį išleidžiat vaiko odelės priežiūrai? (43 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(linulka @ 2013 05 26, 15:55)
lankytis man neteko,bet planuoju pas ji savo vaikuti nuvesti, zinau ji ,nes pati uzaugau anyksciuose. daug geru atsiliepimu apie ji girdejus:)

Mes ne iš Anykščių, bet atsitiktinai išgirdom , kad tokiam berniukui padejo ir pilnai išgydė AD thumbup.gif ..., apsilankėm ir ...turim vilties:).
Nors mūsų sūnelis nesidavė tikrinamas folio apratu, ber daktaras deagnozavo 'iš akies' ir skyrė gydymą, o kita kartą tikimės, kad gales apziūrėt išsamiau...Sėkmės ir Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugsėjis @ 2013 05 26, 15:04)
Mes ne iš Anykščių, bet atsitiktinai išgirdom , kad tokiam  berniukui padejo ir pilnai išgydė AD thumbup.gif ..., apsilankėm ir ...turim vilties:).
Nors mūsų sūnelis nesidavė tikrinamas folio apratu, ber daktaras deagnozavo 'iš akies' ir skyrė gydymą, o kita kartą tikimės, kad gales apziūrėt išsamiau...Sėkmės ir Jums 4u.gif

vaziuosiu birzelio pradzioje pas tevus i anykscius ir apsilankysim, beje visai netoli tevu gyvena thumbup.gif ,as kazkaip abejoju ar duosis tiriamas folio metodu, juk maziukas dar g.gif
o kaip jum sekasi?
Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2013 05 28, 11:56)
vaziuosiu birzelio pradzioje pas tevus i anykscius ir apsilankysim, beje visai netoli tevu gyvena thumbup.gif ,as kazkaip abejoju ar duosis tiriamas folio metodu, juk maziukas dar g.gif
o kaip jum sekasi?

Maniske folio metodu tyre 7 men. Jei teisingai pamenu..Kaip homeopate sake, vaikas iki 2 metu su mama yra labai suristi. Ir juos tiria kartu. Vaika laiko mama, o kitoj rankoj laiko ta aparaciuka. Ir gyd tiria.
Atsakyti
Rytoj važiuojam į klinikas-tikiuosi, ką nors gero pasakys. Pentadienį eisim privačiai pas Jūratę Staikūnienę. Labai ją girai-tikiuosi rasim bendrą kalbą.
Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2013 05 28, 12:56)
o kaip jum sekasi?

Mums sekasi kaip ir neblogai...Bijau net dziaugtis..., bet pradejus vartoti tuos zirniukus - zenkliai pagerejo odytes bukle ax.gif . Sausa dar, bet rami, nesudirgus, maziau kasosi ir nakti miega thumbup.gif . Gal ir sutapimas..., nes is maisto racijono isemem dar keleta produktu...Bet kuriuo atveju bukle gereja ir tai svarbiausia smile.gif .
Atsakyti
Aš savo leliukui daviau makaronų ir labai nedaug, galvojau pažiūrėsim kas bus, tai pasigailėjau juodai, vaikui vos viduriai neišdegė, galvojau, kad jis išprotės iš skausmo, užpakaliukas visas žaizdom ir kraujais pasidengė, siaubas kaip išsigandau, tai tik prednizolonas nuėmė tą siaubą, eina kčiortu viskas
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 05 29, 20:50)
Aš savo leliukui daviau makaronų ir labai nedaug, galvojau pažiūrėsim kas bus, tai pasigailėjau juodai, vaikui vos viduriai neišdegė, galvojau, kad jis išprotės iš skausmo, užpakaliukas visas žaizdom ir kraujais pasidengė, siaubas kaip išsigandau, tai tik prednizolonas nuėmė tą siaubą, eina kčiortu viskas

Vaje, kaip baisu verysad.gif
Aš tokiems atvejams turiu kelias foto (siunčiau homeopatui kai buvo labai baisu) - pasižiūriu ir praeina noras eksperimentuot. Dabar labai norėčiau įsivest kefyrą, bet turbūt eisiu padaryt lopo testą, baisu kažkaip bandyt g.gif (ypač po kitų patirties...)
Atsakyti
Merginos, pagalbos siek tiek reiktu. Maziukui mano tikriausiai tridiene, kovojam su siaubingai auksta tempa ir paracetamolio zvakutes sunkiai numusa ja, ji greit atgal grizta. Gavoju miksuoti su ibuprofenu, bet didzioji dalis vaistu turi kukuruzu krakmolo, kiti laktozes monohidrato. Maniskis pienui ir kukuruzams alergiskas.. Ka daryt net nebezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2013 05 30, 13:24)
Merginos, pagalbos siek tiek reiktu. Maziukui mano tikriausiai tridiene, kovojam su siaubingai auksta tempa ir paracetamolio zvakutes sunkiai numusa ja, ji greit atgal grizta. Gavoju miksuoti su ibuprofenu, bet didzioji dalis vaistu turi kukuruzu krakmolo, kiti laktozes monohidrato. Maniskis pienui ir kukuruzams alergiskas.. Ka daryt net nebezinau  g.gif

vėsink rankas kojas galvą su vandeniu, jei drąsi, suvyniok į drėgną vėsią paklodę, palaikyk kelias minutes ir po to į šiltą... duok gerti daug VĖSAUS vandenuka arbatėlės ar ko geria, kad tik gertų, o dėl vaistų net nežinau jei labai reikia žiūrėk kas mažiausiai alergizuoja ir laikykitės... jei nevangus ir nors truputuką valgo viskas ok bus 4u.gif blogiausiu atveju į ligoninę lašelinę pastatys
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2013 05 30, 14:24)
Merginos, pagalbos siek tiek reiktu. Maziukui mano tikriausiai tridiene, kovojam su siaubingai auksta tempa ir paracetamolio zvakutes sunkiai numusa ja, ji greit atgal grizta. Gavoju miksuoti su ibuprofenu, bet didzioji dalis vaistu turi kukuruzu krakmolo, kiti laktozes monohidrato. Maniskis pienui ir kukuruzams alergiskas.. Ka daryt net nebezinau  g.gif

Kad alergiškas pieno baltymams, nereiškia, kad netoleruoja laktozės.
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Senai cia nebuvau uzsukus, tai gal jau ir pasikartosiu, bet paziurejau, kad prie tailandietisku tepaliuku atsirado kazkoks istyrimo sertifikatas ? ! http://psoriasis.uco...os-ir-dermatitu

Tai taip iseina, kad viskas su jais gerai ir galima tepti "i sveikata" 4u.gif ax.gif g.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

vis nepasitikiu tais lopo testais doh.gif parodė silpną alergija ryžiams, kiaulienai ir vištienai. kviečiams neparodė, pienui, kiaušiniui irgi ne, bet aš sėkmingai toliau nieko jam neduodu, pilvukas visas tokiais smulkiais spuogeliais nubertas. bet gi apgalvojau ir išėmiau bananą iš raciono, ir oda pradėjo švarėti, nors bananui alergijos neparodė, bet man vis kirbėjo, matyt jaučia ta mamos širdis ax.gif ai dar tiesa, dukrai blynus paprastus miltinius kepiau ir surizikavau, daviau pusę blynuko, tai jau 2 paros praėjo, nieko, jei ir rytoj nieko, tai po kokios savaitės bandysiu vėl truputį blyno duoti, kad tikrai įsitikinčiau smile.gif
Atsakyti