Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Kiek apytiksliai per ketvirtį išleidžiat vaiko odelės priežiūrai? (43 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Ewute @ 2013 05 13, 20:26)
tik kvėpavimas ne karštais garais, o šaltu rūku  smile.gif

na tokio dalyko dar neteko girdeti blush2.gif dazniausiai mama man liepdavo kvepuoti karstais garais smile.gif o kaip tai daroma su ruku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoryte* @ 2013 05 13, 20:32)
na tokio dalyko dar neteko girdeti blush2.gif dazniausiai mama man liepdavo kvepuoti karstais garais smile.gif o kaip tai daroma su ruku? g.gif

kvėpavimas per inhaliatorių ax.gif aš gal nenuskaičiau, per tel skaičiau dieną, saulė švietė lauke, tai gerai nenužiūrėjau, kaip ten kvėpuoja blush2.gif mes jau seniai inhaliacijoms naudojam kompresorinį inhaliatorių smile.gif super daiktas, jau seniai atsipirko, dukrius tik tada nustojo sirgti bronchitu, kai inhaliatorių įsigijom thumbup.gif tai ten ne karštas garas eina, o rūkas šaltas, nekyla pavojus nusideginti kvėpavimo takus ir pats procesas neteikia diskomforto ax.gif
Atsakyti
[quote=*Viktoryte*,2013 05 13, 18:13]
tai cia kitaip tariant kvepavimas garais blush2.gif ir vietoj vandens pilate vytauta ir kvepuojate, taip suprantu blush2.gif
Papildyta:

kompresorinis inhaliatorius naudojam laabai senai tikrai nepakeiciamas dalykas kai vaikutis serga,pirkome kai istisai sirgome laringitu o dabar slogyte kosuliukas ir kvepuojam labai esu patenkinta juo,pilasi visokie vaistukai mes dazniausiai mineraliny kvepuojam vytaute daugausia drusku tai kazkaip mums geriau efektas yra nuo jo.salti garai,kokio ipili saltumo vandenuko toks ir yra
Atsakyti
Laba
Esu naujokė jūsų temoje. Mano mažiukui AD sunki foma. Norėjau pasiteirauti, kur perkate tuos Aveeno kremukus? Ar abu gaunate? Nes aš parsisiųsti randu tik tą mėlynąjį:
http://www.iherb.com...-oz-311-g/47952

Ačiū
Atsakyti
Panaršiau iHerb.com ir suabejojau doh.gif
Gal galit pasakyt kuo skiriasi šie du kremukai:

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo werika: 15 gegužės 2013 - 21:13
Pirma didele bonke gerai drekina, o sitas su mentoliu, jis kazkiek nuima nezejima, anksciau tokios sudeties kremukas buvo didelei bonkei, o dabar tik tubeleje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 15 gegužės 2013 - 23:18
QUOTE(ivetacom @ 2013 05 15, 23:12)
Pirma didele bonke gerai drekina, o sitas su mentoliu, jis kazkiek nuima nezejima, anksciau tokios sudeties kremukas buvo didelei bonkei, o dabar tik tubeleje 4u.gif

Ačiū. Tai realiai reiktų abiejų-vienu drėkinti, kitu paraminti?
Atsakyti
o kuom skiriasi kompresorinis inhaliatorius nuo paprasto inhaliatoriaus 4u.gif sugalvojau pirkti ir nzn kuris geresnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoryte* @ 2013 05 16, 17:54)
o kuom skiriasi kompresorinis inhaliatorius nuo paprasto inhaliatoriaus 4u.gif sugalvojau pirkti ir nzn kuris geresnis g.gif

įmesk abiejų nuorodas, pažiūrėsim mirksiukas.gif nelabai įsivaizduoju kaip atrodo nekompresorinis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2013 05 16, 12:11)
Ačiū. Tai realiai reiktų abiejų-vienu drėkinti, kitu paraminti?

Kaip ir taip, paskaitykite granato zinutes is pirmo puslapio, labai gerai pataria, kaip siais kremukais kovoti su AD 4u.gif

Inhaliatoriai man irgi aktualu, galvoju toki pirkti, gal kas turi nuomone siuo klasimu?
Atsakyti
http://www.fotofabri...R-NE-C28-E.html
musu toks,naudojam 2 metus ir neteko nusivilti rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2013 05 16, 22:43)
Kaip ir taip, paskaitykite granato zinutes is pirmo puslapio, labai gerai pataria, kaip siais kremukais kovoti su AD 4u.gif

Labai dėkui smile.gif
Atsakyti