Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Kiek apytiksliai per ketvirtį išleidžiat vaiko odelės priežiūrai? (43 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(*Viktoryte* @ 2013 05 09, 13:04)
mamytes, kokiais kremukais nuo saules jus tepate savo alergiskus vaikucius, zinau internete yra daug pasirinkimu, bet nzn kaip issirinkti geriausia, nes visi geri lyg ir be tu bloguju priedu, bet vieni turi alkoholio, kiti neturi...ar tiesiog nusipirkti kazkuri ir bandyti, ir ziuret ar pabers ar ne, net nzn, gal jus ka patarsite 4u.gif

Mes Aubrey naudojom du metus
http://www.sveikipro...y-saules-kremai
yra bekvapis
Atsakyti
QUOTE(Linužė @ 2013 05 09, 14:37)
Mums irgi homeopate rekomendavo valgyt raugintus kopustus ir agurkus, mazoji ragavo noriai, taciau mums jie netinka, isbere  blink.gif

Nu va, o aš ką tik daviau paragaut rauginto agurko g.gif . Ryt matysiu kaip bus, blogiausia kad išskrendam 2 savaitems doh.gif . Tikiuosi neišbers. Ir klausyk tų gydytoju...

QUOTE(fufute @ 2013 05 09, 14:46)
O jusu dukrytei dare lopu meginius del alergijos?

Pas mano maziu IgE alergijos nerodo, bet pagal lopus - alegija yra.

Anksčiau jau esu rašiusi kad lopo testai atitinka IgG maisto netoleravimo testą. Mums irgi jis buvo teigiamas, pagal jį ir gyvenam smile.gif. Dabar kai jau matysiu kad galim įsivesti naują produktą - pasidarysim lopo testą, jei maniškė nenusikrapštys doh.gif . Ji visiškai neleidžia nieko užklijuot doh.gif

Viktoryte kažkur buvau skaičiusi kad geriausias kremas nuo saulės paprasčiausias alyvuogių aliejus (jei vaikas nealergiškas alyvuogėms), visi kremai nuo saulės turi cheminių ingriedientų, kurie saulėje gali pradėt skaidytis į nežinia ką.
Atsakyti
QUOTE(Linužė @ 2013 05 09, 13:37)
Mums irgi homeopate rekomendavo valgyt raugintus kopustus ir agurkus, mazoji ragavo noriai, taciau mums jie netinka, isbere  blink.gif

Papildyta:

Mes planuojam eiti pas profesoriu V. Urbona, Santariskese, rekomendavo gyd. Skrebiene kuri dirba Antakalnio polk. ir Santariskese. Jis labiau specelizuojasi celiakijos srityje, tai mums aktualu, nes esam alergiski glitimui, tai alergologai nori atmesti celiakija.
P.S. ar issikepe kas nors skanaus is burnociu miltu?  blush2.gif

Mums rauginti kopustai irgi netinka, del to daug nesidomejau, bet rase mamos kad tai produktas turintis daug histamino, kaip ir spinatai.

QUOTE(LiloSun @ 2013 05 09, 17:05)
Mes Aubrey naudojom du metus
http://www.sveikipro...y-saules-kremai
yra bekvapis

O gerai kad jau naudojote ir galite pasakyti kad tinka alergiukams, nes kaip tik galvojau ar siusti toki, toje pacioje Iherb jie daug pigiau gaunasi http://www.iherb.com/Aubrey-Organics koki konkreciai naudojate?
Atsakyti
Kiek kitoks nei iprasta straipsnis apie alergijas g.gif
kazkaip keistai skamba
Atsakyti
QUOTE(biruteja @ 2013 05 09, 17:34)
Nu va, o aš ką tik daviau paragaut rauginto agurko  g.gif . Ryt matysiu kaip bus, blogiausia kad išskrendam 2 savaitems  doh.gif . Tikiuosi neišbers. Ir klausyk tų gydytoju...
Anksčiau jau esu rašiusi kad lopo testai atitinka IgG maisto netoleravimo testą. Mums irgi jis buvo teigiamas, pagal jį ir gyvenam smile.gif. Dabar kai jau matysiu kad galim įsivesti naują produktą - pasidarysim lopo testą, jei maniškė nenusikrapštys  doh.gif . Ji visiškai neleidžia nieko užklijuot  doh.gif

Viktoryte kažkur buvau skaičiusi kad geriausias kremas nuo saulės paprasčiausias alyvuogių aliejus (jei vaikas nealergiškas alyvuogėms), visi kremai nuo saulės turi cheminių ingriedientų, kurie saulėje gali pradėt skaidytis į nežinia ką.

bet vat idomu, nejau paprastas alyvuogiu aliejus apsaugo nuo saules ax.gif mes zinoma netupim ant saules, bet zinot vaikai laksto, zaidzia nenulaikysi ju vienoje vietoje(pavesyje) o ir saulute vaikams reikalinga, todel bijau kad nenudegtu, ir taip jau zandukai rausteleje smile.gif
Papildyta:
QUOTE(geliuke @ 2013 05 09, 17:41)
Kiek kitoks nei iprasta straipsnis apie alergijas  g.gif
kazkaip keistai skamba

tikrai, kad keistai....as pati maitinau iki 6 men, po to Aptamilis, o koseles su karves pienu pradejau virti nuo 9 men., grudines visas koses valgem taip pat nuo 7 men., aptamili karves pienu pakeiciau nuo 1 metu, kaip ir kiausinius daviau nuo 1m., ir sie tau nuo 1,2 pasidarem alergiski minetiems produktams g.gif tai kur tiesa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2013 05 09, 18:41)
kazkaip keistai skamba

O mums gal ir atitinka, maitinau iki 2,5metų, naujo maisto ragaudavo labai nenoriai. bet bėrimai atsirado tubūt nuo antro mėnesio g.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2013 05 09, 17:38)
Mums rauginti kopustai irgi netinka, del to daug nesidomejau, bet rase mamos kad tai produktas turintis daug histamino, kaip ir spinatai.
O gerai kad jau naudojote ir galite pasakyti kad tinka alergiukams, nes kaip tik galvojau ar siusti toki, toje pacioje Iherb jie daug pigiau gaunasi http://www.iherb.com/Aubrey-Organics koki konkreciai naudojate?

http://www.iherb.com...oz-118-ml/33244
VA SITA BEKVAPI. Mum tai uztenka tu 30 spf, nei karto nenudegem.
Aisku jei dar kazka is ten siustis tai pigiau gaunas smile.gif

Del aliejuku, tikrai nemanau, kad alyuogiu aliejus apsaugos nuo saules tiek kiek reikia, juo kai ptik pasitepa moterys graziam idegiui gauti smile.gif
Atsakyti
va, kaip tik kitoje temoje siek tiek apie apsauga nuo saules kalbeta, tai pacituosiu:
Ištirta, kad natūralią SPF apsaugą suteikia šie augaliniai nerafinuoti aliejai:

Tamanu (foraha) aliejus 18-22 SPF;
Sviestmedžio aliejus iki 6 SPF;
Makadamijų aliejus iki 6 SPF;
Sezamų aliejus iki 4 SPF;
Simondsijų (jojobos) aliejus iki 4 SPF;
Avokadų aliejus iki 4 SPF;
Kokosų aliejus 2 SPF;
Mango sviestas 2 SPF.

Cia dar informacijos yra
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2013 05 09, 17:38)

fufute: o ka duoda pankoliu arbata?  g.gif  Kokius fermentus geria? be jokiu tyrimu taip nusprende ir israse?  g.gif

pankolio arbata del virskinimo. O fermentai: Pangrol 10000V. Nedare jokiu tyrimu, skyre po vizualios apziuros ir mano pastebejimu
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2013 05 09, 18:41)
kazkaip keistai skamba

Jei laikytumėmės mes tokios praktikos - neįsivaizduoju koks šiandien atrodytų mano sūnus doh.gif įdomūs tyrimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ewute @ 2013 05 08, 23:04)
labas 4u.gif

šiandien, visiškai neplanuotai, uždėjo lopus, 15 dėjo. bet taip keistai, maisto jokio nedariau, sudėjo tuos alergenus lašiukais, su kuriais dūrio tyrimą darė, sakė, jei bus alergija, tai rodys ir šitie. o jei kils dar abejonių, tai tada turėsiu namie pasidaryti maistą lopams, bet viską reikia ruošti, jokių žalių daržovių, mėsos ir t.t. viskas virta/gaminta kaip įprastai  ax.gif  žodžiu, laukiu penktadienio, nuimsiu, žiūrėsiu, kas ten matysis  unsure.gif

tiesa, pirmiausiai padarė dūrio testą, nieko neparodė, tiksliau niekas neužraudo, tada ir pasiūlė lopus sudėti ax.gif

Sveiki. Kaip jusu lopai? siandien jau turejo kazkas pasimatyti. ar parode alergija kokia?
Atsakyti
QUOTE(goldmine @ 2013 05 10, 20:15)
Sveiki. Kaip jusu lopai? siandien jau turejo kazkas pasimatyti. ar parode alergija kokia?

labas vakaras. nu ir nesuprantu aš tų lopų unsure.gif blush2.gif nuėmiau, po 20 min visi buvo vos vos rausvi, jokių pūslelių, nieko, paskui odytė nušviesėjo. nu o prieš miegą vėl pažiūrėjau, tai vištiena, miežiai jau raudoni, keli rausvi, o kiti iš viso be reakcijų unsure.gif tai ar čia taip turi būti ,kad po 72 val ryškiai matysis, kas alergizavo? kažkaip galvojau, kad tik nuėmus turi matytis ryškiai, kam stipri alergija, o kam silpna, nušviesės, bet maniškiui gaunasi taip, kad lopai visi buvo vienodi ir dabar pradėjo ryškėti g.gif
Atsakyti