sveikos
jungiuosi ir aš su mažuoju į jūsų būrį

skaitau jau seniai, tik vis neprisiruošiau prisijungti
Dukrius mano irgi alergiška, bet jai nėra AD, dažniausiai išlįsdavo bronchitas, dėl to norėjo pripraišyti bronchinę astmą, bet, ačiū Dievui, išaugo

aišku alergija likusi, kai neribotais kiekiais pavartoja šokolado/citrusinių vaisių ir pan, tai paberia alkūnės linkius vidinius (nežinau, kaip vadinasi

) ir pašunta moteriškoji dalis

darėm pilną kraujo tyrimą iš venos maistui ir aplinkos alergenams - išvada - ateityje gali būti polinkis į alergija dulkių erkėms ir arkliams

nei citrusams, nei kitiems maisto produktams neparodė kraujas alergijos, tai priėjau išvados, kad mažiui jo nedarysiu, bereikalingai išmesti pinigai
o mažąjį pradėjo dėmėm "mėtyti", kai pradėjau primtaitinti

vasarą, ir visi, kam rodžiau, aiškino, kad ko gero nuo vandens

nuvežiau į 2-ą ligoninę pas dermatologę, tai pasakė, kad polinkis į seborėjinį dermatitą, nieko nereikia daryti, tik tepti physiogel losjonu ir tarpuose cinko tepalu

ir mažiukui pagerėjo, bet vaikas augo ir daugiau produktų vis gavo, žodžiu, realiai, tai nebepamenu kada mačiau gražią odą

visada dėmių yra ant kojų ir ant rankų, kartais daugiau, kartais mažiau

niekada (tfu tfu tfu) nebėrė veido, pilvo ir nugarytės, tik rankos ir kojos. dėmės sausos, kai gyja, pleiskanoja.
alergologė pasakė, kad AD, bet niekas niekur oficialiai nediagnozavo, tai aš tokia nei nešta, nei pamesta. matau, kad vaikas alergiškas, kai maistą pradėjau ypatingai griežtai žiūrėti, iššvarėjo oda
užvakar ėjom vėl savo alergologei pasirodyti, bet mažius kaip tik suslogavo tą dieną ir nedarė dūrio tyrimo, užsirašėm gegužės pradžiai. gyd sakė pati padrys. bet paskaičiusi jūsų temas galvoju, kad bus bereikalingas vaiko badymas

gal iš karto į CD8 važiuoti lopų tyrimams. dar neapsisprendžiau.
vaiko būklė nėra bloga. miega ramiai, nesikaso, dėmės nešlapiuoja. žodžiu, suvokiu, kad dermatitas lengvas, bet taip norėtųsi išsiaiškinti kam alergiškas ir duoti daugiau maisto produktų, nes dabar racionas skurdus. aišku, lyginant su kitais, tai maniškis gauna pakankamai įvairų maistą, bet man jau taip atsibodo tas pats per tą patį
išsiplėčiau