QUOTE(carramele @ 2013 04 24, 21:13)
Keturmetis ir tas dar geria šiek tiek.
Anafilaksinio neturėjom (tfu tfu), o nuo tinimų spėdavo tavegilis suveikt. Leidžiamo prednizolono gydytoja buvo išrašius ekstra atvejams, bet panaudot neprireikė.
Man daktarė sakė, kad prednizolono suduot, jei pvz. astmos priepuolių niekaip neišeina suvaldyti ir matai, kad visai prastai vaikui. Bet kodėl tas prendizolonas toks baisu, jei sako suduok vienkartinę dozę
QUOTE(sirdukele @ 2013 04 24, 22:06)
na mes anafilaksija tureja nemazai pirmus kartus su greituke vaziavom ir iki kol viskas praeidavo grizdavome...bet jau kelyje medike tavegilio susileidus ateina ir iskart suleidzia tada kai nuveze ten gavome adrenalino ampule ir despumizano atsiprasau jei pavadinimus maisau.mums pasireiskia pirma berimas absoliuciai visa kuna pradeda metyti kaip pirstas dydzio tokiais puckiais tada pradeda tinti ir dusti ir ligonineje sake kad sirdies permusimai ar kaip ten kad rods isoks...kad tokiu doziu negautu vaikas vaistu ir nebutu blogiau tapau paranojike vis tikrinu visa kuna ar nera pucku jei pavalgo ka ar parduotuveje hemija grindis kokias plauna ir pan...vos tik pamatau pucka iskart tavegilio duodu tavegilis suveikia po 10-15 minuciu o iki tokiu minuciu vaikas jau visas nubertas ir dusta ziuriu seku jei dusta adrenalinu duodu pakvepuoti iskart pasiruosiu leidziamu vaistu turiu ir nesiojuos visad visur su svirkstu.....bet praeina..bet jei jau istines per velai pastebejau reikia kviesti greitaja....atsiprasau kad issipleciau
labai tikiuosi kad mes isaugsime is tokiu reakciju turejo kone 10 kartu tokiu siaubingu atveju......
Dieve dieve kaip baisu, įsivaizduoju ką reikia patirti, kai matai savo vaiką tokios būklės.
Žiinok, aš būtent apie prekybcentrių chemijos skyrius ir pagalvojau, jei pradėtų parduotuvėje tinti, tai reiktų bėgte bėgti
Žiauru, ką jiems patirti reikia
Maniškis tik astminius priepuolius turėjęs, vis dar pavyksta pačiai suvaldyti, bet ir tai plaukai piestu stojasi iš baimės ir nevilties
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 04 24, 22:15)
Taip, iš buteliuko geria.
Ai, jūsų gi dar mažiukas
Aš tai galvoju, jei reikės jam didesniam duoti, tai gal iš puoduko gers
Kada orai pagerėjo, laukas bus priešas numeris vienas