Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Kiek apytiksliai per ketvirtį išleidžiat vaiko odelės priežiūrai? (43 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Fifux'e @ 2013 04 21, 14:33)
sveikuts,
na ir kaip gyvuojat?kaip pavasary pasitinkat? mano maze kencia nuo alergijos doh.gif prasidejo zydejimai,tai ciausti istisai,akys asaroja,snarglas bega,visa raudona vaikas verysad.gif

Nukopijavau Obuoliausia patarimus iš homeopatijos temos:
Šienligė tikrai gali būti (bent pagal aprašymą labai panašu). Šią savaitę labai bujoja lazdynai, be to - visiškai nėra žalumos, kuri bent kiek sugertų dar po žiemos neišvalytą purvą. Po lietaus turi palengvėt.
Kiek žinau, daug kam esant šienligei padeda Sambucus 6 (kai pats pikas galima bandyti keisti Sambucus 30).
Toks varveklis kaip iš krano - Allium cepa (6 ar 30 - priklauso nuo organizmo).
Luffa compositum tabletės ar purškalas. Tabletės daugiau jei linkęs į astminius kosulius.
Apis complex
Jei vos atsigulus sugniaužia visą trachėją ir dusina - Coccus cacti.
Jei slankioja gleivių gumulas kakle - Hydrastis.
Guna kompleksas TRC 6 (Kaune platina Grožio akademija).

Gali pabandyti, blogiau tikrai nebus nebus ir saugu mažiukui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biruteja: 21 balandžio 2013 - 13:55
QUOTE(biruteja @ 2013 04 21, 13:54)
Nukopijavau Obuoliausia patarimus iš homeopatijos temos:
Šienligė tikrai gali būti (bent pagal aprašymą labai panašu). Šią savaitę labai bujoja lazdynai, be to - visiškai nėra žalumos, kuri bent kiek sugertų dar po žiemos neišvalytą purvą. Po lietaus turi palengvėt.
Kiek žinau, daug kam esant šienligei padeda Sambucus 6 (kai pats pikas galima bandyti keisti Sambucus 30).
Toks varveklis kaip iš krano - Allium cepa (6 ar 30 - priklauso nuo organizmo).
Luffa compositum tabletės ar purškalas. Tabletės daugiau jei linkęs į astminius kosulius.
Apis complex
Jei vos atsigulus sugniaužia visą trachėją ir dusina - Coccus cacti.
Jei slankioja gleivių gumulas kakle - Hydrastis.
Guna kompleksas TRC 6 (Kaune platina Grožio akademija).

Gali pabandyti, blogiau tikrai nebus nebus ir saugu mažiukui...

Ar tai tas pats sambucus, nes rase, kad vaikams perka ji persalimu profilaktikai? O as svarstau del tokiu papildu Quercetinas ir Bromelainas, suaugusiems palengvina alerginius simptomus, gal ir vaikams galima butu, gal kuria mamyte pirko vaikams tokius, ar panasius? Gydytoju klausiau, bet deja del papildu nieko negali pasakyti.
Papildyta:
Truputi informacijos apie kvarcetina;
Kvercetinas

Kvercetinas - bioflavonoidams priskiriamas glikozido junginys. Kvercetinas yra fitoestrogenas. Fitoestrogenai - augalinės medžiagos, veikiančios panašiai kaip ir organizmo hormonai estrogenai. Manoma, kad fitosestrogenai organizme konkuruodami su natūraliais estrogenais, gali sumažinti estrogenams jautraus vėžio riziką. Kvercetinas, kaip ir kiti bioflavonoidai, veikia kaip antioksidantas ir priešuždegiminė medžiaga, sauganti kraujagyslių sieneles nuo žalingo laisvųjų radikalų poveikio. Jis saugo mažo tankio lipoproteinus (blogąjį cholesterolį) nuo oksidacijos ir tuo būdu gali mažinti aterosklerozės riziką. Kvercetinas slopina kai kuriuos uždegimo fermentus, todėl buvo tiriamas jo poveikis nebakterinio prostatito eigai. Jis veikia priešingai histaminui - mažina alergines reakcijas. Kol kas visos šios kvercetino savybės yra nustatytos tik laboratorinių ar tyrimų su gyvūnais metu. Todėl kaip jo vartojimas palengvintų tam tikras ligas žmogui, nėra duomenų. Kvercetino daugiausiai yra svogūnuose, obuoliuose, arbatoje, kiek mažiau - žalialapėse daržovėse, pupelėse.

Vartojimas

Suaugusiems kvercetino rekomenduojama gerti iki 1000 mg per parą. Maisto papildų sudėtyje dažnai kvercetino būna derinyje su kitais bioflavonoidais. Nedideliais kiekiais bioflavonoidų būna ir kai kurių multivitaminų sudėtyje. Čia jų dedama, kad pagerinti vitaminų pasisavinimą ir sustiprinti jų poveikį. Yra maisto papildų, kur kvercetinas derinamas su kita augaline medžiaga, mažinančia uždegimą - bromelainu.
Atsakyti
bet internetu uzsisakyti nerandu g.gif as ne is didmiescio 4u.gif nebent reikia paprasyti kad kas nuopirktu ir atsiustu g.gif
Papildyta:
o kai ka randu,reikes uzsisakyti g.gif
Atsakyti
Ivetacom, jei nori rimtesnių patarimų dėl homeopatijos keliauk į Homeopatijos temą. Ten tikrai tau duos daugiau info. Apie kvercetiną pirmą kartą girdžiu, skaitant kur jo yra - mano homeopatas patarė po truputį duoti svogūno ir česnako (jei žalias alergizuoja pakepint), nes jame esantys sieros junginiai lengvina alergijas. O va nuo žalio obuolio maniškę po paros išbėrė stipriai verysad.gif , matyt ne veltui ji iki dabar jo nemėgo. Keptas lyg ir tikdavo...
Atsakyti
QUOTE(biruteja @ 2013 04 21, 19:40)
Ivetacom, jei nori rimtesnių patarimų dėl homeopatijos keliauk į Homeopatijos temą. Ten tikrai tau duos daugiau info. Apie kvercetiną pirmą kartą girdžiu, skaitant kur jo yra - mano homeopatas patarė po truputį duoti svogūno ir česnako (jei žalias alergizuoja pakepint), nes jame esantys sieros junginiai lengvina alergijas. O va nuo žalio obuolio maniškę po paros išbėrė stipriai  verysad.gif , matyt ne veltui ji iki dabar jo nemėgo. Keptas lyg ir tikdavo...

As kazkaip juos kaip augalines medziagas vertinu, o i homeopatija mano poziuris daugiau skeptiskas, bet gal ir verta daugiau pasidometi. O apie svoguno ir obuolio nauda irgi zinau ir valgome ju nemazai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2013 04 21, 21:10)
As kazkaip juos kaip augalines medziagas vertinu, o i homeopatija mano poziuris daugiau skeptiskas, bet gal ir verta daugiau pasidometi. O apie svoguno ir obuolio nauda irgi zinau ir valgome ju nemazai smile.gif

Aš irgi vertinčiau augalinius preparatus, deja, esu beveik visom žolėm alergiška smile.gif. O ir alergiškiems vaikučiams homeopatija saugesnė. Dėl homeopatijos yra daug visokių nuomonių, bet kiek pati susidūriau ūmiais atvejais man ne kartą suveikdavo greičiau nei antibiotikai, o lėtiniais atvejais tai jau reikia turėt kantrybės, nes gydymas gali užtrukti ne vienerius metus doh.gif
Atsakyti
[quote=Fokusė,2013 04 20, 14:07]
Sveikos,

Deja, bet ir man tenka prisijungti prie kovojančių su AD. Dukrytei gydytojai nustatė AD ir SD. Prisipažinsiu, perskaičiau daug, bet tikrai ne visas temas apie AD, nes jų tieeeeeek daug! Todėl kreipiuosi į jus – gal kam buvo panašiai, gal kas kažką girdėjo... smile.gif

Fokuse,

skaiciau Jusu istorija, ir toks jausmas, kad apie mano mazyli rasot. Mes irgi nuo 2-3 men. isberti, Nuo pat pradziu visas kunelis isbertas. Daktarai diagnozavo stipru AD. Pagulde i ligonine: rado stafilokoka, disbakterioze. Kraujas dideles alergijos nerode (tik kiausiniui didesnis jautrumas). Apie lopus nebuvo ne kalbos, nes sveikos vietos ant kunelio nebuvo. Dabar mums 7 menesiai. Per visa sita laika berimas vis tiek laikosi ant viso kuno ir lopu bagalba alergenu negaliu nustatyt. Neseniai gulejom antra karta ligoninej, tai ikvepiamiems alergenams jautrumo nera, bet didele alergija parode pienui, sojai, kiausiniui ir zemes riesutams. Bet berimas jau tapo stabilesnis...bent jau neslapiuoja - kas mums yra didelis laimejimas, nes slapiavimo kazkaip isvengiam be hormonu. Zodziu, esme, kad kol kas gailiuosi tik vieno dalyko...pasidaviau gydytoju spaudimui ir nutraukiau maitinima. Israse mums to stebuklingojo Neocate. Va, jau 3 savaites geriam ir nieko, lygiai ta pati situacija. Todel primygtinai rekomenduoju maitinimo nenutraukt. Mano piene jie irgi buvo rade stafilokoko, bet dabar jau matau, kad mano pienukas maziui zalos nedare. Paluzau tik del daktaru ir del to, kad neatrandu kaip bazaboti odeles niezejimo.
Seniai skaitineju AD forumus ir esu optimistiskai nusiteikus sios ligos atzvilgiu. Nors stpriai sergam (SCORAD 81), bet tikiu, kad isaugsim. Noriu padekot visom mamytems uz dalijimasi patirtimi. O jums Fokuse, linkiu nepasiduoti pagundai gydytis hormonais (trumpalaikis poveikis ir neleidzia ivertinti ligos rimtumo) ir nenutraukit maitinimo. musu mazyliams nera geresnio maisto nei mamos pienas. 4u.gif
Atsakyti
stiprybės mamytės dabar žiedadulkės tikrai agresyviai sklinda... pas mane balkone tamsi palangė tai net pakraupau kiek žiedadulkių (gyvenu 4 aukšte) o medžių aplink nemažai, bet manosios nealergizuoja tai nors tiek gerai... tik mb kankinasi, o mum po antibų ir ligų lenda vėl viskas į paviršių, bet ačiūD ne taip smarkiai kaip laukiau... didelė vis dėlto manoji jau... beje gydytoja, kai skyrė antibus (ausies uždegimas buvo) klausiau ar nereikia gerųjų bakterijų tai vėl pasirodo nuomonės keičiasi... kad gerosios bakterijos kaip ir sustato viską į vietas, bet organizmas atpranta pats jas gamintis... tad pagal dabartinius siūlymus prie antibų reikia vartoti juodą duoną, obuolius ir rauginto pieno produktus, kad skatintų gb gamybą, ir tik jei labai viduriuoja tada duoti GB va taip vat...
Atsakyti
QUOTE(Dishka @ 2013 04 21, 21:09)
Zodziu, esme, kad kol kas gailiuosi tik vieno dalyko...pasidaviau gydytoju spaudimui ir nutraukiau maitinima. Israse mums to stebuklingojo Neocate. Va, jau 3 savaites geriam ir nieko, lygiai ta pati situacija. Todel primygtinai rekomenduoju maitinimo nenutraukt.

Na siaip yra toks dalykas kaip relaktacija, is principo jei tikrai norite maitinti vel, ta galite padaryti ax.gif
Atsakyti
Mamytes noriu paklausti, gal kuri turite TS perleisti... arba jau acomos tiklapio nera??? is kur uzsakinejat??
Mums tiek alergija uzejus vaikui, siaubas.... baisiai vel isireike TS.
Atsakyti
QUOTE(laugene @ 2013 04 22, 12:12)
Mamytes noriu paklausti, gal kuri turite TS perleisti... arba jau acomos tiklapio nera??? is kur uzsakinejat??
Mums tiek alergija uzejus vaikui, siaubas.... baisiai vel isireike TS.

Jei labai greitai reikia, kazkiek galeciau perleisti, nors jau nedaug turiu . Buvau atsiuntusi is Ebay, o dabar siusiu is iherb http://www.iherb.com...-oz-207-ml/1110
867274337
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 22 balandžio 2013 - 12:44
Del alergijos MP, tai vaika gali alergizuoti MP vieninteliu atveju, jei alergiskas laktozei. Visais kitais atvejais as maitinciau MP, o esant stafilokokui, reiktu geruju bakteriju papildomai, kad galetu kovot su blogosiom.

Rieduliukas, idomi nauja teorija del geruju bakteriju g.gif bet vis tiek manau alergiukam ju yra papildomas poreikis...

Savo mazes seborejini dermatita patepiau sudocremu, tai viskas mums apsigyde nukrito sasai g.gif idomu ar atsinaujins... rytoj pas alergologa...
Atsakyti