Ačiū visoms už atsakymus!!!
QUOTE(geliuke @ 2013 04 20, 14:42)
Bakteriju visi mes daugiau ar maziau turime. As laikausi tos nuomones, kad jos gali paaistrinti situacija..
tiesiog turiu pastebejima - pvz mano vaikui netinka nei ryziai, nei kalakutiena. Siulyciau vaikuciui atlikti lopo testus, maitinti paciai ir toliau, nes MP veikia ir kaip vaistas, ir kaip maistas. Bandykite daryti testus su tais produktais, kuriuos dabar pati valgote..
QUOTE(biruteja @ 2013 04 20, 15:18)
Pirmiausia ką patarsiu - išimk visus skalbiklius, net ekologiškus, skalbk tik rutuliais, aukštoj temp ir lygink. Net is savo bei namiškių rūbus - glaudžiat mažiuką prie savęs visi. Ypač patalynę, savo taip pat. Jokių sintetinių ir vilnonių rūbų (savo taip pat). Jokių prausiklių (bent kol kas), aš prausiu su eko muiliuku vienč kartą savaitėj, tik užpakaliuką plaunu muilu kasdien, nes linkusi pašusti. Jokių kvepalų, gaiviklių, tas pat ir su valikliais - jokių kvapų. Maitink kiek įmanoma ilgiau pati, būtinai ištirk ko vaikiukas negali valgyt ir laikykis dietos. Pati maitinau iki 2,5 metų, prisiklausiau net tokių kuriozų kad vaikas alergiškas mano pienui (gal ir įmanoma, bet manau tik kokiu ypač kritiniu atveju gali taip būt). Sergam AD nuo gimimo, bet kas tai yra iš tikrųjų sužinojau tik kai nutraukiau maitinimą
.
Be lopo tyrimų labai sunku išsiaiškinti alergenus, nes pvz. AD siūloma gydyti avižų kompresais, o maniškė avižoms labai alergiška.
Stprybės ir kantrybės, nes AD gyja labai sunkiai ir ilgai. Net ir laikantis teisingos dietos nereiškia kad viskas bus idealu. Greitai vasara, daug kam pagerėja tuo laikotarpiu. Gal ir jums palengvės
Jei turi kantrybės gali išbandyt homeopatinį gydymą.
Puikiai suprantu, kad bet kas gali alergizuoti. Tik lopo testo niekaip kol kas negalim pasidaryti, nes neturim odelėje švarios vietos
Kaip manot, jei su tailandietiškais tepaliukais pavyktų nuimti bėrimus, ar tada galima tirti lopo testu?
Skalbiau su Neutral, bet pasinaudosiu patarimu ir pereisiu prie rutulių
Jau pradėjau viską ant 90° skalbti... Laboratorijoj sakė, kad prie tiek jau žūsta bakterijos ir lyginti nebereikia...
Homeopatiškai jau pradėjom gydytis, reikia laiko. O niešti mažytei jau dabar
Bet esu optimistė ir tikiu
Ar yra kam padėję? O gal kas bandė Folio metodu tirti maisto produktų tinkamumą?
QUOTE(Amelita @ 2013 04 20, 17:57)
Fokuse, zinau kaip tau sudetinga. Patariu nuimti vitamina D, nes maniske nuo jo bere.. O kankinomes labai ilgai..Neskiepyk jokiais skiepais. Atidek kuriam laikui. Ir pati isimk is savo meniu cukru. As ilgai maitinau. Teko skaityt, kad ka suvalgei i MP pereina mazdaug per para. O alergija jei nepasireiskia per 3 -4 paras, tai viskas turetu buti gerai. Rasykis dienorasti. Ka valgai, geri. Kuo tepi, kuom skalbi, kaip prausi maziuke. Del viduriuku, patarciau gerti labai daug geruju bakteriju. Dar toks variantas, teko girdet, kad pas viena moteri jos piene buvo to auksinio stafiloko. Issityre, piene rado, nutrauke maitinima ir viskas pagerejo. Bet as esu uz MP maitinima, todel nenutrauk jo, nebent tikrai tavo piene butu tu bakteriju. O tai patikrinti gali laboratorijoj. Ant odeles tas stafilokokas buna, nes oda persilpna, nusilpus yra labai pazeidziama. Pas maniske buvo stafilokoko ant odos, tai atrode kaip pragulos..Bet viska pagydem. Violet meliu tepem slapiuojancias vietas, prausem su emolium emulsija voniai, jos nereikia nuskalaut. Padejo ir nuo sausos galvos odos, kuri pleiskanojo kaip pasiutus..Ir aliejukai nepadejo. Maziuka vaika galima paguldyt i vonele, pilti ta vandenuka ant galvos, viso kuno. Esseks persilpnas.
Del viduriuku, bent jau nekakintu tiek daznai, jei gautu Kreon 10 000, bet jos reiktu gal 1/5 tos kapsules. Ten yra zele,ji surakina kakuti.
Vitamino D nuo vakar nebeduodu, nors visi gydytojai garantavo, kad nuo jo berti negali. Žiūrėsim
Tai buvo vienintelis nepakeistas dalykas. Skiepai tai taip, turim tik pirmo mėnesio... Cukraus nevartoju n metų
(gaudavau tik iš kepinių, bet kai jų neliko, neliko ir cukraus). O kažin kaip druska?
Mano MP stafilokoko nėra ištyrė Antakalny. Dėl to labai džiaugiuosi
Vis vienu gal mažiau.
Ačiū už patarimus
QUOTE(geliuke @ 2013 04 20, 21:01)
Alergizuoti MP gali, bet labai retais atvejais, ta irgi galima patikrinti testais
Kokius testus turit omeny? Tuos pačius lopo? Kažkaip mąstau, kad jei mama valgo tai, kas alergizuoja, tai rodys ir alergiją mamos pienui, ar ne?
Gal patartumėt kokias gerąsias bakterijas galima duoti jei yra alergija pieno baltymui? Davėm Gefilus plius (gydytoja patarė prie šios alergijos), norisi išbandyti kitas... Pradėjom BioGaia, bet vis bijau, kad gali pakenkti.
Ir dar klausimas iš jūsų patirties ar svarbu mėsa kepta ar virta? Ar nieko kepto negalima?